Įkraunama...
Įkraunama...

SKYRYBOS...

QUOTE(joolita @ 2010 11 19, 16:13)
man irgi nemokejo vyras,specialiai is darbo isejo,nelegaliai dirbo. bet kai sukaupe 30000lt skolos,anstole padave ji i policija,kad baudziama byla keltu,del vengimo moketi alimentus. tai jis iskart isidarbino. jau pervede 400lt, dar VF moka 195lt. o jam skola vis auga. Is pensijos atskaiciuos. senatvej nors daugiau pajamu bus.

O tai nenutraukia VF mokėjimo, jeigu tėvas davė kiektai litų?
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 11 19, 18:33)
O tai nenutraukia VF mokėjimo, jeigu tėvas davė kiektai litų?

ne. jei jis man moketu po 900lt,tada VF moketu man po 100lt. jie padegs ta suma kurios truktu iki 1000lt. na bet abejoju,kad tiek vyras moketu. tad ir kaupia skola.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 19, 18:51)
ne. jei jis man moketu po 900lt,tada VF moketu man po 100lt. jie padegs ta suma kurios truktu iki 1000lt. na bet abejoju,kad tiek vyras moketu. tad ir kaupia skola.

Ir jau niekad nemokėtų VF? Nelabai aš čia suprantu tuose reikaluose. Jis man nieko nemoka jau kokie 3metai, niekur nedirba, tai nieko ir negaunu.
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 11 19, 18:55)
Ir jau niekad nemokėtų VF? Nelabai aš čia suprantu tuose reikaluose. Jis man nieko nemoka jau kokie 3metai, niekur nedirba, tai nieko ir negaunu.

VF man nemoketu jei vyras moketu pilna alimentu suma. o jei vyras mokes tik dali,VF moka man po 195lt. arba likuti kurio truktu iki 1000lt

o kodel jums nemoka VF? gal dokumentu nesusitvarkete?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 18, 19:51)
teisme jam teiseja pasiule susirasti labiau apmokama darba. kad jis turi stengtis islaikyti vaika,o ne, neturiu ir nemokesiu.

Absurdas, nesupykite doh.gif

QUOTE(mylimuke @ 2010 11 18, 21:09)
Tai aš ir sakau. Mes tai išvis išleidžiam mažai... Žinoma, kai nori išleisti, tai galima kad ir 5000lt išleist vaikui per mėnesį, tai nėra sudėtinga, bet iš kiek gyveni paprastai, tiek ir reikalauji tų alimentų. Aš kažkaip nematau reikalo palikti žmogų be triusikų. Ar gal kai kurios mamos galvoja, kad tik vyrai privalo vaikus išlaikyti, o ne jos, ar tokiu būdu kerštauja? Na, bet čia tema, verta diskusijos, ir visai čia visai būtų OT.  blush2.gif

Aciu Dienui yra dar saziningu mamu, pagarba drinks_cheers.gif

QUOTE(joolita @ 2010 11 19, 06:32)
nematau reikalo gaileti vyro, jei jis nepanoro augint kartu vaiko

truksta zodziu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *valdonė*: 19 lapkričio 2010 - 20:23
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 19, 21:23)
Absurdas, nesupykite doh.gif

kuri sakinio vieta yra absurdas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 11 19, 20:38)
kuri  sakinio vieta yra absurdas? biggrin.gif

Siais laikais apskritai reikia dziaugtis, kad darba turi, nemanai?
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 19, 23:09)
Siais laikais apskritai reikia dziaugtis, kad darba turi, nemanai?

ne tongue.gif vaikas nori valgyti nepriklausomai nuo to turi jo tevai darba ar neturi 4u.gif bet kazkaip tevas gerai jauciasi nedirbdamas ir neislaikydamas vaiko bigsmile.gif o sakykit ar gerai jauciasi mama, jeigu negali uztirinti savo vaikui net minimaliu poreikiu g.gif

o ta fraze, kad turi rankas kojas ir mazdaug ciuozk dirbti bigsmile.gif labai daznai pasakoma teisme tokiems teveliams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 11 19, 22:20)
ne tongue.gif vaikas nori valgyti nepriklausomai nuo to turi jo tevai darba ar neturi 4u.gif bet kazkaip tevas gerai jauciasi nedirbdamas ir neislaikydamas vaiko bigsmile.gif o sakykit ar gerai jauciasi mama, jeigu negali uztirinti savo vaikui net minimaliu poreikiu g.gif

o ta fraze, kad turi rankas kojas ir mazdaug ciuozk dirbti bigsmile.gif labai daznai pasakoma teisme tokiems teveliams biggrin.gif

O tai ka mamyte tu veiki, invalidumas????/Neturi tu paciu ranku ir koju? bigsmile.gif Kokia tu mama jei negali uztikrinti vaikui net minimaliu poreikiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 20, 09:50)
O tai ka mamyte tu veiki, invalidumas????/Neturi tu paciu ranku ir koju? bigsmile.gif Kokia tu mama jei negali uztikrinti vaikui net minimaliu poreikiu doh.gif

vaikas abieju,tai ir privalo kartu islaikyti. nesupykite,bet paklausius jusu,atrodo,jog vyrai isvis gali tik prisidaryti vaiku,o mamos juos islaikyti. juk jos mamos,privalo?
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2010 11 19, 11:19)
sutinku 100%, labai teisingi zodziai. Deja, po skyrybu dauguma vyru nebesidomi vaiko reikalais (mano pacios tevai issiskyre), taigi, visa atsakomybe tenka mamai. Todel alimentai labai svarbu.

kartais buna blogiau - kai tevas pradeda reikalauti per puse su mama augint vaika, ir tasyt ji tai ten tai ten. perka rubus, zaislus ir neduoda vaikui namo issivezt, nes pas ji yra vaiko namai, nors teismo sprendimu - pas mama.
taip kad man asmeniskai butu geriau ir mano vaikui ramiau, jei tevas nesirodytu ir nemoketu...

QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 20, 08:50)

o jei mama uzdirba 1000 lt i rankas ir nuomoja buta uz kokius 200 lt + moka komunalkiu po 600 ziema? lieka 200 lt, kuriuos reik paskirstyt: darzeliui, maistui, kelionei i darba/darzeli ir namo ir pan.
nusileisk ant zemes, ir pamastyk - ne visos mamos siuo krizes laiku gali uzdirbt tiek kad pilnai vaika islaikyt - tevas privalo prisideti.
ypac ziema - vaikai serga, reik priziuret, vaistai ne kapeikas kainuoja. o dar inoringi tevai, nenuperkantys vaistu, reikalauja, kad nors ir sirgdamas vaikas pas juos vaziuotu ,,kaip priklauso"..
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 20, 09:50)

briedas kazkoks blink.gif ka jus sau leidziate? prasau pacituoti nors menkiausia mano uzuomina, kad konkreciai as negaliu uztikrinti savo vaiku poreikiu bigsmile.gif

dalyvavimas diskusijoje visiskai nereiskia buvimo tokioje situacijoje doh.gif mirksiukas.gif gal as visai vaiku neturiu doh.gif gal auginu juos drauge su ju tevu doh.gif o gal jis juos augina, o as moku islaikyma bigsmile.gif lotuliukas.gif

neverta svaidytis tokiais pareiskimais kuomet visiskai nepazistate zmogaus ir nezinote apie ji nieko 4u.gif
Atsakyti