Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Draugas ne per seniausiai padovanojo naktinius doh.gif Tokius, nu svelniai tariant ne mano skonio biggrin.gif Bet jam jie labai, tai karts nuo karto uzisdedu, kad ji pradziugint biggrin.gif O siaip paprastai artimieji labai nuovokus buna ir nesamoniu netenka gaut smile.gif Vaikystej pamenu, negalejau puzzliu pakest, o visi kaip susitare jas dovanodavo. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
blogiausia dovana - visokie siuvenyrai, ala temines statulėlės, minkšti žaislai. keliauja į šiukšlinę arba tempiu į darbą. per šventę pastovi ir į šiukšliadėžę. kartą gavau baisią vazą. išvežiau į darbą, nes visai liuks kai kieno nors gimtadienis - yra kur gėles pamerkti. kai kuriems bendradarbiams ji pasirodė netgi labai graži. dėl skonio nesiginčijama. jei dovana nebloga, bet neatitinka mano skonio, pvz. kvepalai, kam nors atiduodu. man atrodo, kad apskritai sunku padovanoti tinkamus kvepalus, Paryžiuje tokia dovana būtų blogo tono ženklas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TOCAMI: 18 gruodžio 2009 - 10:31
[quote=TOCAMI,2009 12 18, 11:28]
blogiausia dovana - visokie siuvenyrai, ala temines statulėlės

nuo mazens nemegau tokiu dovanu bet gavusi dirbtinai apsimesdavau kad patinka, nenoredavau izeisti zmogaus kuris dovanojo. as tokius daiktus vadinu "dulkiaveisiais" negaliu ju pakesti ir kisu giliai i spinta, o kai atstovi ten iki generalines namu tavrkymo dienos tada keliauja i siuksliu deze. ir net ranka nesuvirpa. del suvenyru tai visi zino kad man jai suvenyras jis tyri tureti kokia paskirti. tai jai pati kur vaziuoja ir perku, tai buna alaus bokalai, atidarytuvai, raktu pakabukas... toks daiktas kuris gali buti panaudojamas o ne padedamas i spinta dulkem veisti.

pati taip pat nemegstu to dovanoti. ir jai tiksliai nezinau ko zmogus nori tada nuperku atvirute ir idedu pinigu( tai banalu ir nuvalkiota) bet tiksliai zinau kad zmogus nusipirks to ko jam reikia ir nori. ir nesisypsos man dirbtine sypsena smile.gif
Atsakyti
nu suvenyras suvenyrui nelygu. man pvz zvakides ir smilkalines tai super dalykas, nes naudoju as jas smile.gif o minkstus zaislus kazkodel megstu, man nuo ju silta.

kai pagalvoju, tai nesu gavusi netikusios dovanos ir niekam nieko nesu perdovanojusi.

o paciai tai buna galvosukis isrinkti kitam, nes norisi gera daikta padovanot, na praktiska.
Atsakyti
O man labiausiai nepatinka gauti kvepalus, nes kiek esu gavusi visu kvapas nepatiko, tai atiduodavau kam nors arba sueidavo kaip oro gaiviklis, bet tik ne paciai kvėpintis. Pati stengiuosi išrinkti tokias dovanas, kurias būtų galima praktiškai panaudoti, nebet žinau, kad tikrai patiks koks nors suvenyras, tada jį ir dovanoju.
Atsakyti
Per praeitas Kalėdas mano vyras nuo mano tėvų gavo maišą šiltų kojinių. Na, kad kojinės tai dar nieko, bet ten toks maišas buvo, kad ojojjoj, vos namo parvilkom doh.gif Dabar iki gyvenimo pabaigos užteks smile.gif

Dar man nelabai patiko, kai vyras padovanojo tokią ale pižamėlę (bet neparodžiau to). Na, ji graži tokia faina - tik kad čia dovana daugiau jam, o ne man, akis tai jis ganys megalol.gif Aš kai pižamų nelabai mėgstu, tai dabar guli stalčiui, o išsitraukiu tik kai jis paprašo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 12 18, 13:19)
Per praeitas Kalėdas mano vyras nuo mano tėvų gavo maišą šiltų kojinių. Na, kad kojinės tai dar nieko, bet ten toks maišas buvo, kad ojojjoj, vos namo parvilkom  doh.gif Dabar iki gyvenimo pabaigos užteks smile.gif

gera dovana cool.gif
Atsakyti
O man suvenyrai labai patinka, cia mano silpnybe...BET...sode palikau pilna didziausia cemodana ivairiu suvenyru,nes draugai zinodami,kad man patinka suvenyrai kiekviena proga juos man dovanoja. tarkim kaledoms su draugemis keiciames dovanelemis, susitariam kaina tarkim apie 10lt (simboliskai) tai as ir gaunu suvenyra iki 10lt...tai buna koks elementarus kinietiskas sh...nei naudoti ji, nei ismesti...jau geriau tada arbatos maiseli gauti. arba ranku darbo muilo...tai ka norejau pasakyti,kad suvenyras man asmeniskai kaip baldas, kuri reikia priderinti ir pritaikyti jam vieta, todel suvenyrus geriausia pirktis paciam, o ne gauti dovanu. nes prigrustos palanges, lentynos visokio sh...man atrodo pobaisiai. praeitais metais per kaledas gavau 3 tokias maximoje pardavinejamas kinietiskas blizgancias taupykles...nu ir kur jas kisti? i CEMODANA, ir palikti sode... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2009 12 18, 14:58)

Tai ir nesupratau. Suvenyrai jūsų silpnybė ir jums labai patinka, bet vis dėl to jis visi sh.. ir juos tik cemodane laikyt tetinka. Jei silpnybė, tai tik reikia džiaugtis, kad juos dovanoja. O jeigu nepatinka, tai anokia čia ir silpnybė irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 18 gruodžio 2009 - 14:04
Esu gavusi ne netikusių, bet ne tokių kokių norėjau ir prašiau dovanų. Kaip taisyklė visada draugai prieš gimtadienį paklausia ką norėčiau gauti dovanų, bet.... prašiau geros lyginimo lentos (mačiau kiek kainuoja ir žinojau už kiek gali pirkti), bet gavau akcijinę iš maximos (būtent dėl prastos kokybės jos ir nepirkau pati), prašiau žvakidės (nupasakojau kokios noriu), bet gavau tokią, kurios nei karto ir nepanaudojau, prašiau patalynės komplekto, bet gavau gerokai didesnį (nors klausė išmatavimų), ilgą laiką neturėjau kur panaudoti, teko įsigyti naują kaldrą. Daugiau nebepamenu. Todėl šįmet nusprendžiau, kad gimtadienio nebedarysiu, nes netinkamas dovanas išmesti gaila, o panaudoti retai pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 12 18, 14:48)
Esu gavusi ne netikusių, bet ne tokių kokių norėjau ir prašiau dovanų. Kaip taisyklė visada draugai prieš gimtadienį paklausia ką norėčiau gauti dovanų, bet.... prašiau geros lyginimo lentos (mačiau kiek kainuoja ir žinojau už kiek gali pirkti), bet gavau akcijinę iš maximos (būtent dėl prastos kokybės jos ir nepirkau pati), prašiau žvakidės (nupasakojau kokios noriu), bet gavau tokią, kurios nei karto ir nepanaudojau, prašiau patalynės komplekto, bet gavau gerokai didesnį (nors klausė išmatavimų), ilgą laiką neturėjau kur panaudoti, teko įsigyti naują kaldrą. Daugiau nebepamenu. Todėl šįmet nusprendžiau, kad gimtadienio nebedarysiu, nes netinkamas dovanas išmesti gaila, o panaudoti retai pavyksta.

tik del situ priezasciu nedarysit gimtadienio? blush2.gif o jeigu padovanos ka nors ir "be gimtadienio"? o gal tiesiog nereikia sakyti ko norit,kartais tai buna labai superine staigmena,butent tas ko norejote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 12 18, 14:03)
Tai ir nesupratau. Suvenyrai jūsų silpnybė ir jums labai patinka, bet vis dėl to jis visi sh.. ir juos tik cemodane laikyt tetinka. Jei silpnybė, tai tik reikia džiaugtis, kad juos dovanoja. O jeigu nepatinka, tai anokia čia ir silpnybė irnesakyk.gif

suvenyrai būna įvairūs.. ir žodis "suvenyras" ne visad kvepia Kinija ir parduotuve už vieną eurą cool.gif
Atsakyti