Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-4, tą dieną privalote atrodyti

Naujoji tema 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainase: 24 rugpjūčio 2008 - 20:19
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainase: 24 rugpjūčio 2008 - 22:00
Pora pavyzdėlių.
Atsakyti
o kur senos temos nuoroda? g.gif
Atsakyti
Švelnus.
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=298622 senoji tema čia.
Atsakyti
sveikos,

turiu beda ...nebeda...

gal galite ka nors kuri nors pasakyti apie visaziste is Gateneau salono Vilniuje?
buvau bandomajam pas ja(tamsi tokia mergaite..maloni ) ...ir...na as gal nepratusi kad mane kas kitas shpakliuotu ...bet buvau nepatenkinta t.y. gal daugiau nustebusi...paprasiau jos kad ryshkiau padazytu akys...o ji man jas taip nujuodino kad atmerkusi akis sau atrodziau kaip nustebes klounas....o vestuves sia savaite...kitu neieskojau net...nes nezinociau kaip tai maloniai merginai pasakyti ..gal aciu ..as geriau pati....o gal as neaiskiai pasakiau ko noriu...ir pudra pas mae man toks jausmas geresne ...nors salonas nepigus ? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 25 rugpjūčio 2008 - 11:00
Vat žiūriu žiūriu aš tuos makijažus ir liūdna verysad.gif
ČIA demonstruojamos simetriški veidai, tobulos akys
Na tarkim šias akis pakaktų tik tušu padažyt
user posted image

O ką daryt jei akys netinka antakiams? lotuliukas.gif čia vienos dailininkės pastebėjimas. Sako "tavo akys įdomios, toks jausmas, kad tiesūs antakiai (brūkšniukai) netinka prie įkypokų akių.

Gal kas užtikot makijažų tokioms akims? Būtų įdomu ir naudinga. Dėkoju 4u.gif
Primenu: antakiai-brūkšniukai, akys kiek įkypokos (bet ne "katės")
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2008 08 25, 12:58)
sveikos,

turiu beda ...nebeda...

gal galite ka nors kuri nors pasakyti apie visaziste is Gateneau salono Vilniuje?
buvau bandomajam pas ja(tamsi tokia mergaite..maloni ) ...ir...na as gal nepratusi kad mane kas kitas shpakliuotu ...bet buvau nepatenkinta t.y. gal daugiau nustebusi...paprasiau jos kad ryshkiau padazytu akys...o ji man jas taip nujuodino kad atmerkusi akis sau atrodziau kaip nustebes klounas....o vestuves sia savaite...kitu neieskojau net...nes nezinociau kaip tai maloniai merginai pasakyti ..gal aciu ..as geriau pati....o gal as neaiskiai pasakiau ko noriu...ir pudra pas mae man toks jausmas geresne ...nors salonas nepigus ? blink.gif

As ir pries vestuves dariausi bandomaji makiaza.Bet po to su visaziste aptariau kas man nepatiko...ji mane suprato...ir vestuviu diena neturejau jokiu priekaistu jai schmoll.gif .Tai tu su ja aptark ta bandomaji makiaza...ir pasakyk savo nuomone kas tau nepatinka....pasakyk,kad akis nori tik paryskint,bet nenori jas nujuodinti...cia kiek suprantu tai seseliai buvo gal labai tamsus g.gif ir apie pudra pasnekek...gal tau ji netinka...gal tu savo naudoji atrastaja...prisitaikiusia prie savo odos.B g.gif utinai aptark viska su ja is eiles...issakyk savo norus...gal ji tave ne taip suprato
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2008 08 25, 12:00)
Vat žiūriu žiūriu aš tuos makijažus ir liūdna  verysad.gif
ČIA demonstruojamos simetriški veidai, tobulos akys
Na tarkim šias akis pakaktų tik tušu padažyt
user posted image

O ką daryt jei akys netinka antakiams?  lotuliukas.gif  čia vienos dailininkės pastebėjimas. Sako "tavo akys įdomios, toks jausmas, kad tiesūs antakiai (brūkšniukai) netinka prie įkypokų akių.

Gal kas užtikot makijažų tokioms akims? Būtų įdomu ir naudinga. Dėkoju  4u.gif
Primenu: antakiai-brūkšniukai, akys kiek įkypokos (bet ne "katės")

O tai neiseina antakiu formos koreguoti? Juos gi galima kitaip papesioti.. kad nebutu bruksniukas.. g.gif Manau prof.visaziste tikrai sutvarkytu, kaip kad man Rykute sutvarke antakius.. dar karta jai ACIU thumbup.gif
Atsakyti
Ar tokios formos "katės" akys? Jei taip, tai tiktų makiažas skirtas azijietiško tipo moterims.
Atsakyti
Azijietiškos akys.
Atsakyti