Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Šiaip jau man kažkaip pasisekė: dažniausiai žmonės man dovanoja daiktus, kurie man patinka, o tokius užsilikusius, kaip gipsinės statulėlės ir etc. be labai didelio sąžinės graužimo blush-anim-cl.gif: pašalinau, kai kraustėmės - tuo metu atsikračiau visų bereikalingų daiktų, pradedant savais, baigiant dovanotais blush2.gif
Atsakyti
tam reikalui turiu rusi, jei daiktas duzus, sakau, kad sunelis sudauze biggrin.gif , dar kam nors adiduodu, jei negeda atiduoti
Atsakyti
Reikėtų nuo daugelio tokių dovanų atsikratyti, bet laikai iš pagarbos dovanojusiam žmogui.
Atsakyti
O as nelaikau blush2.gif . Arba kam nors atiduodu, isvezu i kaima ar soda, arba tiesiog ismetu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2008 08 23, 18:32)
Daznai gaunu, kokiu nors baisiu dovanu... doh.gif paskutines, kurias atsimenu:  apatines maikutes ar apatiniai baisus, paveikslai su gintaru, pauksciukas su narveliu (netikras), kuris leidzia keistus garsus, baisus papuosalai... doh.gif

geriausia dovana pauksciukas netikras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirk is juoko
Atsakyti
man tai labiausiai nepatinka gauti dovanu zvakydes ir visokius suvenyrus a le namu papuosimus
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2008 10 26, 11:57)
man tai labiausiai nepatinka gauti dovanu zvakydes ir visokius suvenyrus a le namu papuosimus

mane labausiai nervina visoks kalėdinis kičas. Nu gauni kokį molinį pablizgintą Kalėdų senį ir kur ji dėt? doh.gif Kai krausčiausi visokias tokias puošmenas tiesiog palikau nuomojamam bute blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 26 spalio 2008 - 10:03

aš ir ruošiuos kraustytis - tada be sąžinės graužaties lėks visi daiktai nereikalingi laukan - kam tokias nesąmones vežtis kitur? kad spintoj vietą užimtų? tos skulptūrėlės ir suvenyrai tik dulkes renka.
bet turiu draugę, kuri nepamiršta atėjus pažiūrėti, ar jos dovanotas molinukas šuniukas dar tebestovi pas mane doh.gif ir jei nemato - susiraukia tuoj pat. kaip ir nepamiršta paklaust - o kur mano dovanotas rėmelis? doh.gif
apkaltinsiu po visko kraustymąsi ax.gif
Atsakyti
Dažniausiai išmetu biggrin.gif pamenu kaip nuo močiutės gavau rožinės medžiagos pasisiūti suknelei doh.gif arba pintą krepšį miniatiūrinį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 22, 15:44)
Ką veikiate su netikusiomis dovanomis? Perdovanojate, parduodate, nukišate į gilią spintą, išvežate į užmiesčio sodą, atiduodate kam nors, išmetate ar kt. variantai?

Kokios tai buvo dovanos ir koks jausmas jas gavus  rolleyes.gif  ax.gif

aš nuoširdžiai džiaugiuosi už dėmesį. Man laabai malonu. Tačiau nereikalingas dovanas taip pat nuoširdžiai, išmetu į šiukšlių dėžę. Jei nėra kam atiduot.
Papildyta:
QUOTE(SM*AI*VY*SA.E @ 2008 10 16, 23:16)
gimtadienis, aš su ramentais (po ne itin sėkmingo šuolio parašiutu) atvažiuoja draugė sveikint, rankose nemaža dėžė. sveikinimo žodžiai plius: pamatysi tau tikrai patiks ta dovana. išpakuoju, o ten riedučiai...

Eik tu, fainai gi bigsmile.gif Su mintim smile.gif Man tai patiktų.
Atsakyti
Nemėgstu, kai dovanoja visokius papuošimus butui doh.gif nu niekad net nedera jie. Turiu dėžutę kur sudėtos tos dovanos, gal dar prireiks. Kai neliks vietos dėžutėj, išmesiu.
O žvakės tai dar nieko, sudeginti galima. ok.gif
Atsakyti
As tai retai kada gaunu netikusias dovanas thumbup.gif Kazkada seniau mociute buvo padovanojusi megztini... spekit kur jis atsidure lotuliukas.gif ir siaip mociute megdavo padovanoti koki nelabai tinkanti daikta lotuliukas.gif bet dabar taip nebedaro - dovanoja pinigelius mirksiukas.gif
Atsakyti