Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

Gerbiama gydytoja,
norėčiau paklausti, dėl kokių priežasčių vystosi tik tuščia gemalinė pūslytė?
pirmo nestumo metu (12 sav.) darant echoskopiją gydytojas labai sunkiai rado vaisių gemalinėje pūslytėje. Nustatė, kad pagal jo dydį, jis kaip ir atitiktų 9 sav. nėštumą. Antro nesivystančio nėštumo (8 sav., gemalinė pūslytė atitiko - 6 sav.) metu įvyko persileidimas. Pati mačiau tą pūslyte ir ji buvo tuščia. Nieko panašaus į 6 sav. gemaliuką ten nebuvo.
Ar tam gali turėti įtakos aktyvus citomegalo virusas?



--Resize_Images_Alt_Text--

Atsakyti
Ar galima kovojant su maksties grybeliu praustis ramuneliu nuoviru? Kokias dar higienines liaudiskas priemones galite pasiulyti (gydytoja israse Micogal zvakutes). Kaip grybelis gali pakenkti kudikiui?
Atsakyti
man išrašė 6 Polygynax 8 savaitę, rusiškuose saituose pataria tamponus su kefyru, o ramunėlės ar soda esant dideliai pienligei nepadės.Dar leido tept klotrimazoliu, paskaityk čia analogiškose temose wink.gif
Atsakyti
Esu nescia 15 sav., gimdoje buvo didele kraujosruva, kuri vis dar valosi. Kadangi labai baisu pasigauti infekcija, o kraujas juk ne visas isteka - dalis uzsilieka makstyje. Tai as taip pagalvojau - gal butu grasminga kokiu nors tirpalu maksti prasiplauti, kad maziau kraujo joje pasiliktu? O gal tai kaip tik padidintu rizika pasigauti infekcija ir geriau viska palikti kaip yra?
Atsakyti
Norėčiau paklausti gyd. Ką tai galėtų reikši. Mano nėštumas dabar 14 sav., skaičiuojant nuo paskutinių mėnesinių, ehoskopu 2 sav mažaiau.
Kai buvau 11 sav. pradėjau teplioti,mano gyd patarė naudoti Dufaston 2 kartus dienoje, ir sakė ,kad tepliojimas turi baigtis, liepė pagulėti. po savaitės nuėjau pas gyd ir pažiūrėjo echoskopu, vaikelis gyvas. Sakė gerti vaistus 2 sav ir viskas praeis.Kol kas teplioimas rudom išskyrom nesibaigė, iš viso jis tęsiasi jau 3 sav.
Norėčiau paklausti gyd. ką tai galėtų reikšti mano atvejis? Ar tai hormonų trūkumas? ar jau nutrūkęs nėštumas? Gal reikia daryt genetinius tyrimus?
Labai laukiu Jusų atsakymo. Ačiū
Atsakyti

Kraujavimas-gręsiančio persileidimo požymis.Jums reikalingas apsauginis režimas,stenkitės daugiau gulėti.Dufastoną naudokite.Dar labai svarbus dalykas-ar nėra lytiniuose takuose infekcijos.Ją gydyti būtina.Gali būti,kad Jūsų placenta formuojasi žemai.Tokiu atveju yra padidinta kraujavimo rizika,ypač infekcijos atveju.Nesuprantu,kodėl nesigulat į ligoninę.
Atsakyti

Jokių plovimų.Išplausite gerąsias makšties bakterijas ir padarysite puikias sąlygas daugintis infekcijai.Nebent naudokite priešuždegimines žvakutes,jei blogas tepinėlis.Pasitarkite su savo gydytoja.
Atsakyti
Nakti pastebejau,kad truputi kraujuoju.(11 sav) Nuvazhiavau i ligonine,padare echoskopija,sake,kad lelius gyvas,shirdele dirba.Kai paklausiau kokius vaistus ar vitaminus gerti-nieko nesake.Liepe guleti.Bet man kazhkaip neramu.Mano gydytoja atostogauja.Gal jus kazhka patartumet?I ligonine gultis negaliu.Achiu.
Atsakyti

Galima būtų pavartoti Dufaston po tabletę 1-2 kartus per dieną.
Geriausiai,kreipkitės į kitą ginekologą.Nes gali būti,kad kraujuoja dėl makšties infekcijos arba gimdos kaklelio erozijos.
Atsakyti
Tepinėlis neseniai darytas, sakė, kad viskas gerai, bet manęs neramina balkšvos negausios išskyros, kurios kartais būna tąsios, kaip klijai rolleyes.gif , ar taip gali būti (nėštumas-14-15 sav.)?
Kokios konsistensijos ir spalvos išskyros nėštumo metu urėtų kelti nerimą ir reikšti pavojų?
Atsakyti

Nėštumo metu moters organizme suintensyvėja sekrecija.Todėl gali padaugėti ir išskyrų.Jei labai nerimaujate,privačiai išsitirkite dėl chlamidijų,mikoplazmų ir ureaplazmų.
Atsakyti
Laba diena,
norejau pasiteirauti kokie negimdinio nestumo sindromai? Kada, kuria savaite, jie gali pasireiksti?
Man tuoj prasides 12-ta savaite, o antra diena spazmais skauda kairi kiausineli unsure.gif
Kas tai galetu buti?
Aciu
Atsakyti