Įkraunama...
Įkraunama...

"Amerikietiškos imtynės"

smile.gifP+2009 01 05, 21:16-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2009 01 05, 21:16)
Na,stai sita Maryse yra:
user posted image

Visai faina thumbup.gif
Atsakyti
Dave Batista po operacijos... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 01 05, 21:02)
Dave Batista po operacijos... user posted image

sad.gif
bet jis gražus su barzda, mėgstu barzdas smile.gif

o ta Marusia visai nieko, tik perdaug blond plaukai g.gif
Atsakyti
niu? g.gif
tik nesakykit, kad Cenos vakar nebuvo gaila g.gif aš net tokia sunkia širdimo ėjau miegoti unsure.gif šiaip tai džiugu dėl Nitro, o kad išėjo į finalą Rey, o ne Mizas, tai gal ir gerai, o tai dar susipyktų jie su Nitro...
ups, sorry, nu man jis toks Nitro wub.gif blush2.gif pačios gražiausios figūros bičas kokį tik mačiusi esu wub.gif šiaip iš veido irgi nieko, na bet faktas, Edge jį lenkia smile.gif
Atsakyti
Man Nitro irgi labai grazi figura smile.gif Graziausia po Batistos tongue.gif tongue.gif tongue.gif vakar vos sulaukiau,ziurejau viena akimi koki pusvalandziuka ir uzmigau smile.gif Dakaras tarp kit ko labai patiko,labai grazi Argentinos gamta.
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 01 06, 22:17)
niu? g.gif
tik nesakykit, kad Cenos vakar nebuvo gaila

Negaila biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif CENA ***!
Papildyta:
Blin!! ax.gif CENA S-U-C-K-S!
Atsakyti
Nemaciau,kad kovos pirmadieni.Maniau antradieni doh.gif ir seip uzsikasus darbais esu,Dostojevskio "Nusikaltimas ir bausme" skaitau. Tai vos tik randu laisvo laiko,iskart prie tos neidomios knygos sedziu.

Man Cenos nebuvo ir nebus gaila,kad ir kas benutiktu! mirksiukas.gif
Atsakyti
oj panos, jūs tip su tuo vargšiuku Cena mirksiukas.gif nu ką jis jum blogo padarė mirksiukas.gif mane tai Jericho tai tikrai užknisa... ką jis ten iš savęs stato g.gif net toks Triple H mažiau apie save šneka, nors yra McMahono žentas ax.gif
beje, kaip jums Stephany tvarkosi? aš tai kažkaip ja nepasitikiu, vis bijau jos, kai ji išeina, kad išgalvos kokį absurdą g.gif man išties labai Adamle patiko, nu šaunuoliškas buvo...
Atsakyti
Mergos,sian RAW per BTV vel 21.30 !!! As neziuresiu,nes turiu planus vakare smile.gif ax.gif
Atsakyti
niu ir ? bigsmile.gif
smagios buvo, ane? aišku Chris Jerricho daug padarė, neblogai save išsikėlė per šiuos metus, bet vistiek jis man kažkoks metų nevykėlis blush2.gif mirksiukas.gif
wub.gif kaip gera buvo matyti Edge wub.gif gaila, kad gavo biškį į kaulus, nu bet nieko mirksiukas.gif
man vis labiau ir labiau pradeda patikti John Morrison smile.gif
dar džiugu vėl buvo matyti Hardžius, be abejo Triple H, nu sakau - nuostabus vakaras thumbup.gif
Atsakyti
nu, kas žiūrėjot? smile.gif
nu ir vakaras, visi visi blogiukai viršų paimė g.gif net Michaels kaip išsišoko g.gif unsure.gif nu tik aišku Džon Čėna su Patrišija mirksiukas.gif kaip ir geriečiai, ane? biggrin.gif mirksiukas.gif
beje, kokie plaukai pas Trish, turbūt nieko nebeveikia tik plaukus augina g.gif sakė gi, kad išeina dėl šeimos kūrimo, bet nepanašu, kad sėdėtų ir tik vaikus gimdytų namuose g.gif žiūrėkit tuoj su visam sugrįš ax.gif
Atsakyti
nebera trishstartus nebera imtyniu:( nu dar yra batistaaaa tongue.gif wub.gif
Atsakyti
nu gera kovotoja, pagal savo sudėjimą labai stipri, bet tokai antipatiška unsure.gif
Atsakyti