Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

Skausmai,esant negimdiniam nėštumui,atsiranda 6-7 savaitę.Jūsų skausmai gali būti susiję su gręsiančiu persileidimu,šlapimo takų infekcija ar vidurių užkietėjimu.
Atsakyti
Laba diena, gerb.gydytoja,

Planuojame mažylį ir šį mėnesį nesisaugojome, tačiau man dar likus gerai savaitei iki mėnesinių atsirado pienligė. Turėjau šią problemėlę prieš kokius keturis mėnesius, tad tikrai žinau, kad tai būtent pienligė. Nusipirkau Polyginax žvakučių, ir jau beveik visas sunaudojau. Tik dabar pagalvojau, jeigu visgi šį mėnesį pastojau, tai ar nepakenks ta pienligė mano mažiukui ir ar nepakens žvakutės, nors anotacijoje nebuvo griežtai parašyta, kad jos griežtai draudiamos nėščiosioms? Iš anksto dėkoju!!!
Atsakyti
Jau minėjau,kad anotacijose farmacinės kompanijos pateikia labai daug pašalinių reiškinių ir draudimų,kad išvengtų juridinių problemų.O nei grybelinis makšties uždegimas,nei žvakutės Jūsų mažiukui tikrai nepakenks.
Atsakyti
Rudos išskyros neštumo metu, ar tai didelis pavojus? Kokios pasekmės?
Atsakyti
Tai gali būti nesivystančio nėštumo,arba prasidedančio persileidimo požymis.Reikia pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
Gerb.Gydytoja.
Ar pastojus galimi "tepliojimai",kuriu priezastimi butu mioma(apie 1cm dydzio).
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Daug kas priklauso nuo miomos augimo vietos, tipo, tačiau dažniausiai miomos nėštumo metu kraujavimų nesukelia.
Atsakyti
Esu ketvirtą savaitę nėščia ir echoskopijos metu aptiko cista - 6 mm skersmens. Prieš du mėnesius 7 mm cista ten irgi buvo, bet kol atėjo planinės operacijos laikas - susprogo pati. Dabar labai nerimauju dėl nėštumo eigos. Ką Jūs galėtumėte pakomentuoti tokiu atveju. Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Greičiausiai tai geltonkūnis -normalus kiaušidės darinys nėštumo pradžioje.Tik gal kiek didesnis,nei įprasta(manau, kad suklydote rašydama-ne mm, o cm).Šiuo metu daryti tikrai nieko nereikia.Rekomenduočiau pakartoti ultragarsinį tyrimą 15 -16 nėštumo savaitę.
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar gimdoje esančios 2 miomos turi įtakos nepastojimui? Mėnesinės reguliarios, bet labai gausios ir be galo skausmingos.
Atsakyti
Sveiki, pas gydytoją neturiu kol kas galimybės nueiti, todėl labai tikiuosi Jūsų pagalbos. Su vyru planuojame turėti vaikelį. Gali būti, kad neseniai pastojau (dar testą darytis anktoka, todėl nesu 100 proc. įsitikinusi). Tačiau visus laukimo džiaugsmus sugadino šlapimo pūslės uždegimas. Jau yra taip anksčiau buvę, todėl esu įsitikinusi, kad man ši problema. Anksčiau gydžiausi furadoninu, tačiau nežinau, ką vartoti nėštumo metu. Tris dienas gėriau ramunėlių, takažolių, bruknių lapų arbatas, taip pat Care Lady tabletes. Bet nepadeda cry.gif Gal galėtumėte patarti ką nors kas nekenktų kūdikėliui. Ir po kelių dienų gydymo turėtų pagerėti? Labai lauksiu atsakymo. Ačiū.
Atsakyti
Jei tos miomos deformuoja gimdos ertmę, gali.
Atsakyti