Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

QUOTE(wilike @ 2008 09 12, 11:20)
Ryt vaziuojam i kauna reiks pasizvalgyti. O gal tyurit ka pasiulyt, kur butu galima nuvaziuoti akis paganyti  ax.gif

Celsyje, kelyje Kaunas-Klaipėda.
Atsakyti
Murestos mazai liko Domus galerijoje, didesne yra ukmerges g-veje. Bet i Domus galerija siaip smagu nuvaziuoti akis paganyti ne tik del vonios.
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2008 09 11, 16:53)
Palei grindis negalima dėti dėl elementaraus saugumo. Jei netyčia atsitiks avarija ir pribėgs ant žemės vandens, tai elektra gali labai stipriai "pasitarnauti "

Na as noriu ne visai pagal grindis,gal kokia 10-15cm virs grindu,tikrai nemanau kad tiek vandens gali pribegt g.gif Jau pradetu per visur sunktis..
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2008 09 12, 08:10)
Aš ir norėčiau gaminti, bet vakar kalbėjau su pažįstama sako neapsimoka  g.gif Atseit kiekviena firma negamina, ten reik spec irengimu  g.gif  Itr sakoa tseit kaina gausis ta pati kaip pirkti  g.gif  As kazkaip abejoju. Ir beje jei randu ka patinkancio, ten kaina dieve dieve.Tai nemanau kad gaminti iseitu brangiau.

Nezinau kas ten kam apsimoka ir kas ne, bet pati esu buvusi dviejuose namuose, kuriuose pamačiau kad gaminti vonios baldai iš kokybiškų medžiagų su granito stalviršiais ir pritaikyti būtent pagal konkrečius išmatavimus atrodo daug geriau nei standartiniai serijiniai nupirkti 4u.gif beje, pasidomėjus kaina, nepasakyčiau, kad tokios kokybės ir iš tokių medžiagų jie būtų nupirkę parduotuvėje pigiau 4u.gif
Atsakyti
Manau reikia pasirinkti ko kas nori -ar ,kad tik pigiau ar kokybės 4u.gif Vonioje kokybė yra labai svarbu nes pastovi drėgmė. Gaminantis pagal užsakymą galima suplanuoti kur ir ką norėtume sutalpinti ir pan..tai didelis pliusas,o paieškojus galima rasti ir kokybiškai gaminančias įmones tik , kad eilės nemažos g.gif Esu "pasimokinusi" tad aš už kokybę . 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2008 09 12, 15:22)
Na as noriu ne visai pagal grindis,gal kokia 10-15cm virs grindu,tikrai nemanau kad tiek vandens gali pribegt g.gif Jau pradetu per visur sunktis..

Kiek žinau yra kažkokia apsauga dėl elektros..na sakykime vaikas įkiš ką i rozetę ir auomatukus išmeta,kad elektra nepakratytų .Nežinau ar sugebėjau paaiškinti lotuliukas.gif žodžiu tas daikčiukas virš šimto lt kainuoja
Atsakyti
Gal kur matėt arba žinot kur nupirkti pigiau wc puodą "Alessi"?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 13, 17:20)
Gal kur matėt arba žinot kur nupirkti pigiau  wc puodą "Alessi"?

user posted image

labai labai panašus klūzas yra Villeroy&bosh Aveo linijoj .. gal jie pigesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 13, 18:09)
labai labai panašus klūzas yra Villeroy&bosh Aveo linijoj .. gal jie pigesni  g.gif

Nerandu niekaip blush2.gif Radau "Iris'e" Aveo kolekcijos vonią, bidetę, o puodo nerandu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 13, 19:37)
Nerandu niekaip  blush2.gif  Radau "Iris'e"  Aveo kolekcijos vonią, bidetę, o puodo nerandu...  unsure.gif

dabar pažiūrėjau, gal ir ne itin panašus į Laufen'o Alessi smile.gif .. kai rinkaus Villeroy, tai man Aveo atrodė apvalūs, ale dabar kai sulygini, Laufeno tokie kiaušinukai ..

vonia24.lt yra visokių klūzų mirksiukas.gif

o mano pasirinkimas visgi buvo Subway linija .. beje ji viena populiariausių .. matyt labiausiai priimtina kaina ir dizainu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 13, 18:46)
dabar pažiūrėjau, gal ir ne itin panašus į Laufen'o Alessi  smile.gif .. kai rinkaus Villeroy, tai man Aveo atrodė apvalūs, ale dabar kai sulygini, Laufeno tokie kiaušinukai ..

vonia24.lt yra visokių klūzų  mirksiukas.gif

o mano pasirinkimas visgi buvo Subway linija .. beje ji viena populiariausių .. matyt labiausiai priimtina kaina ir dizainu  smile.gif

Ačiukas, einu apžiūrėsiu dar ten visus... Kol kas tokio kaip Alessi panašaus nemačiau niekur, labai jis man įstrigo. Bet vien tik klozetas beveik 3000, o dar bakelis panašiai kainuoja doh.gif MB parodžiau, tai jis pasakė.... nu mes iš jo nevalgysim, kad tokias bapkes mokėti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tada kopijų pradėjau ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 13, 19:52)
Ačiukas, einu apžiūrėsiu dar ten visus... Kol kas tokio kaip Alessi panašaus nemačiau niekur, labai jis man įstrigo. Bet vien tik klozetas beveik 3000, o dar bakelis panašiai kainuoja  doh.gif  MB parodžiau, tai jis pasakė.... nu mes iš jo nevalgysim, kad tokias bapkes mokėti  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tada kopijų pradėjau ieškot  biggrin.gif

aš tokiam klūzui tik rėmą dėčiau, jokio bakelio blush2.gif blush2.gif .. kad tik tas kiaušinukas būtų blush2.gif

va Aveo linija

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 rugsėjo 2008 - 18:58
QUOTE(westa @ 2008 09 13, 18:56)
aš tokiam klūzui tik rėmą dėčiau, jokio bakelio  blush2.gif  blush2.gif .. kad tik tas kiaušinukas būtų  blush2.gif

Taip taip... aš apie potinkinį bakelį kalbėjau, nes nelabai norim viso to didelio daikto biggrin.gif Peržiūrėjau dabar Subway kolekciją... kaip kataloge, atrodo normaliai. Neturiu galimybės dabar realiai pažiūrėti parduotuvėse g.gif gal ir nieko, nes mano įsimylėto klūzo MB neperka huh.gif Dar sako, jei vient tik jo reikėtų, o dabar reikia visą vonios kambarį apstatyti tos pačios kolekcijos keramika, kad derėtų ir nebūtų mišrainės

Gal turi kompe savo klūzo foto? Realesnis vaizdas būtų nei internetiniam kataloge blush2.gif 4u.gif
Atsakyti