Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

QUOTE(blakstienute @ 2008 09 06, 13:32)
Stai musu vonia tik truksta veidrodzio 

Labai thumbup.gif , kai šitiek erdvės.
Atsakyti
blakstienute Paskelbta Vakar, 13:32

Stai musu vonia tik truksta veidrodzio 
Viska planavau pati 
amaliute Paskelbta Vakar, 13:00
  Sveikos, gal kas is jusu yra pasidare vonios interjera "provence" stiliumi? jei taip, ar galite imesto kokia foto, labai idomu paziureti kaip tai atrodo praktiskai??? Aciu

Suzaveta bigsmile.gif kaip dailiai atrodo, labai patinka!
O gal galima suzinot plyteles kokios firmos ir kur pirkot?Na ir kokia kaina butu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balerina @ 2008 09 07, 10:16)
Suzaveta  bigsmile.gif  kaip dailiai atrodo, labai patinka!
O gal galima suzinot plyteles kokios firmos ir kur pirkot?Na ir kokia kaina butu?  blush2.gif

Plyteles yra Dvarcioniu keramikos, kaina kazkas apie 50 lt kvadrato jei neklystu, beto naujakuriams yra 15 proc. nuolaida.Visai voniai su klijais ir dekorais uz plyteles isejo iki 2000 Lt, nes vyras pats klijavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstienute: 07 rugsėjo 2008 - 09:22
4u.gif mano vonia, tik dar masažinė ne iki galo sutvarkyta blush2.gif verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
laba diena 4u.gif
gal kur yra temutė, kur SM narės rodytų savo vonias?

bandom saviškę aptvarkyt, bet vonia mažytė, lėšos dar mažesnės, ir įvairių nesutarimų su vyru kyla, dėl vietos praustuvui, maišytuvui ir t.t. doh.gif

astisius vonios kambarys atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 09 04, 12:47)
http://www.paradyz.c...a...=72&lang=pl

Uruchom lub pobierz program Light Decor Paradyż  SPAUSTI  mirksiukas.gif

o kaži, jei nėra tokios kaip mūsų vonios prie duotų, tai jos prisegt niekaip ir neįmanoma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 09 07, 15:12)
4u.gif mano vonia, tik dar masažinė ne iki galo sutvarkyta blush2.gif  verysad.gif

thumbup.gif Puikiai!
Labai patiko kriaukles forma ir baldas.. ir plyteliu rastu sprendimas ax.gif
Atsakyti
Astisius, labai gražu. Aš tai dar labai svajoju apie spalvotą vonią, bet kaži ar tokių būna už įkandamą kainą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2008 09 07, 17:51)
thumbup.gif  Puikiai!
Labai patiko kriaukles forma ir baldas.. ir plyteliu rastu sprendimas  ax.gif

Man taip pat labai grazi vonia, kazko panasaus norejau, tik bijojau per ryskiai nepadaryt kad neatsibostu greit, bet kaip matai sis variantas tikrai neatsibos nes viskas su saiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2008 09 02, 20:21)
Dirbu su "Google SkechUp" - nemokama iš interneto. Visai nieko, pradžioj tik kol įsisavinau, paskui jau greitai.

Parsisiunčiau, bet nieko nesuprantu doh.gif
Turiu klausimą, kaip manote, ar 4 kv. galima sutalpinti-vonią, tualetą ir kriauklę su spintele? g.gif doh.gif Ir kad neatrodytų labai sugrūsta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 07 rugsėjo 2008 - 22:30
QUOTE(astisius @ 2008 09 07, 14:12)
4u.gif mano vonia, tik dar masažinė ne iki galo sutvarkyta blush2.gif  verysad.gif

matyt as visai pakvaisau doh.gif ar galva nuo karscio apsisuko fool.gif paskutiniu metu drinks_cheers.gif nevartojau lygtai, bet tos virsutines spinteles rankena man atrodo siek tiek aukstokai. nors frusty.gif nesuprantu ar cia spintele atvirksciai pakabinta ar man jau laikas mega_shok.gif
Atsakyti
Ten tiesiog dekoras, o durelės atsidaro paspaudimu(jei neklystu)
Atsakyti