Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(diamondness @ 2009 11 02, 21:58)
O kaip jums skaistalai essence tie senieji,ne is atskiro kokio leidimo? Siandien nusipirkau is Eurokoso nr.03,kadangi paskutine nuolaidu diena,bet dar nebuvo progos isbandyti smile.gif Stovejau gal 10 min ir rinkausi tarp rausvesnio ir rusvesnio,nes masciau kuris gali naturaliau atrodyti,bet visgi rusvesni pasirinkau biggrin.gif

Cia eina kalba apie tuos 2in1? Tai turiu irgi trecia numeriuka bronzing star, tai labai patinka thumbup.gif Na tik gal kiek maziau blizguciu galetu buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 11 02, 21:42)
Cia eina kalba apie tuos 2in1? Tai turiu irgi trecia numeriuka bronzing star, tai labai patinka thumbup.gif Na tik gal kiek maziau blizguciu galetu buti ax.gif

aha.as sutinku.galetu maziau tu blizguciu buti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 11 02, 23:06)
aha.as sutinku.galetu maziau tu blizguciu buti  drinks_cheers.gif

Na bet skruostikauliams paryskinti nelabai man jie ir trukdo, nors siaip irgi megstu matiskuma rolleyes.gif ypatingai nemegstu blizgiu seseliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 11 02, 23:42)

Va sita pati atspalvi ir as turiu drinks_cheers.gif Siandien jau bandziau,tai gal buvo tu blizguciu,bet praejo biski laiko ir jie dingo kazkur nuo veido,tai gerai tas,ir be to kad kaip jau kazkas sake tik skruostikaulius paryskinti reikia,tai nelabai jau jie ir trugdo,bet va jei jau pudra su blizguciais,tai as tik tolyn nuo jos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, eurokoso nuolaidų lankstinuke yra akcijos kai kurioms essence prekėms:
Pudros rutuliukai "Let the sun shine" kainuoja 9,72 Lt
Blakstienų tušas "Black mania" kainuoja 7,96 Lt
Nagų lako valiklis moisturizing (braškių ir vanilės kvapo) kainuoja 2,79 Lt
Lūpų blizgesys XXXL Shine kainuoja 5,96 Lt smile.gif

Aš asmeniškai griebsiu nagų lako valiklių pora jaučiu iš karto ir kokią dar spalvytę blizgesio, labai man jis thumbup.gif Ant lūpų fantastiškai atrodo, ir kokybiškas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 03 lapkričio 2009 - 21:57
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 03, 23:57)
Sveikutės, eurokoso nuolaidų lankstinuke yra akcijos kai kurioms essence prekėms:

Aš asmeniškai griebsiu nagų lako valiklių pora jaučiu iš karto ir kokią dar spalvytę blizgesio, labai man jis thumbup.gif Ant lūpų fantastiškai atrodo, ir kokybiškas thumbup.gif wub.gif

Iki kada cia tos nuolaidos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 11 04, 16:03)
Iki kada cia tos nuolaidos? rolleyes.gif

Iki 24d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 04 lapkričio 2009 - 15:13
Gavau atsakymą, dėl kolekcijų smile.gif

"Lietuvoje po dviejų savaičių pasirodys kolekcija „Moonlight“. Gaila, bet kitų dviejų Jūsų paminėtų kolekcijų neturėsime. Lietuvoje pristatome ne visas Essence kolekcijas."

P.S. Minėjau dar "made with love" ir "secrets of the past".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 04 lapkričio 2009 - 18:28
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 03, 22:57)

o kazi kaip tie pudros rutuliukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 11 04, 19:26)
Gavau atsakymą, dėl kolekcijų  smile.gif

"Lietuvoje po dviejų savaičių pasirodys kolekcija „Moonlight“. Gaila, bet kitų dviejų Jūsų paminėtų kolekcijų neturėsime. Lietuvoje pristatome ne visas Essence kolekcijas."

P.S. Minėjau dar "made with love" ir "secrets of the past".

Vaje doh.gif O taip laukiau made with love verysad.gif Viskas, supykau doh.gif Nu bet ką padarysi, gyvenam tokioj šaly

QUOTE(harmoneta @ 2009 11 04, 20:29)
o kazi kaip tie pudros rutuliukai?  g.gif

Žinau, kad jie rudina ir su blizgučiais, bet ne per daug tų blizgučių ten ax.gif
Atsakyti
O dabar apie džiugias naujienas biggrin.gif
Buvau šiandien Eurokose, tai pagriebiau net 3 nagų lako valiklius, visus skirtingus, nes 3 rūšių buvo:
1) Balinamasis nagų lako valiklis su miško uogų ekstraktais
2) Stiprinamasis nagų lako valiklis su vyšniomis
3) Drėkinamasis nagų lako valiklis su kokosų ekstraktais
Visais labai patenkinta, bet vienas keliaus prie draugės gimtadienio dovanos rytojui biggrin.gif
Tik nepatenkinta likau tuo dalyku, kad vis dėlto atidarius buteliuką į nosį dvelkia spiritu, o ne tuo kvapu, o kvapas pajuntamas tik giliau įkvėpus, bet pajuntamas, dėl to yra gerai ax.gif
Taip pat papirkau dar vieno atspalvio lūpų blizgesį XXXL shine
spalva nr 04 Rising Star, tokia šviesiai rožinė, būtent tai, ko man trūko prie mano mažytės šių blizgesių kolekcijos biggrin.gif turiu tą ryškiai rožinį nr 05 Super girl, ir nr 01 Pure chic, bespalvį, tai dabar jau turiu net 3 šiuos blizgesius ir visais labai labai patenkinta esu wub.gif
Tai tiek mano naujienų iš essence mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nors jau 20 proc nuolaida visoms prekėms Eurokos ir baigėsi doh.gif , šiandien pasiėmiau Essence nagų lako korektorių (tikiuosi patiks, o daiktas tai naudingas) Gal kuri turite? smile.gif
Ir dar noriu paklaust apie kreminius akių šešėlius (metalic violetiniai, sidabriniai ir dar kazkokie yra), gal kuri naudojate, kaip dengia, ar blizga? Iš anksto ačiū už ats. 4u.gif
Atsakyti