Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

QUOTE(Belatrikse @ 2009 06 16, 22:52)
oi kaip nemegstu visokiu sudniekiu, renka dulkes paskui nes ismest lyg ir gaila  schmoll.gif man dovanos turi but praktiskos, o siaip geriausia ir paprasciausia dovana butu knyga  ax.gif

aš irgi vertinu tokias dovanas, bet ir jos pas mane duksta laugh.gif
niekur nuo jų nepasikavosi doh.gif ( I mean dulkių wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 16 birželio 2009 - 22:38
QUOTE(Belatrikse @ 2009 06 17, 00:52)
o siaip geriausia ir paprasciausia dovana butu knyga  ax.gif

Bet jei dovanotojas nezino, kokias knygas megsti... Man mama pasakojo karta nuo klasioko gavusi didele raudonos spalvos knyga liaupsinancia komunizma lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu pasiulyma kur deti nepatikusias dovanas smile.gif
www.stogas.lt tai naujas skelbimu portalas, as pati dejau kad dovanoju kaciuka (nes negalejau jo auginti) tai sekancia diena jau skambucio sulaukiau, ir siaip ten gamilima deti viska katik nori.
Atsakyti
niekam tikusi dovana- pliušiniai žaislai, nors ne vaikas ir nepaauglė lotuliukas.gif bet vis dar gaunu žaislų. teko kraustytis į kitą butą tai iš visų kampų kokį 15 surinkau pilną maišą sukroviau ir į rūsį kad dulkių nerinktų doh.gif gal vaikų namams reiktų atiduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 06 17, 10:58)
gal vaikų namams reiktų atiduoti    smile.gif

O kodėl gi ne? Bet pirma pasiūlyčiau kokiam nors vaikų darželiui. Prisimenu, mūsų auklėtoja pasakojo, kaip vieni tėvai (jų šeimos biznis buvo prekyba žaislais) atnešė maišą pliušinukų į grupę. Vaikai po vieną traukė (a la laimės šulinys), paskui tie žaisliukai "gyveno" jų lovytėse, miegojo su jais. Auklėtojos paprašydavo tėvų porą kartų per metus juos išskalbt, kad nebūtų labai dulkini.. Vienok, žaisliukai turi savybę susidėvėti, tai jų "parką" reik laiks nuo laiko atnaujinti. smile.gif
Atsakyti
Labai nemegstu dovanu doh.gif nes niekada neatitinka mano skonio.
Va kad ir neseniai parveze is Italijos dukrytei 4 metuku didziausius karolius.. ax.gif ir ka tam vaikui su jeis veikt? biggrin.gif Rodos senai pazystamos ir turetu zinot kad nemegstu jokiu niekuciu namie, patinka tik praktiski daiktai.. Todel ir pati nebeperku dovanu jei artimas tai geriau pinigeliai arba piragas, tortas, saldainiai... ir tai suki galva kas zmogui megstamiau o ne man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 06 18, 12:22)
Va kad ir neseniai parveze is Italijos dukrytei 4 metuku didziausius karolius..  ax.gif ir ka tam vaikui su jeis veikt?  biggrin.gif 

As zinau nemazai keturmeciu mergyciu, kurios siaubingai nori puostis. Pati kazkada vyro brolio dukroms dovanojau mazus rankinukus ir prie ju priderintus karolius ir apyrankes. Jau kaip dziaugesi biggrin.gif Jaunesnioji kur nors eidama butinai ta rankinuka pasiimdavo biggrin.gif
Atsakyti
neseniai gavau gele vazonine,be to dar zydinti,bet man taip ji nepatinka,tai ruosiuosi isnesti ir pastatyti prie siukslines,galbut atsiras kam tai patiks.seniau laikydavau nemegstamas dovanas,o kai pritrukdavo kantrybes,tai ismesdavau
Atsakyti
Prieš kelis metus vestuvių proga bendradarbiai man padovanojo rėmelius nuotraukai ir 2 molines statulėles g.gif doh.gif
Atsakyti
dovanotam arkliui i dantis neziuri!!!! Nepatinka ir meti lauk!!!
Atsakyti
Man su dovanom labai nesiseke mokykloje kai keisdavomes per Naujus metus.
Vienais metais gavau plastmasine balerina su nulauzta koja, visa purvina, kitais pelargonija vazone kokio pusmetrio aukscio, nes dovanotojos mama dirbo valdiskuos siltnamiuos,(dovana gal ir nebloga, bet man buvo 8 metai biggrin.gif ), is vieno vaikinuko gavau 3 nuskaitytas , nuciupinetas knygas.Tai cia buvo gūdus sovietmetis smile.gif
O dabar vyras per gimtadieni is savo brolio gavo du arbuzus ir buteli viskio .Dar per vyro gimtadieni esame gave lakštiniu vafliu pakeli .Dovanojo 5 asmenys, vyro gimines.
Tai net nezinau ar cia netikusios dovanos, sunaudojom pagal paskirti-suvalgem , isgerem , bet vistiek pikta man buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 06 18, 12:46)
As zinau nemazai keturmeciu mergyciu, kurios siaubingai nori puostis. Pati kazkada vyro brolio dukroms dovanojau mazus rankinukus ir prie ju priderintus karolius ir apyrankes. Jau kaip dziaugesi biggrin.gif Jaunesnioji kur nors eidama butinai ta rankinuka pasiimdavo biggrin.gif

Taip flirt.gif ir maniskei patinka tokie dalykeliai.. bet matytumei kokie karolei unsure.gif net prosenele su tokiais i baznycia neitu cool.gif
Atsakyti