QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 21, 20:32)
Jetau, ne minutes nesu pagalvojusi kiek man vaikas kainuoja, kiek del jo imta bilioteniu ir kiek nemiegota naktu

As del jo viska padaryciau, pati tuos lasinius su kiausiniais esciau, kad tik jis turetu sureli
Ne jau , jus mamos rimtai kartais taip susimastot koks "brangus vaikas jums yra ir kiek daug jis is jusu ateme( karjeros ir t.t.)
Ir dar tada klausimukas, ar noretu dauguma mamu susikeisti vietomis su tetukais jei jau taip sunku ? As ne uz ka
matyt labai lengvai gyveni ir nereik galo su galu durt.
sita tema tetukai gerieji turetu pamastyt, kad vaikas taippat puse elektros naudoja, ir vandens, ir sildymo, ir nustotu galvoti kad cia jis buv zmonai ismalda moka, ir nesidraskytu del to. 30% vyro algos - manau normalu skirt vaikui. abu tevai po 30% jei skirtu - vaikas butu pilnavertiskai islaikytas ir tiek. o dabar tevas prisideda 300 lt ir jau didvyri vaidina, kiek jis daug duoda, kaip jis turi teises buv zmona sokdint del vaiko ir panasiai. spjauna i vaiko sirgima - jam REIKIA vaika paimt, nes jam PRIKLAUSO. o vaistam, siltiem rubam kad pirkt juk jis MOKA buv zmonai us tai kas menesi!!!
va apie ka kalba

vyrai dazniausiai sakojas, ir pas juos ner zmogiskumo.
as kai skyriaus, irgi zmoguskai kalbejau, prasiau daugiau, nusileidau, advokatas sake nebut durna, ale ten man graziai zadejo ex, patikejau, prizadejo daugiau skirt. dabar ,,skiria" nuperka vaikui zaisla ir neduoda namo issivezt - matyt bijo kad as zaisiu. ir daro vaikui pas save antrus namus, ir jau kalba apie vaiko perkelima pas ji gyvent.
tokia realybe
QUOTE(diana34 @ 2010 11 26, 20:02)
skirybos truko 2 metus.. ir man nereikejo nei karto originalu

, juk namie visad buna kokia tai kopija ..
o kaip tu gali nesti tik kopija kazkur kur kreipies??? geras, pirma kart girdziu... pati niekad neimu is zmoniu ju darytu kopiju...