QUOTE(Bjaurastis @ 2008 08 25, 12:58)
sveikos,
turiu beda ...nebeda...
gal galite ka nors kuri nors pasakyti apie visaziste is Gateneau salono Vilniuje?
buvau bandomajam pas ja(tamsi tokia mergaite..maloni ) ...ir...na as gal nepratusi kad mane kas kitas shpakliuotu ...bet buvau nepatenkinta t.y. gal daugiau nustebusi...paprasiau jos kad ryshkiau padazytu akys...o ji man jas taip nujuodino kad atmerkusi akis sau atrodziau kaip nustebes klounas....o vestuves sia savaite...kitu neieskojau net...nes nezinociau kaip tai maloniai merginai pasakyti ..gal aciu ..as geriau pati....o gal as neaiskiai pasakiau ko noriu...ir pudra pas mae man toks jausmas geresne ...nors salonas nepigus ?
As ir pries vestuves dariausi bandomaji makiaza.Bet po to su visaziste aptariau kas man nepatiko...ji mane suprato...ir vestuviu diena neturejau jokiu priekaistu jai

.Tai tu su ja aptark ta bandomaji makiaza...ir pasakyk savo nuomone kas tau nepatinka....pasakyk,kad akis nori tik paryskint,bet nenori jas nujuodinti...cia kiek suprantu tai seseliai buvo gal labai tamsus

ir apie pudra pasnekek...gal tau ji netinka...gal tu savo naudoji atrastaja...prisitaikiusia prie savo odos.B

utinai aptark viska su ja is eiles...issakyk savo norus...gal ji tave ne taip suprato