Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Juxt @ 2009 11 19, 20:37)
man jis irgi labai liux, nors jau buvau atpratus nuo paprastų (ta prasme ne silikoninių šepetukų) bet vėl įgavau praktikos ir patiko, pirksiu artimiausiu metu vėl
o turėjau rodos lash mania, tai tikrų tikriausias siaubas doh.gif tarakono kojeles padaro ir vsio  biggrin.gif

aš tai jau pripratau prie guminių šepetėlių nesinori kitokių, tai jaučiu kai nebeturėsiu tušo pirksiu su guminiu šepetėliu iš essence ax.gif
Atsakyti
Sveikos, užėjau į jūsų tema, nes sudomino ši pudra http://www.essence.e...nes-pudros.html
Ar kas nors bandėt? Ir išvis ar pas mus LT jinai yra? Kiek įžiūriu joje blizgučių nėra, o gal kas matė realybėj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 07, 21:32)
Kauno akropoly tai visokių pudrų pilna  ax.gif  mačiau ir stay all day, 16,50 kainuoja, ir mosaic kompaktinę mačiau, neblogas pasirinkimas  blush2.gif
mano toks pat tik juodas, tai irgi labai džiaugiuos  ax.gif

Man susidarė įspūdi, kad mineralinių pudrų nebebus, nes pastarąsias dvi savaites ieškojau ne tik Vilniuje - niekur nebuvo. Tik šiandien Ozo Eurokose prie išparduodamų prekių radau vieną vienintelę mineraline Nr.1 už 6,90lt.
Dabar į jų vietą sudėtos kažkokios kitos pudros.
Nuojauta sako, kad reiks kažko naujo ieškot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 11 19, 22:28)
Sveikos, užėjau į jūsų tema, nes sudomino ši pudra http://www.essence.e...nes-pudros.html
Ar kas nors bandėt? Ir išvis ar pas mus LT jinai yra? Kiek įžiūriu joje blizgučių nėra, o gal kas matė realybėj?  ax.gif

Kokia fainute wub.gif pagaliau kazka pamaciau esence be blizguciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 11 19, 22:28)
Ar kas nors bandėt? Ir išvis ar pas mus LT jinai yra? Kiek įžiūriu joje blizgučių nėra, o gal kas matė realybėj?  ax.gif

jeigu ta mozaikinė, tai yra kauno akropolio eurokose, mačiau gyvai, labai graži, tačiau vienas "gabalas" yra su blizgučiais, nedaug jų ten, bet yra ax.gif

QUOTE(padnoshke @ 2009 11 20, 17:42)
Man susidarė įspūdi, kad mineralinių pudrų nebebus, nes pastarąsias dvi savaites ieškojau ne tik Vilniuje - niekur nebuvo. Tik šiandien Ozo Eurokose prie išparduodamų prekių radau vieną vienintelę mineraline Nr.1 už 6,90lt.
Dabar į jų vietą sudėtos kažkokios kitos pudros.
Nuojauta sako, kad reiks kažko naujo ieškot  unsure.gif

tai reikės tada rytoj skubiai užsukt į eurokosą ir nusipirkt šitą pudrą, tikiuos dar yra, nes noriu išbandyt, bet jau jeigu nebebus, tai reik nusipirkt kokias porą, jeigu taip pigiai kainuoja blush2.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2009 11 20, 18:37)
Kokia fainute wub.gif  pagaliau kazka pamaciau esence be blizguciu thumbup.gif

deja, yra blizgučių, aš irgi maniau, kad šita neblizgi g.gif o šiaip mineralinė kompaktinė graži ir be blizgučių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 20, 18:54)
jeigu ta mozaikinė, tai yra kauno akropolio eurokose, mačiau gyvai, labai graži, tačiau vienas "gabalas" yra su blizgučiais, nedaug jų ten, bet yra  ax.gif
tai reikės tada rytoj skubiai užsukt į eurokosą ir nusipirkt šitą pudrą, tikiuos dar yra, nes noriu išbandyt, bet jau jeigu nebebus, tai reik nusipirkt kokias porą, jeigu taip pigiai kainuoja  blush2.gif
deja, yra blizgučių, aš irgi maniau, kad šita neblizgi  g.gif  o šiaip mineralinė kompaktinė graži ir be blizgučių  ax.gif

mineralines sviesios, o man norisi pamodeliavimui tamsesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 20, 18:54)
jeigu ta mozaikinė, tai yra kauno akropolio eurokose, mačiau gyvai, labai graži, tačiau vienas "gabalas" yra su blizgučiais, nedaug jų ten, bet yra  ax.gif

Ar tikrai būtent šitą matėt? Aš šiandien buvau eurokos (ne akropolio), ir būtent tokios nemačiau, yra tik tokia senesnė mozaikinė (nerandu foto) tai toje labai daug ir stambių blizgučių .

Įmetu foto ne tos, bet labai panašios į tokią kurią pati mačiau, gal ir jūs apie tokią šnekat? user posted image

Jei kas Kaune užmatysit šią user posted image praneškit mirksiukas.gif
Atsakyti
butu negerai,jei ta mineraline isimtu is prekybos g.gif bet tikrai visur ja ispardavinejo paskutiniu metu doh.gif gerai,kad dar 1 bonkute nepradaryta turiu,reikes ir man lekt ieskot dar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 11 20, 19:36)
mineralines sviesios, o man norisi pamodeliavimui tamsesnes smile.gif

mmm, supratau tada blush2.gif

QUOTE(Elegant @ 2009 11 20, 20:07)
Ar tikrai būtent šitą matėt? Aš šiandien buvau eurokos (ne akropolio), ir būtent tokios nemačiau, yra tik tokia senesnė mozaikinė (nerandu foto) tai toje labai daug ir stambių blizgučių .

Įmetu foto ne tos, bet labai panašios į tokią kurią pati mačiau, gal ir jūs apie tokią šnekat?

Jei kas Kaune užmatysit šią user posted image praneškit  mirksiukas.gif

būtent tą ir mačiau, naujiena db, tai ją ir aprašiau anam poste mirksiukas.gif ne senesnė, o būtent šita mirksiukas.gif

QUOTE(*charite* @ 2009 11 20, 20:47)
butu negerai,jei ta mineraline isimtu is prekybos g.gif  bet tikrai visur ja ispardavinejo paskutiniu metu doh.gif  gerai,kad dar 1 bonkute nepradaryta turiu,reikes ir man lekt ieskot dar bigsmile.gif

rytoj iš ryto jau būsiu eurokose, tikiuos dar rast kokią spalvą, kad mano odai tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 20, 21:14)
būtent tą ir mačiau, naujiena db, tai ją ir aprašiau anam poste  mirksiukas.gif  ne senesnė, o būtent šita  mirksiukas.gif

Aišku, jei Kaune matėt, lėksiu ieškot. smile.gif
Atsakyti
Šiandien dar truputėlį apsiprekinau iš essence blush2.gif
Spalva nr 1 sand beige, kitokių nebuvo, bet man būtent tos ir reikėjo, išbandžiau, labai patiko, smagiai dengias, lengvutė tokia, mokėjau 6,90 Lt, jų daugiau nebebus, nes tikrai išpardavinėja ax.gif
user posted image
Šito spalva tokia šviesi pas mane, ant lūpų tik tokį labai gražų blizgesį duoda, nors norėjau tos kur foto spalvos. Bet vistiek likau labai patenkinta, jie irgi pigiau, 4,22 Lt, todėl ir pagriebiau
user posted image
Ir paskutinis pirkinukas mažutės dildės, nu kokios fainutės, jų ten nemažai yra, bet jos vienkartinės, iš serijos colour addict, foto nerandu, bet manau galit įsivaizduot, jos tokios spalvotais taškučiais, mini mini jau, kaip tie mažučiai lapeliai skirtukai būna lipnūs, tai dar mažesnės, baisiai patogu, kai reikia greitai padildint kokį įtrūkusį nagą blush2.gif tai va tiek mano šiandieninių pirkinukų.
o norėčiau pasiteiraut nuomonės apie kreminę pudrą soft touch mousse, nes yra pigiau irgi, dar norėjau pirkt all over highlighter arba bronzer, arba pudrą mix it, bet nenorėjau, nes visos su blizgučiais, kažkaip maniau kad tas highlighteris ne tiek spindės, aišku pigiai db kainuoja, bet nenoriu kaip kalėdinė eglutė būt, todėl nusipirkau matinę blush2.gif bet jaučiu reikės pirmadienį dar nueit ir cover stick nusipirkt, irgi išparduoda, labai daug prekių papigiai, tai laikytis gavau, bet vistiek pirmadienį manau dar paišlaidausiu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Elegant,2009 11 20, 21:07]
O kazin ta mozaikine pudra labai tamsi turetu buti? g.gif Nes ta kito atspalvio turi rausvumo,o man tai ziauriai nepatinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 21 lapkričio 2009 - 16:56