Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

QUOTE(ANETELE @ 2008 10 15, 22:53)
Per savo vestuves esam gave stalo yrankiu rinkiny,bet tokie kad rankoj baisu laikyt nes gali suluzti bevalgant  doh.gif ,nei kitam perpadovanosi nei ka  doh.gif (man butu geda dovanoti s..da).tai taip ir metosi sekcijoje..

Geriausia butu ismesti toki nereikalinga daikta, bet man ir ranka nekyla. Vis kaupiu... g.gif
Atsakyti
Nugrūdu į spintą ir viskas. cool.gif
Atsakyti
atiduodu arba ismetu ax.gif
Atsakyti
gimtadienis, aš su ramentais (po ne itin sėkmingo šuolio parašiutu) atvažiuoja draugė sveikint, rankose nemaža dėžė. sveikinimo žodžiai plius: pamatysi tau tikrai patiks ta dovana. išpakuoju, o ten riedučiai...
o šiaip nekenčiu kai dovanoja įvairų šlamštą made in china, kosmetiką, kvepalus (nebent mano mėgstamiausius), rūbus ir pan.
Atsakyti
nu ir prisijuokiau beskaitydama lotuliukas.gif bet iš kur pas žmones tiek fantazijos (turiu omeny dovanotojus)? Aš, jei tiek jos turėčiau, tai turbūt labai nerealias dovanas visiems dovanočiau biggrin.gif Pačiai labai nepatinka, kai kas nors dovanoja dekoratyvines žvakes arba minkštus žaislus doh.gif Ir dar man yra ne mažiau svarbus dovanos pateikimas, gali dovanėlė būti kukli smulkmena, bet jei gražiai ir skoningai supokuota, man tokia dovana būna labai brangi ir džiuginanti ax.gif
Atsakyti
man dovanotus nereikalingus daiktus ismetu, nera vietos slamstui namuose kaupti. bet va, vyrui dovanota sesers a la dekoratyvini arbatinuka... laikau. gal ir grazus daiktas, bet praktiskai visai nepanaudojamas, o vietos kazkur statyti nera, nes megstu minimalizma, o dabar ir taip ziauriai visur viskas nukrauta. zodziu, laikau stalciuj... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2008 10 17, 12:32)
man dovanotus nereikalingus daiktus ismetu, nera vietos slamstui namuose kaupti. bet va, vyrui dovanota sesers a la dekoratyvini arbatinuka... laikau. gal ir grazus daiktas, bet praktiskai visai nepanaudojamas, o vietos kazkur statyti nera, nes megstu minimalizma, o dabar ir taip ziauriai visur viskas nukrauta. zodziu, laikau stalciuj...  cool.gif

Tai galit kam nors perdovanoti smile.gif Tam, kam patinka tokie dalykai bigsmile.gif
Atsakyti
Ne atiduodu , ne ismetu , kazkaip nesmagu poto ant sirdies buna , kad kazkoks zmogus tau padovanoja , o tu ismeti. As dazniausiai tas dovanas (Statuleles lotuliukas.gif ) pora dienu palaikau matomoj vietoj , o veliau i kokia dezute ir liux. cool.gif
Atsakyti
Pasilaikau rolleyes.gif Kažkaip gaila išmesti kito žmogaus dovanotą daiktą. Bet buvo keletas kartų kai mačiau, kad tikrai jo gyvenime nepanaudosiu, tad perdovanojau tam, kuriam ta dovana tikrai tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 19 spalio 2008 - 09:20
QUOTE(Sogettene @ 2008 10 18, 19:39)
Ne atiduodu , ne ismetu , kazkaip nesmagu poto ant sirdies buna , kad kazkoks zmogus tau padovanoja , o tu ismeti. As dazniausiai tas dovanas (Statuleles  lotuliukas.gif ) pora dienu palaikau matomoj vietoj , o veliau i kokia dezute ir liux. cool.gif

ir kiek ir kuri laika tokias dezutes zadate kaupti biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada buvau labai ušsikepus ant futbolo,tai gavau tokį didelį didelį molini (ar koki tai) futbolo kamuoli. Ir dar toks hm..nelabai skrupulingai dažytas..Pavaidinau kad džiaugiuosi paskui trynėsi visur pakampėm kol galų gale laabi įkyrėjo ir 'netyčia' sudužo lotuliukas.gif Taip pat kadangi mėgstu kates draugai dovanoja visokiu statulėlių,rėmelių su katėm,puodukų..Nu puodukai dar nieko,bet kur tas statulėles dėti? Tik dulkes renka.. schmoll.gif Viena iš 'geriausių' dovanų - paauglystėj būdama kokių trylikos metų gavau 'naminuko' (žurnalas vaikams) prenumeratą. Baisiausiai įsižeidžiau,mat tada jau skaitydavau 'Panelę' biggrin.gif
Atsakyti
man irgi ranka nekyla dovanas ismesti. bet reiketu.. o ypac visokias statuleles, suvenyrus, nu kaip nervuoja mane tokios dovanos.ismesti gaila, palikti vel - tik dulkes renka ir tiek. g.gif reikes tikriausiai imtis tvarkos biggrin.gif ir viska graziai pasalinti, nes per tuos nereikalingus daiktus, nei praeiti nei pravaziuoti, kaip sakant ... biggrin.gif dusina ... karsta.gif
Atsakyti