Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Domėjausi tarnyboje. Ne, dovanų kupono negalima grąžinti, kaip beje ir žaislus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 12 19, 00:28)
Radži knygą gavau dovanų, gal kas norit  doh.gif  lotuliukas.gif

Jei dovanoji, mielai. biggrin.gif

Beje, kažkada kai buvo neseniai atsiradę Christinos Aguileros kvepalai, man jie klaikiai patiko, artėjo Kalėdos, mama užsiminė, kad kvepalus man norėtų padovanot. Aišku, iškart pasisakiau, kad Aguileros man labai super. O va per Kalėdas gaunu kažkokius kitokius, kurių kvapo negaliu pakęst. Ir dar mama įteikdama sako, "Uosčiau tą tavo aguilerą, visiškai nepatiko, tai va paėmiau šituos.." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 12 22, 14:11)
Vat kas jau kas,bet tas dovanu ''uzsisakinejimas''mano nuomone tai visiska nesamone.Niekada neklausineju,ir niekad pati nesakau ,kad pav nupirk man ta arba ta.Jeigu dovana perki artimai draugei tarkim,tai mazdaug zinai ka ji megsta,ar jau siaip kada kokia kalba uzvesti apie dovanas,ka jai patinka gaut dovanu,o ne taip tiesiogiai-ka tau dovanot.Dovana turi but truputi ir staigmena.Juk neidomu gaut dovana,kai jau zinai kas ten yra.

o aš pasimokiau, ir po kelių nesąmoningų daiktų gavimo nusprendžiau, kad jei jau kas nors paklaus, tai ir pasakysiu ko norėčiau smile.gif bet ne taip - man reik to to to,
o subtiliai - mane pradžiūgintų tas, arba anas, arba va tas.
neseniai grupiokė klausė - sako, ko norėtum,
aš jai sąrašiuką bendrą surašiau (kad kuo dg būtų variantų), o ji ir nupirko iš to smile.gif
Esmė paprasta - nevardini vieną dalyką, o kelis - tokiu būdu žinai tik tai, kad gausi kažką norimą, o ką būtent - sužinai gimtadieny smile.gif
dovana norima? - TAIP
dovana netikėta? - dalinai TAIP smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Justelė @ 2009 12 28, 20:31)
Šiemet daugiausia gavau žvakių ir žvakidžių  biggrin.gif Matyt, kažkam atrodo, kad jas kolekcionuoju... Šokoladą būtų geriau nupirkę arba išvis tik nuoširdžiai pasveikinę žodžiu, būčiau kur kas labiau apsidžiaugus... O čia šlamštą dovanoja bile padovanot...

gi Maximoj buvo nuolaida jom doh.gif matyt sumąstė nušaut 2 zuikius - pataupyt ir dovaną nupirkt smile.gif
Atsakyti
gavom nesamoninga dovana, plakatas su skelbimu apie paroda kuri ivyks 2009m. pavasari doh.gif , gerai, kad prie ju neisvyniojom, neisivaizduoja kaip reiketu reaguot, ka sakyt doh.gif
Atsakyti
O as vyrui suruosiau gimtadieni 28 metu proga. Susikviete savo seima. Jo brolio seima padovanojo sienini laikrodi - rata (is jysk'es atrodo). Musu supratimu jis labiau tiktu vaikui ar paaugliui. Musu namuose jis niekur netinka, o garazo mes neturim sad.gif
Dovanotam arkliui i dantis neziuri, bet man atrodo, kad jei jau ruosiesi kazka dovanot, pagalvok, ar tas daiktas ras savo vieta. Jau geriau butu butelis gerimo (vyro zodziai). ax.gif
Atsakyti
tapkes gavau pliušines - paršelius, riešines, veidrodėlį ir dar auskarus. nei vieno nereikėjo ir sakiau, ko noriu bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif niekada neisdrisciau perdovanoti ar parduoti gautos dovanos, biggrin.gif jau geriau sandeliuociau.
siaip pirkdama dovana ir nezinodama ko zmogui reik ar ko nori, nes paprastai niekas ir nepasako kai klausi, galvoju ka pati mielai gauciau.
biggrin.gif o dabar tai is vis geriausia dovana akropolio cekis, nei suki galva ka pirkt nei ka.
is vis tas dovanas reiktu nemadingom padaryt. ne as nei tu man nieko nedovanoji, o tiesiog gerai kartu praleidziam ta diena. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 10, 00:35)
...i s vis tas dovanas reiktu nemadingom padaryt. ne as nei tu man nieko nedovanoji, o tiesiog gerai kartu praleidziam ta diena.  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Jau seniai tai praktikuojame tarp giminių, o nuo neseniai - ir tarp draugų. Su gimtadieniais tarp draugų - tai, apskritai, puikus variantas - gėlės ir bendravimas kokioje kavinėje, kurioje kiekvienas ką nori užsisako ir už save užsimoka. Man tai - patys smagiausi ir nuoširdžiausi pasibuvimai wub.gif Nerekia jokių dovanų schmoll.gif
Atsakyti
Man tai patinka užsieniečių praktika - vakarėliai-siurprizai. Visai sutikčiau, kad draugai ir artimieji man nieko nedovanotų, o vietoje to surengtų vakarėlį, dėl kurio man pačiai visai nereikėtų rūpintis. Juk kai savaitę planuoji savo pačios gimtadienio šventę, paskui ruoši maistą, o po vakarėlio dar turi ir indus suplauti - tai ir šventė nebe tokia šventiška būna... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilha @ 2009 12 05, 16:43)
Nuostabi tema! Ypač man, kuri eilę metų nėra gavusi dovanos, kuri pradžiugintų širdį verysad.gif Na, buvo kelios išimtys, dar smulkmenos, kurias vaikai dovanoja. Pvz., sveikina draugė, dovanoja knygą, sakyčiau, nepigią, aš išpakuoju- ir- bandau šypsotis ir dėkoti, bet vietoj šypsenos turbūt išeina grimasa, nes knygą turiu 2(!) metai, esu perskaičius. Ką galvoja žmogus, pirkdamas tokią dovaną? Tai gal man geriau čekis iš to knygyno, ir aš nusipirksiu tą knygą, kurios nekantriai laukiau? Arba, dovanos nuo kolektyvo- čia kaip darbdavei- pinigai išleisti, o kokia nauda? Staltiesė, graži, bet neturiu tokių išmatavimų stalo, statulėlė, kuri realiai mane baugina, kažkoks vudu kūrinys, ir t.t. Dar viena pseudo-dovanų rūšis- tai tokie parfumerijos rinkinukai- tualetinis vandenukas, pienelis kūnui, kremas. Šitie tai išvis žemiau kritikos, turiu kokius 5 vnt. Man tai visiškai nesuprantama, kaip žmogui gali dovanoti kažką iš parfumerijos savo nuožiūra blink.gif Kvepalus gali dovanoti tik tvirtai įsitikinęs, kad žmogus TOKIŲ nori, arba, kai pvz., visada naudoja tuos pačius. Aš už dovanų čekius, už dovaną pinigais thumbup.gif , galų gale, gėlės, saldainiai, alkoholis, šituos vistiek pritaikysi. O apie tokius dovanotojus, kurie dovanoja bet ką, ką turi atliekamo, kas guli po ranka, tai irgi dabar turiu savo nuomonę. Tokie čia ir draugai...
p.s. pati labiau mėgstu dovanoti, nei gauti...Pagrinde dovanų čekiai, arba 100% žinant, kad būtent to daikto žmogus nori. O savo vaikų norus prieš Kalėdas iššniukštinėju jau prieš kelis mėnesius. Dar nebuvo, kad nepataikyčiau.

dar vienas p.s. paskutinė gauta dovana- blakstienų tušas...Esu pasidarius permanentinį, nesidažau kokie 6 metai...No comments...

Susimąsčiau. Man dovanos pinigais ir čekiais- tai ,,atstūmimas" kuo lengviau. Neapsikraunu ir tiek žinių..
Tušas -gal... Knygą jau turi? Vaje.. Bet kažkas įsidėmėjo, kad skaitai knygas ir net kokias mėgsti.. Aišku, nekas, jei nežino visos TAvo bibliotekos...

AŠ mėgstu labiau žiurėti į dovanojusiojo pastangas, nei i pati dovanojamąjį objektą. Velnias, aš net vaikystėj gavau 2 vienodus meškiukus ir buvau patenkinta, nes turėjau ,,dvynukus" Kiekvienam savo... Seniai nediskutavau, bet ,,užvežė" vartotojiškas požiūris... Turbūt krizė savo daro... Įdomu, ką šis žmogus pakomentuotų, jei parašyčiau eilėraštį gimtadienio proga? Turbūt apgailestautų, kad ne ant minkšto tualetinio popieriaus ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savani: 30 sausio 2010 - 17:39
QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 11, 04:08)
drinks_cheers.gif Jau seniai tai praktikuojame tarp giminių, o nuo neseniai - ir tarp draugų. Su gimtadieniais tarp draugų  -  tai, apskritai,  puikus variantas - gėlės ir bendravimas kokioje kavinėje, kurioje kiekvienas ką nori užsisako ir už save užsimoka. Man tai - patys smagiausi ir nuoširdžiausi pasibuvimai  wub.gif Nerekia jokių dovanų  schmoll.gif

Pritariu!
Ir as sita praktikuoju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savani @ 2010 01 30, 19:37)
AŠ mėgstu labiau žiurėti į dovanojusiojo pastangas, nei i pati dovanojamąjį objektą. Velnias, aš net vaikystėj gavau 2 vienodus meškiukus ir buvau patenkinta, nes turėjau ,,dvynukus" Kiekvienam savo... Seniai nediskutavau, bet  ,,užvežė" vartotojiškas požiūris... Turbūt  krizė savo daro... Įdomu, ką šis žmogus pakomentuotų, jei parašyčiau eilėraštį gimtadienio proga? Turbūt apgailestautų, kad ne ant minkšto tualetinio popieriaus ...

as manau kad eilerastis gimtadienio proga butu idealu (o ypac krizes salygomis).

Juk tai butu tik sventes kaltininkui pritaikyta, viskas tik jam ir apie ji!
Niekas kitas toki dalyko neturi ir netures!
Ypac jei sueiliuota normaliai ir jei dar su jumoru! o jei dar pagal kokios populiarios dainos melodija - tai ir padainuot galima per gimtadieni visiems smile.gif

gera ideja, labai gera!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austeja7: 31 sausio 2010 - 22:21