Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

turiu smile.gif gal ką įžiūrėsi smile.gif

user posted image
Atsakyti
aciuks.gif niu visai gražu 4u.gif va kaip patyrimas padeda apsispręsti biggrin.gif Tik su kriaukle bėdų bus man... noriu tokio ale bliūdo pastatomo ant stalviršio. Toj kolekcijoj nieko panašaus nemačiau unsure.gif tektų derint turbūt iš kitos kažką kuo panašesnis kad būtų. O potinkinį bakelį su rėmu irgi iš ten pat ėmėt? 4u.gif Beje, ar ten pačiam puode vanduo normaliai nusileidžia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 13, 20:34)
aciuks.gif  niu visai gražu  4u.gif  va kaip patyrimas padeda apsispręsti  biggrin.gif  Tik su kriaukle bėdų bus man... noriu tokio ale bliūdo pastatomo ant stalviršio. Toj kolekcijoj nieko panašaus nemačiau  unsure.gif  tektų derint turbūt iš kitos kažką kuo panašesnis kad būtų. O potinkinį bakelį su rėmu irgi iš ten pat ėmėt?  4u.gif  Beje, ar ten pačiam puode vanduo normaliai nusileidžia?  4u.gif

nusileidžia labai gerai mirksiukas.gif .. dar ėmiau su ta danga, kuri purvų nelaiko nu ir aišku lėtai nusileidžiančiu dangčiu nail.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 13, 19:36)
nusileidžia labai gerai  mirksiukas.gif .. dar ėmiau su ta danga, kuri purvų nelaiko nu ir aišku lėtai nusileidžiančiu dangčiu nail.gif  smile.gif

thumb_yello.gif aš ir apie tą dangtį galvoju jau seniai biggrin.gif
Atsakyti
Subwey viena iš pigiausių gero dizaino serijų. Tikrai geras pasirinkimas thumbup.gif
Dar neblogų pavyzdžių turi ir Duravit ar Keramag. Pasižvalgyk ir tos. 4u.gif
Atsakyti
o kur galima rast pasirinkt tu bliudiniu kriaukliu g.gif ir is kur rast po to baldu toms kriauklems g.gif nu kiek vakar apvaziavon niekur nemaciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2008 09 14, 07:40)
Subwey viena iš pigiausių gero dizaino serijų. Tikrai geras pasirinkimas  thumbup.gif
Dar neblogų pavyzdžių turi ir Duravit ar Keramag. Pasižvalgyk ir tos.  4u.gif

O kas gamintojai Duravit ir Keramag? 4u.gif Apžiūrėjau Keramag vonia24.lt tinklapyje, bet kas gamina neradau g.gif
Papildyta:
QUOTE(tarzaniuke @ 2008 09 14, 08:43)
o kur galima rast pasirinkt tu bliudiniu kriaukliu  g.gif ir is kur rast po to baldu toms kriauklems  g.gif nu kiek vakar apvaziavon niekur nemaciau  verysad.gif

Mes ieškom irgi tų bliūdelių, baldus gamins pagal užsakymą, nupiešiu pati ax.gif , tai dėl to bėdų kol kas nematau, bet kriauklės dar neradom sau
Atsakyti
sveikos, apie pakabinamus WC.. kaip suprantu visa ju sistema paslepta sienoje.. man tai labai grazu, taciau MB daba man zyzia kas bus jei bus nelaime?? Sako siena griaut reikes ar kaip? Gal jus man ka paaiskinsit blush2.gif
Atsakyti
tarzaniuke, nueik į www.vonia24.lt, ten yra keletas pastatomų kriauklių 4u.gif gal kas kris į akį biggrin.gif

QUOTE(sagnesa @ 2008 09 14, 09:10)
sveikos, apie pakabinamus WC.. kaip suprantu visa ju sistema paslepta sienoje.. man tai labai grazu, taciau MB daba man zyzia kas bus jei bus nelaime?? Sako siena griaut reikes ar kaip? Gal jus man ka paaiskinsit  blush2.gif

Nereikia ten nieko griauti. Kiek mes domėjomės, gedimai pataisomi per mygtuko skylę ar kaip čia tiksliau pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 13, 18:38)
thumb_yello.gif  aš ir apie tą dangtį galvoju jau seniai  biggrin.gif

jo jo, pamenu MB kai pamate VilleroyBoch Subway klozeta su tuo dangciu, tai apie joki kita net nenorejo galvot lotuliukas.gif turiu pasakyt, kad sitas ,,bliudas,, pateisino visus lukescius smile.gif neveltui kazkur skaiciau apie sita serija, jog tobula tai, kas paprasta
Atsakyti
Dabar mąstau kokią pastatomą ant stalviršio kriauklę priderinti ir vonią, jei klozetas ir pisuaras bus iš Subway linijos g.gif Gal turit kokių minčių gerų? biggrin.gif Vonios noriu stačiakampės...

Pastebėjau, kas Keramag rašo prie savo produkcijos, kad tai iš keraminio porceliano, o Villeroy and Bosh - iš keramikos g.gif Tai kas tada geriau ir gražiau? unsure.gif Gal tie iš keraminio porceliano baltesni ar ne? g.gif

QUOTE(emrata @ 2008 09 14, 10:47)
jo jo, pamenu MB kai pamate VilleroyBoch Subway klozeta su tuo dangciu, tai apie joki kita net nenorejo galvot  lotuliukas.gif  turiu pasakyt, kad sitas ,,bliudas,, pateisino visus lukescius smile.gif neveltui kazkur skaiciau apie sita serija, jog tobula tai, kas paprasta

MB irgi jo labai nori biggrin.gif O pas jus pakabinamas ar pastatomas klozetas?
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2008 09 14, 10:10)
sveikos, apie pakabinamus WC.. kaip suprantu visa ju sistema paslepta sienoje.. man tai labai grazu, taciau MB daba man zyzia kas bus jei bus nelaime?? Sako siena griaut reikes ar kaip? Gal jus man ka paaiskinsit  blush2.gif

QUOTE(Nanda @ 2008 09 14, 10:14)
Nereikia ten nieko griauti. Kiek mes domėjomės, gedimai pataisomi per mygtuko skylę ar kaip čia tiksliau pasakyti  biggrin.gif

MB irgi juokėsi, kad per tą skylę tvarkant teks... ginekologu pabūti... lotuliukas.gif
Atsakyti