Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(marlena24 @ 2008 10 01, 09:21)
Na pas mane tai ciklas, tfu tfu tfu, bet tikrai reguliarus, kaip laikrodis 4u.gif kai meciau kontraceptikus pries metus, tai kelis menesius dar siek tiek "grybavo",o dabar tai norma.o ta ovuliacija as ir be testu jauciu mirksiukas.gif todel jei zirniukas neuzkibs, reik ieskoti kitu priezasciu...

nu as tai tikrai nejauciu ovuliacijos, o ovuliacijos testai man padejo pastoti ir dabar turiu sveika suneli, kai planavom naturaliai skaiciuojant vaisingas dienas, tai apie 8 men. nekibo, o testas parode, kad man ovuliacija prasideda anksciau nei pagal knygas ir po 3 men. testu naudojimu pamaciau II juosteles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 01, 11:57)
aišku, kad po teigiamo. dabar tau arba 4arba 5 dpo.

Tai jei po teigiamo, tai sekmadienį jau buvo neigiamas, bet juk O įvyksta per 12-48 val po teigiamo OT, tai ar nereikia skaičiuoti, jog šiandien tik antra diena po O ? g.gif Nepykit, kad taip įkyriu, bet labai noriu žinoti kada.. (ne vien dėl smalsumo mirksiukas.gif bet ir iš medicininės pusės)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 01 spalio 2008 - 14:57
Labukas merginos 4u.gif

noriu jusu konsultacijos ir nuomones apie OT, nes pirma cikla matuoju, tai nelabai viska suprantu...

Mano kelias prasidejo taip:

9 CD- testa pasidariau vakarop, testine juostele buvo blankesne ir plonesne, kadangi mano ciklai siekia 30 ir net 50 dienu, pagalvojau, jog O dar negreit.
15 CD - testa dariausi ir vidurdieni ir vakarop, vakarine testine juostele jau buvo ryskesne uz pietine.
17 CD - testa taip pat dariausi ir vidurdieni ir vakarop (panasiu laiku) - abejuose testuose testine juostele tokia pat kaip kontroline, ryte net ryskesne uz kontroline.
18 CD - pasidariau dabar vakarop testine juostele jau sublankejo ir nebera tokia ryski kaip vakar. Beje, siandien ryte pasimatavau temp. 36,4 o kitas dienas 36,6. Ar gali buti, kad butent siandien man pikas?

idedu nuoroda su mano OT, nelabai ten grazus, nes bandziau su tusinuku rasyt doh.gif http://public.fotki....t/ssa43004.html

Parasykit ka manot merginos 4u.gif aciukas!
Atsakyti
Man kazkaip sekasi... kur iskyla klausimas, toje temoje tylu ir ramu, nera jokiu komentaru ir pokalbiu... ax.gif blush2.gif papuolu as g.gif gal atbegs dar kas... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2008 10 01, 18:47)
Labukas merginos  4u.gif

noriu jusu konsultacijos ir nuomones apie OT, nes pirma cikla matuoju, tai nelabai v

Nors aš čia irgi dar naujokė, bet man rodos, kad ryškiausia T yra 17 CD teste, kadangi O įvyksta per 12-48 val po teigiamo OT, tai dabar klausimas koks testas buvo 16 CD?
Atsakyti
deja, bet 16 CD keliavome, tai nebuvo galimybes pasidaryti OT. As taip pat manyciau, kad pats teigiamiausias buvo 17 CD arba gal 16 CD - viena is ju... Gal didelio skirtumo nebus? Namu darbelius atlikinejam kas vakara ypatingai siuo metu, laikau ir kojas aukstai iskelus ir uzmiegu su spermiukais viduje... gal pavyks!? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 01, 14:53)
Tai jei po teigiamo, tai sekmadienį jau buvo neigiamas, bet juk O įvyksta per 12-48 val po teigiamo OT, tai ar nereikia skaičiuoti, jog šiandien tik antra diena po O ?  g.gif  Nepykit, kad taip įkyriu, bet labai noriu žinoti kada.. (ne vien dėl smalsumo mirksiukas.gif  bet ir iš medicininės pusės)
na aš įsivaizdavau kaip atrodytų grafikas, tai jei pažymėtų tą dieną teigiamą,fertilitis brėžtų man atrodo.
nežinau kaip ten vyksta, bet realiai jau kai rodo ryškias dvi tai jau ir teigiamas.

QUOTE(audani @ 2008 10 01, 17:47)

Parasykit ka manot merginos  4u.gif aciukas!

manau kad 17 cd buvo ov,
Atsakyti
nu bus metai, kai mes gaudom ta gandra..sakau reikia griebtis kokiu tais priemoniu ir isbandyti testukus..kuriuo paros laiku jus darotes? skaiciau ,kad geriau ne ryte..o kada geriau vakare, ar kokia 17 val?
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2008 10 01, 21:05)
nu bus metai, kai mes gaudom ta gandra..sakau reikia griebtis kokiu tais priemoniu ir isbandyti testukus..kuriuo paros laiku jus darotes? skaiciau ,kad geriau ne ryte..o kada geriau vakare, ar kokia 17 val?

Kiek man teko skaitineti ir dometis, tai visur raso,jog geriausia popietinis sysiukas, mazdaug nuo 15val. ir visad stengtis vienodu laiku, nedidele paklaida (netgi apie valanda) nelabai ka reiskia 4u.gif
As pati bandziau ryte daryt, tai beveik visos juosteles rode testine juostele ryskesne g.gif

Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 10 01, 21:02)
na aš įsivaizdavau kaip atrodytų grafikas, tai jei pažymėtų tą dieną teigiamą,fertilitis brėžtų man atrodo.
nežinau kaip ten vyksta, bet realiai jau kai rodo ryškias dvi tai jau ir teigiamas.
manau kad 17 cd buvo ov,

Tikuos ir as kad buvo ir kad OT nemelavo 4u.gif ryt bandysiu pasidaryti dar viena, jei juostele bus blyskesne - vadinas o ivyko blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2008 10 01, 20:37)
Tikuos ir as kad buvo ir kad OT nemelavo  4u.gif  ryt bandysiu pasidaryti dar viena, jei juostele bus blyskesne - vadinas o ivyko  blush2.gif  smile.gif

sakyciau nebutina darytis daugiau, nes jau 18 cd tavo testukas buvo neigiamas. Pagal nuotraukas myliu myliu sezono pika pradeciau nuo 17 CD ir baigciau 19 CD mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 10 02, 02:54)
sakyciau nebutina darytis daugiau, nes jau 18 cd tavo testukas buvo neigiamas. Pagal nuotraukas myliu myliu sezono pika pradeciau nuo 17 CD ir baigciau 19 CD  mirksiukas.gif

Na, taip ir darbuojames! blush2.gif Gal si menesiuka angeliukas nusileis pas mane nestuke.gif Nes jei si cikla ne, kita cikla laukia stimuliacija+gimdos nuotrauka... Labai bijau, taip noriu naturaliai ir be jokiu vaistu leliuko susilaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai dariausi rugsejo 24,25,26 dienomis, tai 24 ir 25 buvo neigiami OT, o 26 teigiamas, tai darbavomes 26 vakare ir 27 ryte ir vakare ir po to dar 28 ryte:geda2: kazi pataikem? g.gif blush2.gif
Atsakyti