Įkraunama...
Įkraunama...

Ką Dievas sujungė...

QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 12:35)
moterys nori daug... vis daugiau ir daugiau... vyrai nespeja patenkinti visu ju noru, seimai ir vaikams nelieka laiko. vyrai zino, kad namai ir seimos aprupinimas - ju pareiga, stengesi kaip gali, kartais paluzta...vyrams sunku. jie turi eiti i prieki, bet negali, nes neturi jegu. prieversti judeti i prieki gali tik moters meile, bet moteris nenori myleti, nori ispradziu gauti viska, o tik po to myleti vyra ..uzburtas ratas  doh.gif

taip, is tikro jis labai stengiasi mus aprupinti finansiskai. Jam svarbu, kad kiti zmones ateje i namus, zavetusi, KOKIE BALDAI ir t.t. Mums laiko jis neskiria. Vaikui skiria, bet tik jam. O kartu su manim jam nera jokio noro kazka veikti, ka ir bebandyciau. Nebent varzybos lieka ir nuolatos derintis prie jo hobiu.
Man labiau nei baldai rupi santykiai. Ypac kai kivircu metu isgirstu, jog jau dabar jis yra idejes i apstatyma nemazai pinigu, noris visa tai sustabdyti ir susimastyti - ar verta tai testi toliau ar bandyti eiti link santuokos?
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 01 05, 12:44)
nezinau, sunku atsakyti. Ypac dabar. Kaip minejau, pacioj nestumo pradzioj buvau palikus ji, kai dar nezinojau, jog esu nescia. JEI NEBUTU BUVE NESTUMO, TIKRAI NEBUTUMEM KARTU - bet sitai galiu pasakyti tik dabar, dar labiau pamaciusi zmogu

jusu vaikelis pasirinko sau teva, o jus vis dar abejojat? neskaudinkit bent vaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 01 05, 11:52)
noris visa tai sustabdyti ir susimastyti - ar verta tai testi toliau ar bandyti eiti link santuokos?

vėliau išsiskirti bus dar sunkiau doh.gif dabar tavo didesnę dalį minčių užima vaikelis, bet vėliau, kai jis paaugs, norėsi pasijusti moterim, ne tik mama, o šalia bus tik toks vyras, tada išsiskirti bus sunku..

QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 11:52)
jusu vaikelis pasirinko sau teva, o jus vis dar abejojat? neskaudinkit bent vaiko  doh.gif

skaudinkit save...
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 12:44)
Dabar jusu gyvenimas - tai jusu vaikelis, kokie teatrai... koks laisvalaikis? Vaikas ir mama dabar vienas kunas, vaikas visiskai priklauso nuo jos minciu ir jausmu... kam sitaip kankinti save, ji ir vaikeli. Pabukit jus kuri laika namie, visas pasaulis palauks, spesit dar i teatrus  smile.gif

Mes ir esam namie. Tik jis kartu nevalgo nei mano ruosto maisto, kartu neiseina pastumdyti vezimelio. Tik vienas ritualas yra, kuri darom kartu - tai maudom vaika g.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 01 05, 12:52)
taip, is tikro jis labai stengiasi mus aprupinti finansiskai. Jam svarbu, kad kiti zmones ateje i namus, zavetusi, KOKIE BALDAI ir t.t. Mums laiko jis neskiria. Vaikui skiria, bet tik jam. O kartu su manim jam nera jokio noro kazka veikti, ka ir bebandyciau. Nebent varzybos lieka ir nuolatos derintis prie jo hobiu.
Man labiau nei baldai rupi santykiai. Ypac kai kivircu metu isgirstu, jog jau dabar jis yra idejes i apstatyma nemazai pinigu, noris visa tai sustabdyti ir susimastyti - ar verta tai testi toliau ar bandyti eiti link santuokos?

tai jus nezinote pati ar ji mylite... kokie gali buti santykiai? smile.gif norite gauti, bet nenorite duoti pati...nenorite aukotis jam, nenorite derintis prie jo, nenorite myleti ji... o ka jis turi daryti, jei jus nenorite?
Labai daug moteru gali tik pasvajoti apie toki vyra.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 01 05, 12:56)
vėliau išsiskirti bus dar sunkiau doh.gif dabar tavo didesnę dalį minčių užima vaikelis, bet vėliau, kai jis paaugs, norėsi pasijusti moterim, ne tik mama, o šalia bus tik toks vyras, tada išsiskirti bus sunku..

Sita irgi puikiai suvokiu. Gaila neimanoma pamatyti ateities, ar mano pastangos kazka duotu, ar nueitu veltui. Todel ir jauciuosi turinti ta loterijos bilieta baznycioje - jog nesu sudariusi santuokos. Ne del to, kad galiu kito ieskotis. Bet del to, kad galiu su juo negyventi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 01 05, 11:56)

jei esat šeima, viską turit daryt kartu.. o dabar kažkoks vaidinimas prieš kitus..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 01 05, 12:56)
skaudinkit save...

kai as myliu, atleidziu, bandau suprasti, bandau issaugoti seima- as skaudinu save?
viskas, ka jus galite prarasti ir iskaudinti - tai jusu ego...
is tikruju jus nieko neprarandate, tik atrandate save tikraja, be primestu kaukiu, nuomoniu ir sablonu.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 11:58)

gluosni, apie kokį tokį? kuris dėl kitų akių vaidina šeimą, nekreipia dėmesio į moterį, ji juk jo vaiko motina, nors gerbtų.. ji sako, kad stengiasi, o jis ką daro?

džiaugiuosi, kad turiu tokį vyrą, kuris važiuoja su manim į parduotuvę, kartu tvarkosi namie, džiausto skalbinius, kviečia į pasimatymus, be manęs neina miegoti... galėčiau vardint ir vardint wub.gif

o čia kas....
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 12:58)

pradzioj sita ir mano mama sakydavo. Bet dabar taip daznai nekartoja - tiesiog ir taip aisku, kad buna ir blogiau. Ir as kartais taip pagalvoju - pinigus nesa, pragyvenimu rupinasi, vaika myli, net langus isplauna doh.gif Tiesiog reik imt ir uzmirst, kad as esu - tada gal butumem laimingi? Gal man tiesiog reikia paminti save ar savo kazkuria dali? g.gif
Dar kitas aspektas - jei buciau santuokoje, tai tikrai stengciausi, nes juk butu buvusi priesaika iki pat pat... Bet jos nera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristi: 05 sausio 2009 - 12:09
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 12:04)
kai as myliu, atleidziu, bandau suprasti, bandau issaugoti seima- as skaudinu save?

specialiai buvau paklausiusi, ji jau pasakė, kad nemyli (moters "nežinau" yra tas pats kas "ne"), taip kad nematau dėl ko stengtis... vyras gali būti tėvu ir negyvendamas kartu su vaiko motina.. jei aišku nori juo būti...
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 01 05, 13:00)
Sita irgi puikiai suvokiu. Gaila neimanoma pamatyti ateities, ar mano pastangos kazka duotu, ar nueitu veltui. Todel ir jauciuosi turinti ta loterijos bilieta baznycioje - jog nesu sudariusi santuokos. Ne del to, kad galiu kito ieskotis. Bet del to, kad galiu su juo negyventi  unsure.gif

Galite negyventi, galite sudauzyti jam sirdi, suzaloti savo vaika, prarasti labai daug ... 4u.gif bet gal to reikia, kad kazka suprastumet smile.gif tai jusu seima, jusu gyvenimas ir bus tik jusu pasirinkimas smile.gif
Atsakyti