va butent kad uzdengimo reikia kitai vonios pusej, nzn nei kaip cia nuaiskinus Jei pagal si paveiksliuka, tai kaip ir pavaizduota duso galvute yra priesingoj pusej nei sienele
na reiks rimtai kibti i paieskas va butent kad uzdengimo reikia kitai vonios pusej, nzn nei kaip cia nuaiskinus Jei pagal si paveiksliuka, tai kaip ir pavaizduota duso galvute yra priesingoj pusej nei sienele
Mergaitės, gal kuri rinkotės gilią dušo kabiną??? Renkamės ir niekaip neapsisprendžiam tarp Ravak'o, SaniPro ir Roltechnik'o. gal kuri patirtim pasidalint galit- kuo jie skiriasi apart kainos????
Kokybė visiškai tokia pat, tik Roltechnikos gali tekti ilgiau palaukti jei netures čekai sandėly
Papildyta:
QUOTE(Lejla @ 2008 09 05, 07:23)
na reiks rimtai kibti i paieskas va butent kad uzdengimo reikia kitai vonios pusej, nzn nei kaip cia nuaiskinus Jei pagal si paveiksliuka, tai kaip ir pavaizduota duso galvute yra priesingoj pusej nei sienele
Gal kas žino kur nusipirkt sunkią ketaus vonią bet naujoviško dizaino ne tą ilgą kaip sovietmečio laikų Tuoj pradėsim vonios remontus ir bijom įsileist į namus vonią kurioje sunkesnis vyras bijos pajudėt
turiu klausimėlį apie vonios kraną... Kokius renkatės - su trumpu "snapu", ar su ilgu?
Mes turėjom su ilgu, tai man visai patogu buvo: ir kibirą prileisti, o vaikai pasilenkę ir rankas nusiplaudavo, rankovių nesusišlapindami... Aišku, atrodo griozdiškaiu nei trumpas...
Vyras už trumpą, aš lyg už ilgą būčiau... Kokius Jūs renkatės? Gal ilgi - čia jau atgyvenęs dalykas?
turiu klausimėlį apie vonios kraną... Kokius renkatės - su trumpu "snapu", ar su ilgu?
Mes turėjom su ilgu, tai man visai patogu buvo: ir kibirą prileisti, o vaikai pasilenkę ir rankas nusiplaudavo, rankovių nesusišlapindami...
Aišku, atrodo griozdiškaiu nei trumpas...
Vyras už trumpą, aš lyg už ilgą būčiau...
Kokius Jūs renkatės? Gal ilgi - čia jau atgyvenęs dalykas?
Mes turėjom su ilgu, tai man visai patogu buvo: ir kibirą prileisti, o vaikai pasilenkę ir rankas nusiplaudavo, rankovių nesusišlapindami...
Aišku, atrodo griozdiškaiu nei trumpas...
Vyras už trumpą, aš lyg už ilgą būčiau...
Kokius Jūs renkatės? Gal ilgi - čia jau atgyvenęs dalykas?
Aha, neblogi sprendimai gal kas mate kur galeciau paciupinet tokiu kampu, nes kiek ziurejau visur tik viena tiesi sienele
Tai vat kad toks nelabai tinka o kokioj firmoj uzsakinejot sau?