Įkraunama...
Įkraunama...

"Amerikietiškos imtynės"

VIDIAKAS
http://videos.sapo.p...zV2pljYZVSrqJJY
http://videos.sapo.p...LIDQWVjNYU43zJZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 08 birželio 2009 - 18:08
kaip pas mane stringa doh.gif neturiu kantrybės peržiūrėti unsure.gif
kas ten buvo?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 22, 10:30)
Labas Uuoga 4u.gif  smile.gif
jau maniau viskas, kaput šiai temai, SM-mamoje mamkos kažkaip vangiai turbūt domisi unsure.gif
na gal dar kas prisijungs, kai tema bus kartas nuo karto iškeliama aukštyn mirksiukas.gif

man tai Edge labiausiai patinka ir dar daug kitų. O vat ant Rendžio dažnai griežiu dantį biggrin.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

ar seniai domiesi tokiu sportu? o pati nesportuoji? mirksiukas.gif

biski buvau dingus blush2.gif ne, pati nesportuoju ;] bet megstu su saviskiu ziureti amerikietiskas imtynes, ir aptarineti ;>ir i Rendy seiles pavarvint thumbup.gif tik kadangi anglijoj siuo metu gyvenu tai reikes televizija susitvarkyt, kd ziuret galeciau ;] ir dar, maniskio bendradarbis sake, kad ce, anglijoje kartais atvaziuoja RAW, ir jis fotot turi, mano bendradarbe taip pat turi, su Rendziu, sakiau kai suzinosiu kada jie avaro, aji cia tiesa, tai leksiu, kad pamatyt, nusifotkint lotuliukas.gif cool.gif jega butu su Rendziu nusifotkint cool.gif turbut del tokios galimybes i ringa uzsikarciau ;DDD nors, mano draugas jo lb nemegsta, jam hardis, seena patinka, o man tik tas wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2009 06 17, 00:45)
biski buvau dingus blush2.gif ne, pati nesportuoju ;] bet megstu su saviskiu ziureti amerikietiskas imtynes, ir aptarineti ;>ir i Rendy seiles pavarvint thumbup.gif  tik kadangi anglijoj siuo metu gyvenu tai reikes televizija susitvarkyt, kd ziuret galeciau ;] ir dar, maniskio bendradarbis sake, kad ce, anglijoje kartais atvaziuoja RAW, ir jis fotot turi, mano bendradarbe taip pat turi, su Rendziu, sakiau kai suzinosiu kada jie avaro, aji cia tiesa, tai leksiu, kad pamatyt, nusifotkint lotuliukas.gif  cool.gif  jega butu su Rendziu nusifotkint cool.gif turbut del tokios galimybes i ringa uzsikarciau ;DDD nors, mano draugas jo lb  nemegsta, jam hardis, seena patinka, o man tik tas wub.gif  lotuliukas.gif

jo jo, tikrai jie atvažiuoja, nes važinėja gi, buvo gi ir Ispanijoje, Italijoje, taigi tasai meškinas Santino Morela Italijoje gi ir sutvarkė tuomet Umagą smile.gif ir taip papuolė į RAW, nors aišku, ten iš seniau gal viskas suderinta buvo ax.gif o Anglijoje tai labai dažnai būna ir tuomet gi anglai labiau dėmesio sulaukia, Regalis, pala koks ten dar anglas... g.gif nebepamenu... airis gi yra - Finlis su tuo savo mažiuku...

o kaip tau Batista? Aš tai žinok laukiu šeštadienio, jau jis bus Rendy sutvarkęs mirksiukas.gif biggrin.gif nu jau Rendy gal perdaug visus su ta savo komanda daužo ax.gif jei jis būtų vienas pats, tai gerbčiau, o dabar...
tarkim ant Chris Jericho net negalėjau kažkaip daug pykti, nes jis pats vienas tvarkydavo Michaels ir kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 17, 11:02)
jo jo, tikrai jie atvažiuoja, nes važinėja gi, buvo gi ir Ispanijoje, Italijoje, taigi tasai meškinas Santino Morela Italijoje gi ir sutvarkė tuomet Umagą smile.gif ir taip papuolė į RAW, nors aišku, ten iš seniau gal viskas suderinta buvo ax.gif o Anglijoje tai labai dažnai būna ir tuomet gi anglai labiau dėmesio sulaukia, Regalis, pala koks ten dar anglas... g.gif nebepamenu... airis gi yra - Finlis su tuo savo mažiuku...

o kaip tau Batista? Aš tai žinok laukiu šeštadienio, jau jis bus Rendy sutvarkęs mirksiukas.gif  biggrin.gif nu jau Rendy gal perdaug visus su ta savo komanda daužo ax.gif jei jis būtų vienas pats, tai gerbčiau, o dabar...
tarkim ant Chris Jericho net negalėjau kažkaip daug pykti, nes jis pats vienas tvarkydavo Michaels ir kitus smile.gif

aaa, tai matai, teisybe sake cool.gif reikes ziuret kada jie cia atvaziuos ;] ir medziot lotuliukas.gif o as kazkada preaitais emtais angiloj kai buvau prie juros dzefa hardi maciau rolleyes.gif deginosi, is pradziu sakau saviskiui zek zek Hardis, einu fotkintis;DD tas ne ne is kur tau cia Hardis bus, nu sakau pasirode gal is to noro gyvai pamatyt;D poto kai tas nueidinejo maniskis sako - ale akurat Hardis;D

o pameni, cia senai rode, kaip Hardis numete Ortona nuo tos pakilos, taip krito jie, eina sau doh.gif

Batista nk man, nk thumbup.gif

apsviesk Tu amne kas ten gero vyksta kol as televizija susitvarkysiu, kaip nervas jama,kad negaliu pasiziuret doh.gif

LT tai visad laukdavau su nekantrumu Imtyniu thumbup.gif
Papildyta:
o tau seena kaip? smile.gif

siaip yra man ir daugiau kas patynka is RAW, patynka ju kovas palygint ir pan. bet favoritas tai Rendy (patinka man jo prisitatymas) ivaro su dirzu ant peties su tokia eisena katu kaatu lotuliukas.gif

man tai karlito juokingas labai, nepamenu su kuo jis koves, bet tai kad aplink ringa tiktais begiojo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2009 06 17, 15:34)
tas ne ne is kur tau cia Hardis bus, nu sakau pasirode gal is to noro gyvai pamatyt;D poto kai tas nueidinejo maniskis sako - ale akurat Hardis;D
o pameni, cia senai rode, kaip Hardis numete Ortona nuo tos pakilos, taip krito jie, eina sau doh.gif

apsviesk Tu amne kas ten gero vyksta kol as televizija susitvarkysiu, kaip nervas jama,kad negaliu pasiziuret doh.gif

o tau seena kaip? smile.gif

siaip yra man ir daugiau kas patynka is RAW, patynka ju kovas palygint ir pan. bet favoritas tai Rendy (patinka man jo prisitatymas) ivaro su dirzu ant peties su tokia eisena katu kaatu lotuliukas.gif 
man tai karlito juokingas labai, nepamenu su kuo jis koves, bet tai kad aplink ringa tiktais begiojo biggrin.gif

gal ir matei Hardį, bet žinai, kai netikėtai, tai jaučiu aš ir pasimesčiau ir manyčiau, kad vaidenasi biggrin.gif

nu aš daugumą jų gerbiu kaip labai stiprios valios žmones, žmones su charizma ir t.t., tai ir Cena man normaliai, nejaučiu kažkokių siaubingų antipatijų, stiprus vaikis thumbup.gif net gaila, kad Big Show taip jį sužeidė, jei nežinai, tai numetė jį į didžiulę prožektorinę lempą, vidaus organus net sužeidė... doh.gif

man tai dabar juokingiausias italas, nes jis laimėjo Miss kovos titulą biggrin.gif užsirašė į merginų kovą ir aišku laimėjo doh.gif biggrin.gif tai vyras, ane? doh.gif mirksiukas.gif

o šiaip tai sakau, RAW dabar Rendžio era, sutraiškė visus McMahonus, Triple H, Batistos ėmėsi, bet tas gudrus, pašalino po vieną Dibijacį ir Roudsą ir liko tik Rendy. tai vat jau šeštadienį rodys arba tik pasakos kaip galutinai sutvarkys ir atims diržą.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 02 gegužės 2014 - 20:06