Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

aciu uz atsakymus, biski susiorentavau biggrin.gif

westa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 17, 06:47)
būt patinka, valyti - ne hihihi.gif šiaip va kriaukle esu patenkinta.. IFO su visa spintele.. labai gerai valosi .. o ko daugiau reik pas vaikus vonioj  smile.gif

joo, tas geras valymasis labai palengvina namu tvarkymasi, juolab, kad pas jus dvi vonios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 17, 08:50)
joo, tas geras valymasis labai palengvina namu tvarkymasi, juolab, kad pas jus dvi vonios  doh.gif

kodėl dvi smile.gif.. keturios doh.gif .. tiesa pirmam aukšte tik wc,ir dar pirtyje wc su dušu yra.. valymo daugiau negu reikia biggrin.gif ..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 17, 06:52)
kodėl dvi smile.gif.. keturios   doh.gif .. tiesa pirmam aukšte tik wc,ir dar pirtyje wc su dušu yra.. valymo daugiau negu reikia  biggrin.gif ..

o jerguteliau doh.gif doh.gif sveikatos jums biggrin.gif
Atsakyti
nu as cia su durnu klausimu dar blush2.gif

o ta kriaukle bliudelis ar patogu, ar geriau tokia kaip westos vaiku imt g.gif kur krastai ilgi unsure.gif grazu ir ta ir ta, bet kuri patogiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2008 09 17, 09:13)
nu as cia su durnu klausimu dar  blush2.gif

o ta kriaukle bliudelis ar patogu, ar geriau tokia kaip westos vaiku imt  g.gif kur krastai ilgi  unsure.gif grazu ir ta ir ta, bet kuri patogiau g.gif

pas vaikus bliūdelio neimčiau.. dabar kai savo mažių prausiu, tai sodinu jį ant kriauklės krašto ( patiesiu rankšluostį nes šaltą pukaliui smile.gif ), jis sumerkia kojas ir taip prausiamės.. o šiaip va dabar pas vaikus tikrai daryčiau bide.. būtinai.. tiek didžioji mano galėtų daug patogiau nusipraust kojas ir kitas kūno vietas, tiek ir mažių būtų lengviau nupraust..
Atsakyti
del vaiku tai gal ir patogiau, bet ir del bliudo nesiskundziam, beje nera jis mazas pas mus
Atsakyti
o ka manot apie vonios kambario puosima dirbtinemis gelemis? Pvz.
[[/url]user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 17 rugsėjo 2008 - 08:34
QUOTE(TUSINA @ 2008 09 17, 07:33)

siaip dirbtines nelabai patinka, bet sitokia tikrai pasideciau i vonia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 17, 08:52)
kodėl dvi smile.gif.. keturios   doh.gif .. tiesa pirmam aukšte tik wc,ir dar pirtyje wc su dušu yra.. valymo daugiau negu reikia  biggrin.gif ..

O siaubeli, aš jau vieną tingiu valyt, o jei būtų keturios nusišaučiau doh.gif

QUOTE(TUSINA @ 2008 09 17, 09:33)
[[/url]user posted image

Bet kokios dirbtinės gėlės man nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2008 09 16, 21:12)
o kiek jums kainuoja vonios remontas  g.gif
domintu kiek kv. vonia uz kiek lt pasidarot, su darbu su viskuo suma butu idomi  g.gif

Mes dabar ruošiamės vonią įrenginėti nuo A iki Ž, tai, jei imsim viską ką išsirinkom, voniai išlaidos bus maždaug 20 000 Lt Pas mus 8 kv.m Tikiuosi, kažkiek padųjau orientuotis 4u.gif , bet.... juk keraminės ir visos kitos santechnikos kainos labai skiriasi. .. gali klozetą imti už 4000, gali už 800 - todėl sunku atsakyti į tokius klausimus g.gif

QUOTE(TUSINA @ 2008 09 17, 08:33)
[[/url]user posted image

Dirbtinių gėlių nedėčiau niekur savo name schmoll.gif O vonioje ir gyvos orchidėjos labai šauniai žydi, jei tik yra langas ar stoglangis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 09 17, 09:47)
O siaubeli, aš jau vieną tingiu valyt, o jei būtų keturios nusišaučiau  doh.gif

taip tik atrodo irnesakyk.gif vaikai savo, aš savo vonią valau, o pirtyje kartą per mėnesį perbraukiu.. smile.gif ..
Atsakyti