Įkraunama...
Įkraunama...

Ką Dievas sujungė...

QUOTE(Luknė @ 2009 01 04, 00:08)
Paskutinius grybus Kūčioms supjausčiau, pernai negrybingi metai buvo verysad.gif

Atimsi licenciją čia rašinėti? angel_sadangel.gif

Ne , nėra nei vieno cray.gif visi be logikos, kaip tu...

vakare meldiesi?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 03, 23:06)
Dagili, katalikų religiją kaip ir kitas sektas sukūrė žmonės, nes nei karvės, nei šunys, nei pelės neturi tokios galimybės.
Dievas sukūrė žmones ir davė jiems kūrimo ir pasirinkimo laisvę.
Nesuprantu, kas čia neaišku?
Jei aš būčiau musulmonė, tikriausiai tikinčiau, kad ir mano religiją sukūrė Dievas, todėl ji yra vienintelė ir geriausia.  biggrin.gif

Bet jeigu jau pasirinkai (pats arba pagal tėvus), tai gal geriau vienos linijos ir laikytis? g.gif O domėtis galima daug kuo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 04, 01:06)

Dievas sukūrė žmones ir davė jiems kūrimo ir pasirinkimo laisvę.

Davė laisvę, bet kartu ir atsakomybę, bei įsakymus, kaip ta laisve dera naudotis.

Kas gi yra santuoka, jei bandytume įžvelgti pagal Dievo planą? Ar joje turi būti vieta ištikimybei?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 03, 23:06)
katalikų religiją kaip ir kitas sektas

O kas yra ne sekta? g.gif Kas yra religinė benduomenė? Ar tau tai tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2009 01 04, 00:15)

Kas gi yra santuoka, jei bandytume įžvelgti pagal Dievo planą? Ar joje turi būti vieta ištikimybei?

kas tai yra dievo planas?
Papildyta:
QUOTE(Simense @ 2009 01 04, 00:15)
O kas yra ne sekta?

O kas yra ne vanduo?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.117 @ 2009 01 04, 01:12)
vakare meldiesi?

Jei taip, tai pasigailėsi bigsmile.gif , leisi rašinėti? Ar pažadėsi, kad šiemet grybingi metai bus?
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2009 01 04, 00:19)
Jei taip, tai pasigailėsi bigsmile.gif , leisi rašinėti?  Ar pažadėsi, kad šiemet grybingi metai bus?

tu darai geda visai kryziuociu baznyciai ir jurbarko filialui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.117: 03 sausio 2009 - 23:29
QUOTE(Simense @ 2009 01 03, 23:15)
O kas yra ne sekta?  g.gif Kas yra religinė benduomenė? Ar tau tai tas pats?

Nepriklausau jokiai sektai ir jokiai religinei bendruomenei. Jei katalikas mano, kad jo religiją sukūrė Dievas, o ne tuo suinteresuoti žmonės, jis yra pats tikriausias sektantas.
Jei mane tėvai pakrikštijo kaip katalikę, tai nereiškia, kad užaugus neturiu savo pasirinkimo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 03, 23:29)
Nepriklausau jokiai sektai ir jokiai religinei bendruomenei. Jei katalikas mano, kad jo religiją sukūrė Dievas, o ne tuo suinteresuoti žmonės, jis yra pats tikriausias sektantas.
Jei mane tėvai pakrikštijo kaip katalikę, tai nereiškia, kad užaugus neturiu savo pasirinkimo.

Aišku, čia ne ta tema, bet jeigu pripažįsti Dievą savo gyvenime, tai ar ne geriau kažkokios linijos (bendruomenės) laikytis? g.gif Juk taip lengviau, nes yra ir su kuo drauge tą tikėjimą gilinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 04, 00:36)
Aišku, čia ne ta tema, bet jeigu pripažįsti Dievą savo gyvenime, tai ar ne geriau kažkokios linijos (bendruomenės) laikytis?  g.gif Juk taip lengviau, nes yra ir su kuo drauge tą tikėjimą gilinti.  4u.gif

sitam forume tik 2 zmones dieva pripazista...bet nezino kas jis toks
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.117 @ 2009 01 04, 01:28)
tu darai geda visai kryziuociu baznyciai ir jurbarko filialui

Ir kas iš to? bigsmile.gif

Ant Bažnyčios tiek daug kas bandė gėdą tepti, kad jai tai nei naujiena, nei baisu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 03, 23:36)
Aišku, čia ne ta tema, bet jeigu pripažįsti Dievą savo gyvenime, tai ar ne geriau kažkokios linijos (bendruomenės) laikytis?  g.gif Juk taip lengviau, nes yra ir su kuo drauge tą tikėjimą gilinti.  4u.gif

O kam? Gimėme vieni ir mirsim vieni. Kokia prasmė kažkokios bandos laikytis? Mes gi ne gyvuliai, kurie turi kolektyvinę sielą.
Atsakyti