As karta nuo MB esu gavusi keistoka dovana - spalvota rutuli, kuris ijungtas i elektra sukasi ir sviecia (panasus mokyklos sokiuose sukdavosi). Atidaviau si kicini grozi mamai, kuri i savo vaiku darzelio grupe nusinese. sake rado kaip panaudot dabar prisiminus sia dovana juokas ima, bet kai gavau, tai labai nusivylus buvau... O MB priminus sia dovana geda daros, sako nesupranta ka pirkdamas galvojo
Visokių esu gavus, bet viena itin įskaudino ir nuvylė. Taigi, vestuvių proga nuo piršlių gavom...taurių rinkinį, iš kurių kelios buvo sudaužytos. Pradžioj pagalvojau - kelionėj nepasisekė, ką padarysi. Bet po kurio laiko atvažiavę jie ėmė guostis, kad namie sudaužė, kaip ten viskas... Vadinasi, žinojo, kad duženas dovanoja . Pasijutau įžeista ir pažeminta Kuo jie mane laiko? Nors būtų dar taip kvailai neišsidavę
Bet aš to komplekčiuko neišmečiau. Vis kirbėjo šelmiška mintis jiems atgal jas padovanot. O dabar kaip tik jų jubiliejus artėja
Manau, kad gera pamoka butu. Bent liezuvi uz dantu palaikyti galejo. O isejo panasiai, kaip ir karta mano mamai. Ji susitiko su drauge, o ta drauge sako:
- Buvau tavo dukrai bandele nupirkusi, bet taip isalkau, kad suvalgiau.
Labai nemegstu ivairiu suvenyru, statuleliu tipo, kazkokiu krepseliu ar kazko panasaus, tik dulkiu rinkimas. Siaip patinka praktiskos dovanos kur galima butu panaudoti ar buityje ar siaip gyvenime, o tos kur stovi ir dulkes renka tai kam to reikia... Siaip tas dovanas kur nepatiko tai perdovanojau. Paskutiniu metu stengiuos perspeti ko noreciau dovanu.
As anksciau irgi taip galvojau, dabar emiau taip nebesismulkinti. Karta gavau deimanciukais papuosta pakabuka is vyro brolio zmonos, o as labai tu deimanciuku nepakenciu. Perdovanojau draugei, ji labai dziaugesi
Ką veikiate su netikusiomis dovanomis? Perdovanojate, parduodate, nukišate į gilią spintą, išvežate į užmiesčio sodą, atiduodate kam nors, išmetate ar kt. variantai?
atsitinka įvairiausių nutikimų, kadangi gyvename pajūty, tai žmonėms kažkodėl pašviečia mums dovanoti pvz.: laivelį iš kriauklių arba tokie suvienyriniai laiveliai būna ar įvairiausių niekučių kurių nėra kur dėti.. Tokius daikčiukus vežame pas vyro ar mano tėvus į sodybą ir jie pradingsta gausybėje daigtų...
As gavau tokia netikusia dovana, " ale sexy naktinukai", kazkokie sintetiniai, zodziu apsivilkus labai nemalonu, tai tetai atidaviau... O siaip nekenciu visokiausiu suvenyru, statuleliu, paveiksliuku ir kitokiu nesamoniu...
Supratingus draugus ir artimuosius turiu - visada pasiklausia ko man reikia. O jei nepasakau(arba jie nepaklausia), tada dovana būna piniginės išraiškos