QUOTE(juste
P @ 2008 11 03, 23:42)

As tai maciau The Marine,su Cena ta filma:) nu ka galiu pasakyt,paprastas veiksmo filmas,kai pagrindinis aktorius yra herojus ir tiek
mes tai su drauge dar spejom is Cenos pasijuokti
o See No Evil,tai nesu macius,gal ir neblogas,bent jau mano megstamiausias filmo zanras - siaubo
Dar zinot ka panos,neatspesit,bet Triple H vaidino Blade 3 (Asmenys) filme
Tai su drauge ziurim ta filma,pasirodo HHH,nu blm galvojam kad vaidenas,nu bet rimtai ziurim,kad ten jis
visai daug vaidino,nebuvo taip kad pasirodo eteryje 1min ir viskas daugiau jo nematyti
Man irgi patiko ta merginu kova,net ir Kelly Kelly sakyciau neblogai pasirode,na kai lygoje nebeliko stipriu kovotoju,tai ir tuom pasitenkinam
O DX tai,tikrai kad nesitikejau pamatyti.Jie ne tokie,kokie buvo seniau,bet visgi islieka DX.Man Shonas labai pasikeites kazkoks yra.Toks nesavas palikes.

Dar zinot ka panos,neatspesit,bet Triple H vaidino Blade 3 (Asmenys) filme

Man irgi patiko ta merginu kova,net ir Kelly Kelly sakyciau neblogai pasirode,na kai lygoje nebeliko stipriu kovotoju,tai ir tuom pasitenkinam

O DX tai,tikrai kad nesitikejau pamatyti.Jie ne tokie,kokie buvo seniau,bet visgi islieka DX.Man Shonas labai pasikeites kazkoks yra.Toks nesavas palikes.
man ir siaubo labai patinka