Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

Manau, kad Jums reikalingas antibakterinis gydymas ir geriausia būtų ampicilino grupės preparatai. Gerti 5-7 dienas.
Atsakyti
Laba diena

Jau kokia trečia diena yra gausių išskyrų.
Norėjau Jūsų paklausti: kaip atskirti ar laša vaisiaus vandenys (ir apskritai kaip tai atrodo) ar tai paprasčiausiai išskyros.
Ir anksčiau būdavo išskyrų. Tai jos atsirasdavo tai vėl išnykdavo.
Būsiu laba dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Vaisiaus vandenys yra skaidrūs, visiškai skysti (kaip vanduo), tačiau rekomenduočiau ne pačiai svarstyti, o kuo skubiau pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar eina pastoti ir laimingai išnešioti esant "įtariamam" gimdos polipui, ta prasme, kad tai jis matomas, tai jo nėra ? Ir dar norėjau paklausti, ar skauda pilvą ir šonus nuo polipo, ar tiesiog būna gausios mėnesinės?
Esu girdėjus 2 nuomones dėl gimdos polipo:1) neina iš viso pastoti, o jei ir pastoji, tai būna persileidimas arba pastovi grėsmė nėštumui, 2)jei jis nėra labai didelis, tai gali pasoti ir sėkmingai išnešioti.Kuris variantas teisingas, o gal nei vienas...Ir dar, ar jis po gimdymo dingsta?
Atsakyti
Laba diena,
Kokios grėsmės yra 24 metų moteriai, planuojančiai vaikelį, ir būsimam kūdikiui, jei jos kraujyje rasta citomegalo viruso. Titras virš 15. Kiek šios grėsmės didelės? Ar būtini papildomi tyrimai? Ar galima sumažinti šio viruso poveikį? Kokių priemonių patartumėte imtis?
Atsakyti
Gimdos gleivinės polipas sukelia ne skausmus, o gausius kraujavimus mėnesinių metu.
Pats polipas nėštumo implantacijai, bei nešiojimui įtakos gal ir neturėtų, tačiau manoma, kad polipų atsiradimo priežąstis gali būti hormoninės pusiausvyros sutrikimai. O tai gali turėti įtakos ir pastojimui.
Atsakyti
Jei suserga nėščia moteris, vaisius užkrečiamas 40-50 proc. atvejų. jei infekcija lėtinė, vaisiaus užkrėtimo pavojus-0,05-0,1 proc. Iš užsikrėtusių vaikų 80-90 proc. auga sveiki, neurologinių padarinių nebūna.
Gydymo nėra. Rekomenduojama keletą kartų atlikti antikūnių tyrimą, ar nėra titro augimo.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Man 28 metai.Turiu sūnų 8 metų. Išnešiojau, auginau, jokių problemų nebuvo. Prieš metus vėl pastojau, bet 7 savaičių neštumą teko nutraukti, nes pradėjau kraujuot ir išsaugot nepavyko sad.gif . Dabar vėl buvau pastojusi, bet ir vėl tas pats,tik šį kartą,kaip daktarai tvirtino, vaisiaus nebuvo, tik pūslytė augo, po to ji pradėjo irti. Taigi vėl turėjo daryt išvalymą sad.gif .Man pasakė, kad to priežasties nustatyt neįmanoma, kad organizmas tiesiog atmeta netinkamą neštumą.
Labai noriu turėti dar vieną vaikelį, bet nežinau ko tikėtis.Kodėl taip atsistinka? Kur kreiptis, kad VĖL taip neatsitiktų? Ar darytis kokius nors tyrimus prieš tai? Gydytojas pačiai prašant duotų siuntimą į Genetikos Centrą, gyvenu ne didmiesty. O gal kreiptis į ginekologijos klinikas?
Labai prašau, patarkit wub.gif
Ačiū.
Atsakyti
Pirmiausia siūloma išsitirti dėl infekcijų. Jei nėra jokių pakitimų, galima ir genetiko konsultacija.
Atsakyti
laba diena, norėjau paklausti, jai randa gardnerelas, ar gali dėl jų įvykti persileidimas?Ir kaip jomis užsikrečiama.Ačiu
Atsakyti
Jei yra bakterinė vaginozė, tuomet gali. Tačiau turi būti ir kiti požymiai- nemalonaus kvapo išskyros, pH daugiau negu 4,5, teigiamas yrimas su KOH, tepinėlyje visiškai nėra laktobacilų.
O šiaip jau gardnerelos gali būti ir visiškai normalios makšties floros sudėtinė dalis.
Atsakyti
Gerb. gydytoja,

rytoj mano nėštumui lygiai 12 sav.
Prieš pora dienų ligoninėjė darė citologinį tyrimą, ir akušerė pasakė, kad imant tepinėlį pasirodė kraujo ir, kad galiu tą dieną truputėlį pakraujuoti.
Bet tik šiandien pasirodė rudos išskyros/tepliojimas. Ar tai gali būti nuo atlikto tyrimo prieš dvi dienas? Ar jau reikia sunerimti ir kreiptis į gydytoją?

Ačiū už atsakymą.
Atsakyti