Įkraunama...
Įkraunama...

"Amerikietiškos imtynės"

smile.gifP+2008 11 03, 23:42-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2008 11 03, 23:42)
As tai maciau The Marine,su Cena ta filma:) nu ka galiu pasakyt,paprastas veiksmo filmas,kai pagrindinis aktorius yra herojus ir tiek mirksiukas.gif mes tai su drauge dar spejom is Cenos pasijuokti lotuliukas.gif  o See No Evil,tai nesu macius,gal ir neblogas,bent jau mano megstamiausias filmo zanras - siaubo ax.gif
Dar zinot ka panos,neatspesit,bet Triple H vaidino Blade 3 (Asmenys) filme blush2.gif Tai su drauge ziurim ta filma,pasirodo HHH,nu blm galvojam kad vaidenas,nu bet rimtai ziurim,kad ten jis cool.gif visai daug vaidino,nebuvo taip kad pasirodo eteryje 1min ir viskas daugiau jo nematyti rolleyes.gif

Man irgi patiko ta merginu kova,net ir Kelly Kelly sakyciau neblogai pasirode,na kai lygoje nebeliko stipriu kovotoju,tai ir tuom pasitenkinam doh.gif  mirksiukas.gif

O DX tai,tikrai kad nesitikejau pamatyti.Jie ne tokie,kokie buvo seniau,bet visgi islieka DX.Man Shonas labai pasikeites kazkoks yra.Toks nesavas palikes.

man ir siaubo labai patinka drinks_cheers.gif žinai, vakar kaip tik pamaniau, kad greičiausiai Triple H irgi bus kur vaidinęs, reiks būtinai susižvejot sau tą filmą mirksiukas.gif
Atsakyti
As galima sakyt kitokiu ir neziuriu,na nebent kokius psichologinius trilerius wink.gif
O Balde tai visas dalis maciau,man patiko.Galiu rekomenduoti Underworld,ir Underworld 2 filmus smile.gif man jie labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
niu, tai nebus bendraujančių? g.gif ax.gif

apie Liną tai visos jau baigiam ir pamiršti cool.gif o Olivia? Mačiau ebay temoje, bet nenorėjau į akis lįsti ax.gif

vakar geras šou buvo, nu superinis, labai gražus, įdomus, intriguojantis ir pan. thumbup.gif vis labiau įsimylim Batistą (nors ir taip mylėjom), nu toks konkretus, su lengvu bajeriuku, toks vyriškas thumbup.gif

fajna, kad ir merginų parodė smile.gif
Atsakyti
As tai ziurejau,ziurejau ir nuluzau mirksiukas.gif
Paskutines kovos nemaciau doh.gif
Seip neblogos kovos,Randy koks grazutis wub.gif bet man nepatinka kai jis tiek daug tu tatoo prisidare,jau per daug doh.gif bet vistiek jis geriausias! wub.gif wub.gif wub.gif

Lina,jau visai nebesidomi WWE,tai ir neprisijungia.
O kur Olivia,tai nezinau mirksiukas.gif
Bet uztad esu as! cool.gif
Atsakyti
smile.gifP+2008 11 16, 22:23-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2008 11 16, 22:23)
As tai ziurejau,ziurejau ir nuluzau mirksiukas.gif 
Paskutines kovos nemaciau doh.gif
Seip neblogos kovos,Randy koks grazutis wub.gif bet man nepatinka kai jis tiek daug tu tatoo prisidare,jau per daug doh.gif bet vistiek jis geriausias! wub.gif  wub.gif  wub.gif

Lina,jau visai nebesidomi WWE,tai ir neprisijungia.
O kur Olivia,tai nezinau mirksiukas.gif
Bet uztad esu as!  cool.gif

o tai tu kalbėjai su Lina, rimtai čia taip? g.gif keista... tokia fanė buvo smile.gif

aha, patikėk, nors aš ir už tattoo, bet jau ne tiek, kiek pas Randy doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Ea,panos kur dingot?visai nebeuzlekiat i sia tema doh.gif nors as irgi,laiko taip nebera man,visa menesi ne laisvos minutes neturejau prie pc priseseti unsure.gif
Matet vakarykstes kovas? smile.gif
Batista puikiai pasirode,o tas suskis kuris trenke Rendziui,perzenge visas ribas,atsiims jis dar thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oooo bigsmile.gif šviesos spindulėlis tunelyje, jau maniau, kad šią temą tik aš dar atsimenu doh.gif smile.gif
jo, mačiau ir vakarykštes ir anos savaitės, nors vėlai rodo, bet kabu ir laukiu smile.gif labai patiko kovos, nors Jericho jau užknisa... nu ar ne perdaug jam sekasi? man tai gaila, kad diržas nebe pas Batistą...
Atsakyti
Kazkoks keistas scenarijus WWE palikes man.
Randy jokio feudo negauna,Batista irgi vis pralaimi svarbiausias kovas g.gif
As vakar kai pasiziurejau i Mickie,tai galvoju,oho taip nrml svorio priaugus,tau taip neatrodo?man labai pastambejus tokia smile.gif
Atsakyti
smile.gifP+2008 12 14, 22:19-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2008 12 14, 22:19)
Kazkoks keistas scenarijus WWE palikes man.
Randy jokio feudo negauna,Batista irgi vis pralaimi svarbiausias kovas g.gif
As vakar kai pasiziurejau i Mickie,tai galvoju,oho taip nrml svorio priaugus,tau taip neatrodo?man labai pastambejus tokia smile.gif

aha... man keisčiausia dėl Adamlės, jis toks visgi fajnuolis buvo, įdomiai viską dėliodavo... gaila man jo... tas Regalis vėl kaip kos šaunuolis ateina į RAW unsure.gif doh.gif o Mickey jo... klubai tai klubai, bet ir pilvas kaip nėščios unsure.gif gal nejaučia, kad laukiasi ir toliau sau kaunasi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj cia gera skelei;D ax.gif nemanau,kad laukias,tik gal maziau ziuri ka valgo,ir tas svoris savaime augti pradejo,Beth irgi nekuda smile.gif
Atsakyti
o šiaip tai juokas, bet amžius labai prideda, gal ne visom, bet prideda, ant Amy jaučiu irgi pastebėdavai biškį? beje, girdėjus kas naujasnio pas ją? blush2.gif
Atsakyti
Su artejanciom sventem merginos! user posted image :-) user posted image :-) user posted image
Atsakyti