Įkraunama...
Įkraunama...

SKYRYBOS...

QUOTE(MaiMa @ 2010 11 24, 10:19)
Mane irgi domina, ar dokumentu kopijos, kurios bus pateiktos teismui, turi buti patvirtinti notato, ar uztenka kopiju?
aciu

O man kitaip buvo, nunesiau kopijas, bet turejau ir originalus, tai teismo rastineje moteris kuri priiminejo dokumentus, pati uzdejo anspaudukus"kopija tikra" ant kiekvieno kopijos lapo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 11 24, 15:42)
nezinau is kur tokios zinios  doh.gif  kai nesiau dokus i teisma buvo vienas rinkinys teismui su originalais, kitas antrajai pusei - kopijos,  bankui rinkinys - kopijos, vaiku teisems - kopijos .. pirma karta girdziu , kad teismas tvirtina kopijas  blink.gif  , o ir teisme niekam net neuzkliuvo , kad kopijos netvirtintos pas notara.. nes nereikia  smile.gif

Tai vat ir idomu, kur teisybe, nes nesant pas notara tvirtinti, reiks dar jam ir moketi uz tvirtinima. O jei gali patvirtinti teisme, tuomet nereiktu moket doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2010 11 24, 22:14)
Tai vat ir idomu, kur teisybe, nes nesant pas notara tvirtinti, reiks dar jam ir moketi uz tvirtinima. O jei gali patvirtinti teisme, tuomet nereiktu moket doh.gif

Tai nuneskit i rastine dokumentus ir ten viska pasakys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diana34 @ 2010 11 24, 16:42)
nezinau is kur tokios zinios  doh.gif  kai nesiau dokus i teisma buvo vienas rinkinys teismui su originalais,

O tai asmens dokumentus irgi originalus atidavet g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 11 24, 16:42)
nezinau is kur tokios zinios  doh.gif  kai nesiau dokus i teisma buvo vienas rinkinys teismui su originalais, kitas antrajai pusei - kopijos,  bankui rinkinys - kopijos, vaiku teisems - kopijos .. pirma karta girdziu , kad teismas tvirtina kopijas  blink.gif  , o ir teisme niekam net neuzkliuvo , kad kopijos netvirtintos pas notara.. nes nereikia  smile.gif

Žinios iš kodekso ir praktikos. Tiesa, kad kai kuriuose teismuose kopijas tvirtina raštinėje, bet toli gražu ne visuose.
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 25, 09:03)

O tai asmens dokumentus irgi originalus atidavet g.gif

atidaviau originalus, o po teismu pasiemiau atgal kartu su nutartim ..
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 11 25, 20:26)

Taigi asmens dokumentu negalima niekam atiduoti schmoll.gif Ir jei tos skyrybos vyks puse metu, tai ka ta laika visa be asmens dokumenti buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 11 25, 20:26)

pati kartoji tą, ką aš ir rašiau (kad kopijas paitvirtina teismas) doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 26, 08:28)
Taigi asmens dokumentu negalima niekam atiduoti  schmoll.gif Ir jei tos skyrybos vyks puse metu, tai ka ta laika visa be asmens dokumenti buti g.gif

galite prašyti kad paskirtas teisėjas iš karto patvirtintų kopijas ir originalus grąžintų.
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 26, 09:28)
Taigi asmens dokumentu negalima niekam atiduoti  schmoll.gif Ir jei tos skyrybos vyks puse metu, tai ka ta laika visa be asmens dokumenti buti g.gif

skirybos truko 2 metus.. ir man nereikejo nei karto originalu schmoll.gif , juk namie visad buna kokia tai kopija ..
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 21, 20:32)
Jetau, ne minutes nesu pagalvojusi kiek man vaikas kainuoja, kiek del jo imta bilioteniu ir kiek nemiegota naktu schmoll.gif As del jo viska padaryciau, pati tuos lasinius su kiausiniais esciau, kad tik jis turetu sureli blush2.gif
Ne jau , jus mamos rimtai kartais taip susimastot koks "brangus vaikas jums yra ir kiek daug jis is jusu ateme( karjeros ir t.t.) g.gif

Ir dar tada klausimukas, ar noretu dauguma mamu susikeisti vietomis su tetukais jei jau taip sunku  ? As ne uz ka  cool.gif

matyt labai lengvai gyveni ir nereik galo su galu durt.
sita tema tetukai gerieji turetu pamastyt, kad vaikas taippat puse elektros naudoja, ir vandens, ir sildymo, ir nustotu galvoti kad cia jis buv zmonai ismalda moka, ir nesidraskytu del to. 30% vyro algos - manau normalu skirt vaikui. abu tevai po 30% jei skirtu - vaikas butu pilnavertiskai islaikytas ir tiek. o dabar tevas prisideda 300 lt ir jau didvyri vaidina, kiek jis daug duoda, kaip jis turi teises buv zmona sokdint del vaiko ir panasiai. spjauna i vaiko sirgima - jam REIKIA vaika paimt, nes jam PRIKLAUSO. o vaistam, siltiem rubam kad pirkt juk jis MOKA buv zmonai us tai kas menesi!!!
va apie ka kalba wink.gif
vyrai dazniausiai sakojas, ir pas juos ner zmogiskumo.
as kai skyriaus, irgi zmoguskai kalbejau, prasiau daugiau, nusileidau, advokatas sake nebut durna, ale ten man graziai zadejo ex, patikejau, prizadejo daugiau skirt. dabar ,,skiria" nuperka vaikui zaisla ir neduoda namo issivezt - matyt bijo kad as zaisiu. ir daro vaikui pas save antrus namus, ir jau kalba apie vaiko perkelima pas ji gyvent.
tokia realybe wink.gif

QUOTE(diana34 @ 2010 11 26, 20:02)
skirybos truko 2 metus.. ir man nereikejo nei karto originalu  schmoll.gif  , juk namie visad buna kokia tai kopija ..

o kaip tu gali nesti tik kopija kazkur kur kreipies??? geras, pirma kart girdziu... pati niekad neimu is zmoniu ju darytu kopiju...
Atsakyti
[quote=ruta_vyshnia,2010 11 29, 14:44]
matyt labai lengvai gyveni ir nereik galo su galu durt.

[quote]

Jei l. gerai gyvenciau man isvis tos vyro paramos vaikui nereiktu jei jis pats nenoretu ir nesusiprastu , niekas ir nekaulytu 4u.gif Deja realybe kitokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 11 29, 15:44)

o kaip tu gali nesti tik kopija kazkur kur kreipies??? geras, pirma kart girdziu... pati niekad neimu is zmoniu ju darytu kopiju...

visur nesiau ir niekad neuzkliuvo schmoll.gif o ir kaip suprast " neimu" .. tai ka neskiri ar laikrascio kopija laikai rankose , ar paso?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 29, 16:40)
Jei l. gerai gyvenciau man isvis tos vyro paramos vaikui nereiktu jei jis pats nenoretu ir nesusiprastu , niekas ir  nekaulytu  4u.gif Deja realybe kitokia  mirksiukas.gif

Kažin, ar labai daug čia būtų tokių, kurios galėdamos normaliai išlaikyti vaiką, dar plėšytųsi dėl alimentų. Na nebent tos, kurioms pačioms vis negana.

Mergaitės, kažkurios čia minėjote, kad Svetlana Pronina labai puiki advokatė ir išreikalavo alimentų, kiek prašėt. O kiek jos paslaugos kainuoja? blush2.gif
Atsakyti