Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

QUOTE(wanesa @ 2008 09 04, 20:13)
Matau tu vilnietė, tai jų prekes ir apžiūrėti galima (na bent jau buvo prieš pusę metų kai mums reikėjo), čia Ukmergės g. kur 1000plytelių 4u.gif

O geras, nežinojau, ačiū 4u.gif
Reiks nulėkt
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2008 09 04, 18:16)
O gal kokios vertikalios žaliuzės tiktų? Gal yra kokių vandens nebijančių g.gif

g.gif na reiks rimtai kibti i paieskas

QUOTE(wanesa @ 2008 09 04, 19:04)
Tada gal tokia tiktų?

schmoll.gif va butent kad uzdengimo reikia kitai vonios pusej, nzn nei kaip cia nuaiskinus hihihi.gif Jei pagal si paveiksliuka, tai kaip ir pavaizduota duso galvute yra priesingoj pusej nei sienele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lejla: 05 rugsėjo 2008 - 07:23
QUOTE(Lejla @ 2008 09 05, 06:23)
g.gif  na reiks rimtai kibti i paieskas
schmoll.gif  va butent kad uzdengimo reikia kitai vonios pusej, nzn nei kaip cia nuaiskinus  hihihi.gif Jei pagal si paveiksliuka, tai kaip ir pavaizduota duso galvute yra priesingoj pusej nei sienele  ax.gif

butu dar geriau jei savo foto ikeltumet, butu mum lengviau isivaizduoti ir patarti
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 09 04, 20:25)
Mergaitės, gal kuri rinkotės gilią dušo kabiną??? Renkamės ir niekaip neapsisprendžiam tarp Ravak'o, SaniPro ir Roltechnik'o. gal kuri patirtim pasidalint galit- kuo jie skiriasi apart kainos????

Kokybė visiškai tokia pat, tik Roltechnikos gali tekti ilgiau palaukti jei netures čekai sandėly

Papildyta:
QUOTE(Lejla @ 2008 09 05, 07:23)
g.gif  na reiks rimtai kibti i paieskas
schmoll.gif  va butent kad uzdengimo reikia kitai vonios pusej, nzn nei kaip cia nuaiskinus  hihihi.gif Jei pagal si paveiksliuka, tai kaip ir pavaizduota duso galvute yra priesingoj pusej nei sienele  ax.gif

http://www.hueppe.na...p?languageID=20

Čia idealiausias sprendimas
Papildyta:
Ten eiti kur Bath screens ir 3 variantas
Atsakyti
QUOTE(eveliuks @ 2008 09 04, 12:14)
Gal kas žino kur nusipirkt sunkią ketaus vonią bet naujoviško dizaino ne tą ilgą kaip sovietmečio laikų   ax.gif  Tuoj pradėsim vonios remontus ir bijom įsileist į namus vonią kurioje sunkesnis vyras bijos pajudėt  biggrin.gif

labai graziu voniu yra Domus galerijoje thumbup.gif

QUOTE(Lejla @ 2008 09 04, 13:15)
Sveikos  4u.gif

Kaip sprendziate duso uzuolaidos aplink vonia klausima?  ax.gif  gal kas matet kokiu alternatyvu idomesniu, nu nesinori man tos uzuolaidos ir viskas  doh.gif

o toks variantas, kaip pas mus? Gyvenu jau 2 menesius-patenkinta. http://s191.photobuc..._Picture121.jpguser posted image[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 05 rugsėjo 2008 - 07:55
QUOTE(emrata @ 2008 09 05, 09:25)
butu dar geriau jei savo foto ikeltumet, butu mum lengviau isivaizduoti ir patarti

ax.gif nedasuto is kart..
user posted image

QUOTE(zujka @ 2008 09 05, 09:44)
http://www.hueppe.na...p?languageID=20
Čia idealiausias sprendimas
Papildyta:
Ten eiti kur Bath screens ir 3 variantas

Aha, neblogi sprendimai thumbup.gif gal kas mate kur galeciau paciupinet tokiu kampu, nes kiek ziurejau visur tik viena tiesi sienele doh.gif

QUOTE(TUSINA @ 2008 09 05, 09:54)
o toks variantas, kaip pas mus? Gyvenu jau 2 menesius-patenkinta. http://s191.photobuc..._Picture121.jpguser posted image[

Tai vat kad toks nelabai tinka unsure.gif o kokioj firmoj uzsakinejot sau?
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2008 09 05, 09:12)
ax.gif  nedasuto is kart..

Tai vat kad toks nelabai tinka  unsure.gif  o kokioj firmoj uzsakinejot sau?

o man rodos, kad tas sieneles padaro pagal pageidavimus, ar as klystu g.gif
beje, labai simpatiskos plyteles vonios kambaryje smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausimėlį apie vonios kraną... 4u.gif Kokius renkatės - su trumpu "snapu", ar su ilgu?

Mes turėjom su ilgu, tai man visai patogu buvo: ir kibirą prileisti, o vaikai pasilenkę ir rankas nusiplaudavo, rankovių nesusišlapindami...
Aišku, atrodo griozdiškaiu nei trumpas...

Vyras už trumpą, aš lyg už ilgą būčiau...
Kokius Jūs renkatės? Gal ilgi - čia jau atgyvenęs dalykas? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 09 05, 12:11)
Sveikos,

turiu klausimėlį apie vonios kraną...  4u.gif Kokius renkatės - su trumpu "snapu", ar su ilgu?

Mes turėjom su ilgu, tai man visai patogu buvo: ir kibirą prileisti, o vaikai pasilenkę ir rankas nusiplaudavo, rankovių nesusišlapindami...

Kokius Jūs renkatės? Gal ilgi - čia jau atgyvenęs dalykas? 4u.gif  smile.gif

mes nedvejodami rinkomes ilga, juolab kad vonia nemaza pas mus, o ir siaip patogus reikalas
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 09 05, 14:11)
Sveikos,

turiu klausimėlį apie vonios kraną...  4u.gif Kokius renkatės - su trumpu "snapu", ar su ilgu?

Kokius Jūs renkatės? Gal ilgi - čia jau atgyvenęs dalykas? 4u.gif  smile.gif

Aš už ilgą maišytuvą, manau tai žymiai patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 05, 14:22)
o man rodos, kad tas sieneles padaro pagal pageidavimus, ar as klystu  g.gif 
beje, labai simpatiskos plyteles vonios kambaryje smile.gif

aciuks.gif Acius

O del krano - pas mus trumpas g.gif apie nauda ilgo - nepamasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2008 09 05, 11:12)
Aha, neblogi sprendimai  thumbup.gif  gal kas mate kur galeciau paciupinet tokiu kampu, nes kiek ziurejau visur tik viena tiesi sienele  doh.gif
Tai vat kad toks nelabai tinka  unsure.gif  o kokioj firmoj uzsakinejot sau?

o jetau doh.gif firmos tikrai neprisimenu. Senukuose pirkom. Ta kampa galima "islauzti" sujungus dvi sieneles. Bet jau gal ir kampiniu yra pirkti g.gif
QUOTE(Kristuks @ 2008 09 05, 14:11)
Sveikos,

man trumpas graziau ax.gif O rankas kriauklej plaunam smile.gif
Atsakyti