Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

Taip gali būti dėl pasikeitusio hormoninio fono nėštumo metu. Po gimdymo ir nustojus maitinti viskas susitvarkys. Apart liubrikanto nieko kito negaliu Jums pasiūlyti.
Atsakyti
Laba diena,
Esu 11 sav.nėščia. norėčiau sužinoti kokios turi būti išskyros nėštumo metu.Man prieš naudojant žvakutes macmiror išskyros buvo baltos tirštos, kai tik sunaudojau tos išskyros pasidarė tąsios bespalvės. O dabar po kelių dienų jos vėl pasidarė baltos. Šiaip prieš nėštumą man visad būdavo jos tokios baltos.Tai ir nebesuprantu ar čia vėl man ta infekcija atsinaujino nors prieš gydyma nejaučiau jokių sipmtomų apart šitų išskyrų baltų.
Atsakyti
Jei nėra nemalonaus kvapo, neniežti, vadinasi tai visiškai normalios išskyros.
Atsakyti
Laba diena Gerb. gydytoja,
Esu 11 savaitę nėščia. Norėčiau paklausti ar reikia susirūpinti jei man pasitaikė tokia situacija. Kasdien išskyros būna balzganos, skystos, beveik bekvapės, jokio diskomforto nejaučiu. Tačiau tuo laiku kai turėjo būti pirmosios mėnesinės (jei nebūčiau nėščia) patepliojo keliais rusvų išskyrų lašeliais. O kai turėjo būti antrosios mėnesinės išskyros lyg ir normalios, bet gelsvesnės, smėlio spalvos. Tai pasikartojo ir po savaitės. Ar tai gresiančio persileidimo požymis, ar taip gali būti nėštumo metu? Po pirmojo patepliojimo ziurejo echoskopu, sake kad viskas gerai.
Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Jei apžiūrėjus UG jokių pokyčių nenustatyta, vadinasi tokios išskyros gali būti.
Atsakyti
noriu sužinoti, kaip dažnai nėščioji turi lankytis pas ginekologą III trimestre. Nėštumas normalus. Vaisius vienas.
Atsakyti
Pagal dabar galiojančias normas - kas dvi savaites.
Atsakyti
mum dabar 26 neštumo savaitė, ir jau kurį laiką pastebėjau kad pabrinkę lytiniai organai. Ar tai normalu? Ar turėčiau sunerimti?
Daugiau jokių nepatogumų nejaučiu (pvz. niežėjimo, skausmo)

labai ačiū!!
Atsakyti
Taip gali būti.
Atsakyti
esu 38 savaite nescia ir prasidejo pienlige,ar nepakenksiu vaikuciui jei gydysiu zvakutemis,o gal jau yra atsidares siek tiek gimdos kaklelis?aciu
Atsakyti
Ne, tikrai nepakenksit.
Atsakyti
Laba diena

As 13 sav. nescia, po lytiniu santykiu jauciu nemalonu perstejima, lyg griaužimą, nesenai atliktas tepinelis jokios infekcijos nerode. Kodel taip yra? Ar reiktu atlikti išsamesnius tyrimus ar tai įtakoja nėštumas?
Gal reiktu panaudoti kokias žvakutes, kurios aišku nepakenktu vaisiui?
Atsakyti