Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

QUOTE(pruse @ 2009 12 12, 22:31)
Tikrai sunku pataikyti gerą dovaną, aš pati daug ko norėčiau, bet tikriausiai kitiems nepataikau ir dar turiu blogą įprotį nereikalingas perdovanoti kitiems blush2.gif

as taippat perpadovanoju
Atsakyti
Siaubas blink.gif .
Nesu gyvenime kažkam padovanojusi dovanos, kurią pati gavau, nesvarbu kiek ji man patiko ar yra reikalinga. Ir tiesą sakant, nemalonu net įsivaizduoti, kad kažkurios dovanos, kurias aš įvertinau tiesiog už parodytą man dėmesį (nesvarbu patiko-nepatiko, neprivalo visi 100% žinoti mano skonį) gali būti tik kažkieno su džiaugsmu atsikratytas šlamštas. Kuo reikia jaustis? Šiukliadėže? Ar taip ir vertinate tą, kuriam dovanojate nereikalingas, nepatikusias dovanas?
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 12 12, 00:27)
O sakykit jei gautumėt dovanų bilietą i spektaklį/koncertą/renginį, o antrasis bilietas būtų pas jūsų dovanotoją... Na, tai taip gaunasi, kad kartu eisite. Ar gali žmogui pasirodyti nevykusi dovana? g.gif

manau, puiki dovana smile.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 15, 00:20)
Nesu gyvenime kažkam padovanojusi dovanos, kurią pati gavau, nesvarbu kiek ji man patiko ar yra reikalinga. 

na, perdovanoti man irgi neatrodo gražu, bet esu tiesiog atidavusi šeimos nariams ar artimiems draugams. taip nutinka tuo atveju, jei matau, kad daikto nepanaudosiu, kad jis man nereikalingas, o kažkam gal tiks ir patiks.
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 15, 00:20)
Siaubas  blink.gif .
Nesu gyvenime kažkam padovanojusi dovanos, kurią pati gavau, nesvarbu kiek ji man patiko ar yra reikalinga.  Ir tiesą sakant, nemalonu net įsivaizduoti, kad  kažkurios dovanos, kurias aš įvertinau tiesiog už parodytą man dėmesį (nesvarbu patiko-nepatiko, neprivalo visi 100% žinoti mano skonį) gali būti tik kažkieno su džiaugsmu atsikratytas šlamštas. Kuo reikia jaustis? Šiukliadėže? Ar taip ir vertinate tą, kuriam dovanojate nereikalingas, nepatikusias dovanas?

pvz as perpadovanoju tam zmogui kuriam zinau, kad patiks, tarkim gavau papuosala kuris ne mano skonio, o zinau, kad draugei patiks tai kodel nepadovanojus jei zinau, kad ji apsidziaugs, o pas mane tik voliotusi 100metu
Atsakyti
as turbut blogai darau,bet visada labai dziaugiuosi..nesvarbu ka ir kas dovanoja..nors puikiai matau,kad sito daikto man nereikia ir nepatinka jis man jau dabar..bet elgiuosi taip,ale svajojau visa gyvenima apie tai..nes as labai bijau,kad zmogus isizheis.paskui kokiai draugei ir pasakau,kad nu ir kam man daryti su kvepalais,su knyga (cia kaip pvz) bet ji tokia nustebus sako,kad negalima buvo suprast,kad as meluoja,bet "meluojU",kad kiti neisizheistu blush2.gif arba buna tokiu situaciju,kai gimtadieny ( ne mano) ateina kazhkas is sveciu ir dovanoja paskutini shlamsta,ir visi tai mato ir pradeda zvengti ir sakyti,kad ale is kur sita s*da issitraukei..as visada sakau,kad is tikruju dovana labai gera,ir man ji labai patiko ir as buciau labai laiminga,jei man kas padovanotu tokia vaza blink.gif o pati,aisku,galvoju..jezau..jezau..is tikruju kur tu tokia suradai blink.gif nu va taip blogai darau..bet kai visi uzpuola ir pradeda zvengti,tai ziauriai gaila to zmogaus.. verysad.gif ypac kai perka is paskutiniu lituku unsure.gif bet nezvengiu is dovanu..tik,zinoma,pati sau komentuoju dovanas..sita labiau patiko,sita maziau,ta labiau reikalinga,kita maziau..sita turbut ... kur nors padesiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina-i: 15 gruodžio 2009 - 22:40
QUOTE(Deresa @ 2009 12 15, 21:42)
pvz as perpadovanoju tam zmogui kuriam zinau, kad patiks, tarkim gavau papuosala kuris ne mano skonio, o zinau, kad draugei patiks tai kodel nepadovanojus jei zinau, kad ji apsidziaugs, o pas mane tik voliotusi 100metu

Gal kažkas lygiai taip ,,žinojo" kad patiks, kai tau dovanojo doh.gif Žmonės apsidžiaugia nebūtinai dėl paties šlamšto, o tiesiog dėl parodyto dėmesio, niekada apie tai nepagalvojote? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodysiu labai praktiska, bet man patinka sunaudojamos dovanos blush2.gif kokie nors gurmaniski dalykeliai, mano megstamu firmu kosmetika kunui, na koks idomesnis muilas ar net kvapai namams ( rizikinga, bet kartu idomu), prieskoniai, retos arbatos ar kavos rusys. Knygos ( bet vel - apytiksliai turi buti i tema). visokie paciu pagaminti dalykai - kad ir sausainiai iskepti. na, zodziu - su siluma smile.gif
nemegstu visokiu suvenyru, vazeliu, paveikslu, buities reikmenu ( nebent pati issirinkciau - bet vel - kuriu galu tada? ) ir t.t. sunku itikti skoniui, pritaikyti prie namu interjero. Be reikalo tik dulkes renka - is esmes stengiuosi kuo greiciau atsikratyti - nereikalingi daiktai mane slegia - kam nors atiduoti ar paprasciausiai... ismesti...
apskritai man tas privalomas dovanu pirkimas nepatinka. daznai gaunasi ne is sirdies, o is pareigos. kam gaminti, pirkti ir laikyti nereikalingus daiktus. praeinu pro kicu apkrautus prekystalius ir daznai pagalvoju - doh.gif viespatie, visi sitie daiktai taps bereikalingomis dovanomis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 16 gruodžio 2009 - 13:20
man teko gauti dovana is 3ranku smile.gif
nupirko puodeli su bijunais ten toks truputi brangesnis ir dezute tokia didele grazi...turejo sia dovana gauti senute , bet jai nepatiko, perdovanojo kitai, ta kita mano mamai, o mano mama man, nes isgridus,kad man visai grazu atidave, nes jai nepatiko irgi biggrin.gif
Atsakyti
Kai pati perku dovanas labai apgalvoju ir atsakingai jas išrenku,būtent žiūrėdama į tai ką žmogus mėgsta ar ko nori..
Na o aš pati nemėgstu visokių rinkinių(muilai ir t.t.)Vieną kartą savo geriausiai draugei gimimo dienos proga labai ilgai ieškojau butent to daikto ko ji norėjo,kai radau jis kainavo gana nemažus pinigus,na bet ko nepadarysi dėl draugės,žinojau kaip apsidžiaugs gavusi,tai ir nupirkau..Po kelių mėnėsių buvo mano 18 gimtadienis,jo proga iš tos pačios draugės gavau pliušinį šuniuką, kurio tuo metu "iki"parduotuvėj buvo akcija už 5lt.,nesakau kad kaina svarbu,bet juk tai lengviausia išeitis,nuperki žaislą ir viskas,o kur nuoširdumas?Juolab ji puikiai žinojo,jog aš nemėgstu pliušinių žaislų..Tokiu atveju galėjo ir tik rožę gražią už tuos penkis litus nupirkt,tikrai bučiau labiau apsidžiaugus.
Atsakyti
QUOTE(*Sweetness* @ 2009 12 16, 16:07)
....Tokiu atveju galėjo ir tik rožę gražią už tuos penkis litus nupirkt,tikrai bučiau labiau apsidžiaugus.

Butent, man irgi tikrai nuosirdziai geriau nieko, nei is pareigos padovanota bele kas...
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 12 16, 18:40)
Butent, man irgi tikrai nuosirdziai geriau nieko, nei is pareigos padovanota bele kas...

Sutinku! Išvis labai blogai, kad pas daugelį toks požiūris, kad maždaus šventės, va turbūt iš to žmogaus gausiu dovanų, tai ir man reikia padovanoti... O ką ir kodėl visai nesvarbu. Man kur kas smagiau netikėtai sulaukti kvietimo papietauti iš draugės eilinę dieną nei per šventes (kalendorines) nupirktą daiktą, kuris šaukia ''Atleisk, draugė neturėjo laiko sukti galvos ką tau nupirkti ir ieškoti'' doh.gif biggrin.gif Čia kaip pvz...

Juk jei perku kažkam dovaną, tai tik todėl, kad tą žmogu noriu pasveikinti, nustebinti, padovanoti kažką, kas mano nuomone jam labai tiktų ir patiktų. O ne todėl, kad jis man atgal kažką padovanotų blink.gif Nesamonėėė. Tokiu atveju čia baisiau už panieką. Juk daryti kažką per prievartą - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 16, 00:33)
Gal kažkas lygiai taip ,,žinojo" kad patiks, kai tau dovanojo  doh.gif Žmonės apsidžiaugia nebūtinai dėl paties šlamšto, o tiesiog dėl parodyto dėmesio, niekada apie tai nepagalvojote?  mirksiukas.gif

buna kad perpadovanoju zinodama 100% kad patiks, nes tiesiog ta zmogu pazistu, o buna, kad nezinau, bet dovanoju, kam pirkt kazka kas taip pat gali nepatikt, tai geriau padovanot kas man netinka ir nebuvo panaudotas tikedamasi, kad patiks. juk nedavonoju auskaru mociutei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deresa: 17 gruodžio 2009 - 16:27