Šiandien dar truputėlį apsiprekinau iš essence
Spalva nr 1 sand beige, kitokių nebuvo, bet man būtent tos ir reikėjo, išbandžiau, labai patiko, smagiai dengias, lengvutė tokia, mokėjau 6,90 Lt, jų daugiau nebebus, nes tikrai išpardavinėja

Šito spalva tokia šviesi pas mane, ant lūpų tik tokį labai gražų blizgesį duoda, nors norėjau tos kur foto spalvos. Bet vistiek likau labai patenkinta, jie irgi pigiau, 4,22 Lt, todėl ir pagriebiau

Ir paskutinis pirkinukas mažutės dildės, nu kokios fainutės, jų ten nemažai yra, bet jos vienkartinės, iš serijos colour addict, foto nerandu, bet manau galit įsivaizduot, jos tokios spalvotais taškučiais, mini mini jau, kaip tie mažučiai lapeliai skirtukai būna lipnūs, tai dar mažesnės, baisiai patogu, kai reikia greitai padildint kokį įtrūkusį nagą

tai va tiek mano šiandieninių pirkinukų.
o norėčiau pasiteiraut nuomonės apie kreminę pudrą soft touch mousse, nes yra pigiau irgi, dar norėjau pirkt all over highlighter arba bronzer, arba pudrą mix it, bet nenorėjau, nes visos su blizgučiais, kažkaip maniau kad tas highlighteris ne tiek spindės, aišku pigiai db kainuoja, bet nenoriu kaip kalėdinė eglutė būt, todėl nusipirkau matinę

bet jaučiu reikės pirmadienį dar nueit ir cover stick nusipirkt, irgi išparduoda, labai daug prekių papigiai, tai laikytis gavau, bet vistiek pirmadienį manau dar paišlaidausiu