skrisk minejo, kad vyras nesikalba.. jie zmones nesupranta vienas kito, kalbetis reikia. bandykit ivairius budus prasnekinti vyra, jei sunku kalbetis tiesiai, tai rasykit laiskus, arba sms'us...arba bendraukit per skaipa, tik nekaltinkit ji, nepriestaraukit, apgalvokit viska, ka norite jam pasakyti, ir sakykit tiesiai kas jum neduoda ramybes.
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 20:25)
taip, priesybes traukia.. bet kikvienas zmogus turi matoma ir nematoma savo puses. matoma vieno zmogaus puse ir matoma kito zmogaus puse yra priesingybes, kurios traukia viena kita, ir nematomos puses irgi priesingybes... jei vyras buna tikru vyru, o meteris - moterimi pries Dieva jie sudaro visuma.
bandau dar kitaip paaiskinti... zinau, kad baznycia nepripazista reinkarnacijos, kaip ten bebutu ji daug ka paaiskina. paaiskina ir tai, kodel viena moteri traukia panasaus budo vyrai... ji juos keicia, bet traukia panasu i pries tai buvusi...tiesiog paskutini savo gyvenima budama vyru ji buvo butent tokiu vyru, koki siame gyvenime pasirinko. ir prie viso to visiskai panasiu zmoniu nebuna, kiekvienas unikalus, tokiu koks tu buvai anksciau - niekada daugiau nebusi. kiekviena karta gimsta visiskai unikalus, naujas zmogus, tokio pat kito nera ir niekada nebus
bandau dar kitaip paaiskinti... zinau, kad baznycia nepripazista reinkarnacijos, kaip ten bebutu ji daug ka paaiskina. paaiskina ir tai, kodel viena moteri traukia panasaus budo vyrai... ji juos keicia, bet traukia panasu i pries tai buvusi...tiesiog paskutini savo gyvenima budama vyru ji buvo butent tokiu vyru, koki siame gyvenime pasirinko. ir prie viso to visiskai panasiu zmoniu nebuna, kiekvienas unikalus, tokiu koks tu buvai anksciau - niekada daugiau nebusi. kiekviena karta gimsta visiskai unikalus, naujas zmogus, tokio pat kito nera ir niekada nebus

iš kur jus visa tai traukiat

QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 20:38)
skrisk minejo, kad vyras nesikalba.. jie zmones nesupranta vienas kito, kalbetis reikia. bandykit ivairius budus prasnekinti vyra, jei sunku kalbetis tiesiai, tai rasykit laiskus, arba sms'us...arba bendraukit per skaipa, tik nekaltinkit ji, nepriestaraukit, apgalvokit viska, ka norite jam pasakyti, ir sakykit tiesiai kas jum neduoda ramybes.
o jei vyras muša žmoną, kalta vistiek ji? reikia kalbėtis?
QUOTE(zuzla @ 2009 01 05, 21:44)
iš kur jus visa tai traukiat
matomas nematomas... moteris buvo vyras anam gyvenime.. kodėl kalbat šitoj temoj..

jums butu patogiau jei as tyleciau?

jus vyras musa? kodel klausiat?
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 21:18)
ne ne, jokiu būdu, kalbėkit, tik manau tema truputį apie kitką

manęs ne, bet pilnas forumas ištekėjusių , t.y. Dievo sujungtų, kurių žmogus teneišskiria, moterų, kurias vyrai muša, tai pamaniau, ką gi jus apie tai galite pasakyti? ar yra riba?
QUOTE(zuzla @ 2009 01 05, 22:28)
ne ne, jokiu būdu, kalbėkit, tik manau tema truputį apie kitką
manęs ne, bet pilnas forumas ištekėjusių , t.y. Dievo sujungtų, kurių žmogus teneišskiria, moterų, kurias vyrai muša, tai pamaniau, ką gi jus apie tai galite pasakyti? ar yra riba?

vyrai yra vyrai, jei zmona itempta ir pripusta kaip futbolo kamuolis, tai joks vyras pro sali praeiti negales, butinai spirs... jei zmona butu kaip oro balionelis saugotu ir elgtusi atsargiai su ja

Papildyta:
tik prasau nedaryti neteisingu isvadu. as nieko nekaltinu, tiesiogiai ar netiesiogiai, sakau kaip yra. taip, kad suprastumet

tik prasau nedaryti neteisingu isvadu. as nieko nekaltinu, tiesiogiai ar netiesiogiai, sakau kaip yra. taip, kad suprastumet

[/quote]
Dar karteli pasikartosiu, nelaikykit savo nuomones negincijama tiesa

QUOTE(lelija_ @ 2009 01 05, 22:43)
Dar karteli pasikartosiu, nelaikykit savo nuomones negincijama tiesa
cia yra TIK jusu nuomone, o ne "TAIP, KAIP YRA", jusu manymu 

tai gal jus pasakykite kaip yra is tikruju

skirtingi autoriai, skirtingose pasaulio pusese, skirtingais zodziais jau pora tukstantmeciu raso ir sako ta pati

QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 21:38)
vyrai yra vyrai, jei zmona itempta ir pripusta kaip futbolo kamuolis, tai joks vyras pro sali praeiti negales, butinai spirs... jei zmona butu kaip oro balionelis saugotu ir elgtusi atsargiai su ja 
Papildyta:

Papildyta:

supratau, kad pateisinat smurtą šeimoje..
paklausiau savo vyro, kodėl jis, kai aš prisipučiu kaip futbolo kamuolys, nespardo manęs, o ateina su manimi pasikalbėt, kad pasidaryčiau kaip oro balionėlis.. nes myli, nes įdomu, kaip aš jaučiuosi, nes nori žinot, kas nepatinka, nes, jei yra nesutarimų, nori rasti kompromisų ir dar galėčiau vardint ir vardint..
turbūt mano vyras ne vyras

Pritariu gluosniui.
Kol moteris neprisimins savo tikrosios misijos, tol ji skųsis, kad vyrai ją žemina, muša...
Kol moteris neprisimins savo tikrosios misijos, tol ji skųsis, kad vyrai ją žemina, muša...
QUOTE(zuzla @ 2009 01 05, 22:54)
paklausiau savo vyro, kodėl jis, kai aš prisipučiu kaip futbolo kamuolys, nespardo manęs, o ateina su manimi pasikalbėt, kad pasidaryčiau kaip oro balionėlis.. nes myli, nes įdomu, kaip aš jaučiuosi, nes nori žinot, kas nepatinka, nes, jei yra nesutarimų, nori rasti kompromisų ir dar galėčiau vardint ir vardint..

Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 22:50)
tai gal jus pasakykite kaip yra is tikruju
skirtingi autoriai, skirtingose pasaulio pusese, skirtingais zodziais jau pora tukstantmeciu raso ir sako ta pati
bet zmogus uzsispyres, viska nori isbandyti ant savo kailio
flag vam v ruki

O vat kaip yra is tikruju niekas, deja, nezino:nei didieji filosofai, nei moralistai amzini, nei mokslininkai...

QUOTE(zuzla @ 2009 01 05, 22:54)

isiutinti galima ir labai taiku zmogu, taip kad patariu nebandyti jo kantrybes

kiekvieno zmogaus kantrybes taure skirtingai pripildyta...
Papildyta:
QUOTE(lelija_ @ 2009 01 05, 22:58)
O vat kaip yra is tikruju niekas, deja, nezino:nei didieji filosofai, nei moralistai amzini, nei mokslininkai...
Todel ir sakau, pateikit savo nuomone TIK kaip savo nuomone, o ne SVENTA TIESA
Tik DIEVAS zino, kas yra tikra tiesa!!! 

na kaip gi nezino

Jei Dievas mano sirdyje.. tai kaip as galiu jo negirdeti?
o jusu Dievas kazkur danguje, tik todel Jis jusu maldu ir prasymu ir negirdi

QUOTE(gluosnis @ 2009 01 05, 22:15)
isiutinti galima ir labai taiku zmogu, taip kad patariu nebandyti jo kantrybes

su savo vyru pati susitvarkysiu

o jus turbūt pateisintumėt ir žmonos nužudymą, nes "kantrybės taurė buvo perpildyta"..