QUOTE(Savani @ 2010 01 30, 18:37)
Susimąsčiau. Man dovanos pinigais ir čekiais- tai ,,atstūmimas" kuo lengviau. Neapsikraunu ir tiek žinių..
Tušas -gal... Knygą jau turi? Vaje.. Bet kažkas įsidėmėjo, kad skaitai knygas ir net kokias mėgsti.. Aišku, nekas, jei nežino visos TAvo bibliotekos...
AŠ mėgstu labiau žiurėti į dovanojusiojo pastangas, nei i pati dovanojamąjį objektą. Velnias, aš net vaikystėj gavau 2 vienodus meškiukus ir buvau patenkinta, nes turėjau ,,dvynukus" Kiekvienam savo... Seniai nediskutavau, bet ,,užvežė" vartotojiškas požiūris... Turbūt krizė savo daro... Įdomu, ką šis žmogus pakomentuotų, jei parašyčiau eilėraštį gimtadienio proga? Turbūt apgailestautų, kad ne ant minkšto tualetinio popieriaus ...
Tušas -gal... Knygą jau turi? Vaje.. Bet kažkas įsidėmėjo, kad skaitai knygas ir net kokias mėgsti.. Aišku, nekas, jei nežino visos TAvo bibliotekos...
AŠ mėgstu labiau žiurėti į dovanojusiojo pastangas, nei i pati dovanojamąjį objektą. Velnias, aš net vaikystėj gavau 2 vienodus meškiukus ir buvau patenkinta, nes turėjau ,,dvynukus" Kiekvienam savo... Seniai nediskutavau, bet ,,užvežė" vartotojiškas požiūris... Turbūt krizė savo daro... Įdomu, ką šis žmogus pakomentuotų, jei parašyčiau eilėraštį gimtadienio proga? Turbūt apgailestautų, kad ne ant minkšto tualetinio popieriaus ...
ir aš pritariu. jokių dovanų čekių nemėgstu gauti ir pati dovanoju tik savo sesei (nes jai tai mieliausia dovana). esu gavus ir knygų, kurių man nereikia ir kosmetikos ir papuošalų, bet kiekviena dovana, jei tik matos, kad dovanota iš širdies, randa kažkur savo vietą. gal aš gyvenime ir neperskaitysiu tos knygos, bet į ją pažiūrėjus, galvosiu apie tą, kuris dovanojo. o ką čekis? nuėjau, pati išsirinkau. niekada man tokia dovana su dovanuojančiu nebus susijusi.