Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

sveikos, gal kur uzmatet sifonu kriauklei graziu - nu ta prasme, pas mane po kriaukle spinteles arba nebus, arba bus tokia ali spintele ir matysis kriuakles sifonas gerai, tai noreciau grazesnio kokio, chromuoto metalo, grieztos formos, ermitaze, seniuose neuzmaciau, kur dar ieskot? blush2.gif gustavsberg arctic kriauklei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 15, 14:03)
nu kiek mano atmintis nesa, tai atskirai tikrai nemokejom uz dangti, tiesiog buvo padeti du klozetai: vienas su tuo dangciu, o kitas su paprastu ir aisku kaina zymiai skyresi smile.gif

Aš žiūrėjau www.vonia24.lt, o ten klozeto kaina be dangčio ir apačioje parašyta "nepamirškite užsisakyti dangčio" ar kažkaip pan. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 15, 15:10)
Aš žiūrėjau www.vonia24.lt, o ten klozeto kaina be dangčio ir apačioje parašyta "nepamirškite užsisakyti dangčio" ar kažkaip pan.  biggrin.gif  4u.gif

ir aš tikrai už dangtį mokėjau atskirai.. berods apie 300 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 15, 13:12)
ir aš tikrai už dangtį mokėjau atskirai.. berods apie 300 lt  smile.gif

tai jus kaip suprantu uzsisakinejote internetu? mes tai pacioj parduotuvej pirkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 15, 15:13)
tai jus kaip suprantu uzsisakinejote internetu? mes tai pacioj parduotuvej pirkom smile.gif

nee aš irgi salone pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 15, 13:30)
nee aš irgi salone pirkau  smile.gif

tai matyt ne visur vienodai, nu reiks dar MB paklaust gal as cia pati kazka maisau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 15, 16:10)
Aš žiūrėjau www.vonia24.lt, o ten klozeto kaina be dangčio ir apačioje parašyta "nepamirškite užsisakyti dangčio" ar kažkaip pan.  biggrin.gif  4u.gif

Aha, o to dangcio kainele dar 514 Lt plius doh.gif
as cia apie VILLEROY&BOCH AVEO serijos WC dangtis, baltas, pakietintas, su nerūdijančio plieno šarnyrais.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 09 15, 15:10)
sveikos, gal kur uzmatet sifonu kriauklei graziu - nu ta prasme, pas mane po kriaukle spinteles arba nebus, arba bus tokia ali spintele ir matysis kriuakles sifonas gerai, tai noreciau grazesnio kokio, chromuoto metalo, grieztos formos, ermitaze, seniuose neuzmaciau, kur dar ieskot?  blush2.gif  gustavsberg arctic kriauklei  4u.gif

Pažiūrėk "Celsy", "Murestoj" ir visur kitur, kas turi praustuvų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 09 15, 15:10)
sveikos, gal kur uzmatet sifonu kriauklei graziu - nu ta prasme, pas mane po kriaukle spinteles arba nebus, arba bus tokia ali spintele ir matysis kriuakles sifonas gerai, tai noreciau grazesnio kokio, chromuoto metalo, grieztos formos, ermitaze, seniuose neuzmaciau, kur dar ieskot?  blush2.gif  gustavsberg arctic kriauklei  4u.gif

Celsyje pažiūrėk. Pvz. sifonas Eleganta1.
Papildyta:
QUOTE(Ju' @ 2008 09 15, 17:10)
Pažiūrėk "Celsy", "Murestoj" ir visur kitur, kas turi praustuvų mirksiukas.gif

Kartu parašėme biggrin.gif.
Atsakyti
Sveikos, merginos, kadangi dirbu šioje srityje ir mėgstu šį darbelį, nutariau prisijungti, gal galėsiu kuo padėti ax.gif
Kas mėgsta masažines vonias, bet sprendžia dušo problemą - viena iš išeičių, neįrenginėjant dušo kabinos, vonios sienelė (ekonomiškas ir praktiškas variantas). Paprasčiausias sprendimas - klasikinei voniai, galima taikyti daugelio gamintojų sieneles - plotis, stiklo raštai ir tt.
Potinkiniai rėmai - klausėte dėl gylio, klavišų. Geriausias sprendimas - Geberit rėmas (aišku, tai mano produktas, todėl lieku šališka, tačiau, tai pats siauriausias rėmas (į gylį) - 12 cm, kai kiti (Tece, Viega - 15,16 cm). Kitas niuansas - rimčiausių santechninės keramikos gamintojų wc bakelių viduriai yra būtent Geberit, tai kalba apie jo kokybę, ir patikimumą). Atskirai komplektuojasi nuleidimo klavišas (skirtingas dizainas, spalvos, dekorai ir tt). Kaina? Potinkinis variantas su pakabinamu wc ne visasa bus pigesnis, bet praktiškesnis, vizualiai patrauklesnis - neabejotinai (na, aišku, skonio sfera, bet labai retas architektas ir dizaineris bekomplektuoja pastatomus wc). Kitas patrauklus variantas - pastatomas wc puodas, bet be bakelio (bakelis potinkinis).
Daugumos gamintojų dangčiai komplektuojami atskirai - Villeroy, Duravit, Laufen, italų keramikos gamintojų. Priežastis - turite galimybę rinktis pagal savo poreikį - pigus (sąlyginai), bet minkštas dangtis, kietas dangtis su chromuotom sąvarom, minkštai nusileidžiantis dangtis. Kainos skirtingų gamintojų ir skirtingų serijų labai labai skirtingos.
Dėl Villeroy ir Keramag keramikos. Akimi regimą skirtumą, vargu, ar įžiūrėsime. Spalva vakarų gamintojų yra pilkšva (europinis standartas), ne pieno baltumo (kaip kiniečių gamintojų). Keramika - patvaresnė, ne taip skyla, yra specialios technologijos, kad nerasotų bakelis ir tt. Bet esmė - bakelio "viduriai", nuplovimo ir pripylimo mechanizmo ilgaamžiškumas, dizainas. Na, ir aišku, vardas.
Chromuoti sifonai - dailūs ir patikimi - Hansgrohe, pvz. Flowstar, Geberit (dizainas ir kokybė).
Na, pradžiai tiek nuobodaus monologo, jeigu kils klausimų, kiek užteks kompetencijos, visada mielai padėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 09, 14:19)
user posted image

Maždaug tokia, tik daugiau mėlyno tamsesnio atspalvio  doh.gif  Neradau internete panašesnės spalvos.

aciu! va cia yra TA spalva kurios taip ieskojau plytelems!! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aidaja, gal galetumet pakomentuoti Gustavsberg santechnika? Aciu 4u.gif
Atsakyti