Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

as tai jei tkrai neputikusi daikta kuri laika palaikau kur paslepus o paskui kai darau generaline tvarka su nereikalingais rubais i carita ar i labdaryna nuvezu. ten daug kam tokiu daiktu reike ir sukele teigemas emocijas smile.gif
Papildyta:
o seip pati megstu dovanot tai kas man pacia atrodo naudinga arba tai ko tikrai zmogui reike. niekada nedovanoju pinigu, nebent papraso, nes tai kaip "atsimazinimas" nemanau kad taip grazu daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juillet @ 2009 12 05, 18:45)
O mano MB mama man yra padovanojusi kažkokį kičinį, barbišką, blizgantį, man per mažą lankelį plaukams. Likau nesupratusi. Kitą diena nuėjau į maximą ir radau lygiai tokį pat. Kaina 1.99 Lt. MB pamatęs vos nenugriuvo. blink.gif

myli tave anyta akivaizdžiai hihihi.gif
Papildyta:
geriausia dovana kai pasako " nieko man nereikia"
user posted image
Atsakyti
Man didžiausias dovaninis kičas yra dabar tarp supermamų labai paplitę saldainių medeliai, visokie ,,diplomai", kalendoriai su anūkų nuotraukomis, visaip ,,pagražintomis", puodeliai su žmonos nuotrauka dovanojami vyrams. Nu ždž tokios dovanos į kurias matyt daug širdies ir meilės moteriškės įdeda, bet man tai visiškos nesąmonės dry.gif man labiau patinka praktiškos dovanos, sunaudojamos smile.gif
ir apskritai, dovana yra veltui gautas daiktas, tai nesuprantu kaip galima piktintis, kad dovana per pigi, nepateisinu tik naudotų daiktų dovanojimo, nepamiršiu kažkurios dalyvės istorijos, kai anyta pasigyrė radusi gražią vazą prie konteinerio ir vėliau tą vazą padovanojo marčiai
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 12 05, 15:30)
Net nežinau, ką ji galvoja... paskui pasakėm, kai nuo vyriškio gavau dailų auksinį žiedelį, kad va dabar ir yra sužadėtuvės ir sužadėtuvių žiedas  smile.gif 

Perskaičius apie tušą prisiminiau: nuvažiavau pas draugę per Kalėdas, nuvežiau dovanų, pasveikinau... Ji man nieko neturėjo, tai nulėkė į spintą, ištraukė blakstienų tušą (aš išvis nesidažau) ir sako: "še, tau, va mano dovana".  biggrin.gif Jau žinokit tokios tai "užmuša"...  lotuliukas.gif
gi dovanoju tai dėl to, kad pati noriu padovanot, o ne dėl to, kad kažko mainais tikiuosi...  Tai tą tušą mamai atidaviau..

ta ir norejau pasakyt,kad vien dushes neuzhtenka,reikia ,kad ir dovana butu i tema.o jei man kas padovanotu knyga,kuri man nepatiktu (arba kita daikta,kuris man viiiisiskai nepatiktu) ir sudeta viiiisa savo dushe,tai kas pasikeitu? tikrai nieko smile.gif o mastyt galima diena,dvi,savaite,menesi ir galu gale padovanosi ta pacia knyga,kuri nepatiks zmogui,ir kas is tos duses? smile.gif
p.s jei sudesi duse,tai nereiskia ,kad dovana taps geresne ir naudingesne kitam zmogui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina-i: 05 gruodžio 2009 - 23:08
dar šiandien su mb pasijuokėm, kaip esu gavusi iš jo vieną niekam tikusią dovaną (jis beje sakė sudėjo visą dušią ir ilgai mąstė): mobiliam telefonui naują bateriją ir mašininį pakrovėją (nes mano mobilusis išsikraudavo greitai).
nu žodžiu... aišku, tai praktiška. bet kai juk kalėdos - norisi ko nors romantiško... o čia doh.gif susitiki drauges, jos giriasi rodo kvepalus, apyrankes, klausia, ką gavai, o aš - pakrovėją lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

iš būsimos (dabar jau dabartinės) anytos esu gavusi senų jos papuošalų, nes nuskilusių. niekada nenešiojau. kažkada net išmečiau. nesuprantu tokių dalykų. geriau jau šokolado plytelė.

dėl kalendorių su vaizdais, tai kaip čia pasakius - seneliai anūko vaizdais tikrai džiaugiasi, bet jei gaučiau iš draugės kalendorių su jos ir šeimos vaizdais - nu košmaras kažkoks lotuliukas.gif laimei, jos taip nesugalvoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 05 gruodžio 2009 - 23:18
Netikusios dovanos, tai tokios dovanos kurios man nepatinka. O patikti ir nepatikti gali ir labai brangus daiktas ir pigus. Apsidziaugiu gavus dovana tada, kai matau jog zmogus domejosi kas man patinka, ka megstu ir i tai atsizvelge tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 12 06, 01:16)
dar šiandien su mb pasijuokėm, kaip esu gavusi iš jo vieną niekam tikusią dovaną (jis beje sakė sudėjo visą dušią ir ilgai mąstė): mobiliam telefonui naują bateriją ir mašininį pakrovėją (nes mano mobilusis išsikraudavo greitai).

O man atrodo visai faina, silta dovana. Rupinasi, kad Jums butu patogu. biggrin.gif
Siais metais man kazkodel labai norisi gauti ka nors tokio: gal pinigine nes manoji suplysusi, gal medziagu savo rankdarbiams... Na kazko praktisko.
Atsakyti
bendradarbis pasakojo,kad zmona jam per gimtadieni padovanojo puodeliu serviza,tai jis ir sako kuriam velniui man tas servizas,nu sako galvoju palauk,kai atejo jos gimtadienis as jai lempas masinai... unsure.gif
Atsakyti
kaip ten bebutu,turbut ne visi galime pasakyti tam zmogui,kad jo dovana visai nepatiko,nes kam man sita knyga,jei as ishvis nekenciu skaityt biggrin.gif tai va,tarkim tokia situacija,padovanojo man knyga..as nemegstu skaityt,bet sese sako,kad sita knyga is tikruju labai idomi,na..as vis tiek zinau,kad jos neskaitysiu..(tikrai neskaitysiu,be jokiu "pabandyk,gal patiks"
tai ir yra labai "adbidna",kad dovana is tikruuuuju labai gera,bet tau netiko schmoll.gif g.gif o kai sutinki ta zmogu,tai kartais megsta paklausti "nu?ar idomi knyga?" zinoma sakai taip,ir pradedi melstis,kad tik nepaklaustu "apie ka?" "o prisimeni toj vietoj apie ta ir ta? o pati kaip manai?" ir pan.,bet kita gimtadieni jis tau dovana dar viena knyga.. doh.gif ir vel tas pats per ta pati.. tai cia irgi negerai,reikia ,gal,kazkaip namioka duoti,kad va nelabai skaityt megstu... ax.gif kaip jus manot?
Atsakyti
As tai is viso nemoku apsimetinet, kad patiko man, jei nepatinka. Manau, kad is karto matosi. Kai gavau ta maikute su savo veideliu ant bambos, tai is karto mb suprato ir paklause "kas ne taip?". Na, as ir pasakiau, kad dovana labai miela, matau kaip jis stengesi, bet nesu tokiu daiktu megeja. Ir kita kart galetu bent jau kates snukuti uzdet. Bet taip prie bajerio pasakiau, neisizeide.
Kai jam buvau netikusia dovana padovanojus irgi pasake.
Nu ir viskas. Tragediju nedarom.
Bet va su maziau artimais zmonem sunkiau. Nemoku apsimetinet, kad patiko. Nors siaip kiekvienoj dovanoj stengiuos iziuret ka nors gero. Net ir kokioj skulpturelej is kokio Tuniso. Juk zmogus stengesi, neuzmirso. Juk gera, kad prisimena.
Na, o po jas greit "sudauzo kate".
Atsakyti
O sakykit jei gautumėt dovanų bilietą i spektaklį/koncertą/renginį, o antrasis bilietas būtų pas jūsų dovanotoją... Na, tai taip gaunasi, kad kartu eisite. Ar gali žmogui pasirodyti nevykusi dovana? g.gif

Aš dažnokai artimiesiems, draugėms nuperku bilietus kažkur, na ir sakau, kad eisime kartu. Bet tai tikrai nebūna kažkoks savanaudiškas poelgis, kad va aš noriu ten ir ten, imk bilietą ir einam kartu, palaikysi kompaniją. Neee, perku ta intencija, kad praleisti vakarą kartu, kad žmogus nueitų i tam tikrą renginį/spektaklį ar pan, kam paprastai gali pagailėti ne tik pinigų, bet ir laiko... Ir tikrai nesirenku, kad va būtent man ten labai patiktų, o atsižvelgiu į žmogų, kuriam dovanoju. Aišku smagu padovanoti du bilietus ir tegul žmogus renkasi su kuo eiti. Bet, deja, šiuolaikinės kainos gerokai atsieina ir jei vieno bilieto kaina 40-60Lt, negaliu sau leisti dvigubinti sumos.

Prašau pasakykite savo nuomonę, nes dabar susimąsčiau, gal žmogui tai gali pasirodyti nevykusi dovana unsure.gif

P.S. Tokius bilietus, kad vienas man, kitas šventės kaltininkui, tai dovanoju tik tikrai artimiems žmonėms, kurie žinau, kad su manim eitų ir norėtų eiti į tam tikrą renginį. Jei žmogus nėr labai artimas, tada nuperku du bilietus (aišku, nepagalvokit, kad visad perku vien bilietus biggrin.gif Neee...).
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 12 12, 00:27)
Aš dažnokai artimiesiems, draugėms nuperku bilietus kažkur, na ir sakau, kad eisime kartu. ... perku ta intencija, kad praleisti vakarą kartu, kad žmogus nueitų i tam tikrą renginį/spektaklį ar pan, kam paprastai gali pagailėti ne tik pinigų, bet ir laiko...

Aišku smagu padovanoti du bilietus ir tegul žmogus renkasi su kuo eiti. Bet, deja, šiuolaikinės kainos gerokai atsieina ir jei vieno bilieto kaina 40-60Lt, negaliu sau leisti dvigubinti sumos.

Prašau pasakykite savo nuomonę, nes dabar susimąsčiau, gal žmogui tai gali pasirodyti nevykusi dovana unsure.gif 

Man tokia draugių ar MB dovana labai patiktų thumbup.gif Džiaugiuos bet kokia proga pabūti su man mielais žmonėmis, o čia du zuikiai vienu šūviu smile.gif Bet jei tokią dovaną padovanotų kažkas, su kuo leisti laiko man nesinori, jau ne kas g.gif

Daugiau nemokėtum, juk ir taip moki už du (už tą, kuriam dovanoji ir už save), tik spektaklio nepamatytum mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti