QUOTE(MaiMa @ 2010 11 19, 11:19)
sutinku 100%, labai teisingi zodziai. Deja, po skyrybu dauguma vyru nebesidomi vaiko reikalais (mano pacios tevai issiskyre), taigi, visa atsakomybe tenka mamai. Todel alimentai labai svarbu.
kartais buna blogiau - kai tevas pradeda reikalauti per puse su mama augint vaika, ir tasyt ji tai ten tai ten. perka rubus, zaislus ir neduoda vaikui namo issivezt, nes pas ji yra vaiko namai, nors teismo sprendimu - pas mama.
taip kad man asmeniskai butu geriau ir mano vaikui ramiau, jei tevas nesirodytu ir nemoketu...
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 20, 08:50)
O tai ka mamyte tu veiki, invalidumas????/Neturi tu paciu ranku ir koju?

Kokia tu mama jei negali uztikrinti vaikui net minimaliu poreikiu
o jei mama uzdirba 1000 lt i rankas ir nuomoja buta uz kokius 200 lt + moka komunalkiu po 600 ziema? lieka 200 lt, kuriuos reik paskirstyt: darzeliui, maistui, kelionei i darba/darzeli ir namo ir pan.
nusileisk ant zemes, ir pamastyk - ne visos mamos siuo krizes laiku gali uzdirbt tiek kad pilnai vaika islaikyt - tevas privalo prisideti.
ypac ziema - vaikai serga, reik priziuret, vaistai ne kapeikas kainuoja. o dar inoringi tevai, nenuperkantys vaistu, reikalauja, kad nors ir sirgdamas vaikas pas juos vaziuotu ,,kaip priklauso"..