Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-4, tą dieną privalote atrodyti

Aš bandysiu pasiryškinti akis su dirbtinėm blakstienom (nes maniškės labai " kūdos"), nesu niekad bandžiusi, tai nežinau kas per jausmas.. Girdėjau, būna taip, kad akis labai skaudėti pradeda, tai net nežinau ar verta klijuotis, nes paskui jei vidury baliaus pradės skaudėti vokus, juk nebėgsiu nusiplėšti blakstienų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2008 08 28, 18:44)
Aš bandysiu pasiryškinti akis su dirbtinėm blakstienom (nes maniškės labai " kūdos"), nesu niekad bandžiusi, tai nežinau kas per jausmas.. Girdėjau, būna taip, kad akis labai skaudėti pradeda, tai net nežinau ar verta klijuotis, nes paskui jei vidury baliaus pradės skaudėti vokus, juk nebėgsiu nusiplėšti blakstienų  blink.gif

nu skaudet tai neskauda, bet kol suklijuoja tai klijai gali erzinti. bet tikrai verta. juk ilgos, tankios blakstienos ne kiekvienai dievulio duota dovana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 08 28, 19:23)
nu skaudet tai neskauda, bet kol suklijuoja tai klijai gali erzinti. bet tikrai verta. juk ilgos, tankios blakstienos ne kiekvienai dievulio duota dovana  bigsmile.gif

a6 buvau su priklijuotom blakstienom per vestuves ir beje pirmą kartą. ir nieko nejaučiau nei skaudėjo, nei sunku buvo, atrodė kaip mano. smile.gif
Atsakyti
Oj, kaip smagu thumbup.gif Kai balkstienos ilgos ir tankios , tai ir visų šešėlių ryškumo mažiau reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2008 08 29, 15:37)
Oj, kaip smagu  thumbup.gif  Kai balkstienos ilgos ir tankios , tai ir visų šešėlių ryškumo mažiau reikia smile.gif

Bent man, vien blakstienu dirbtiniu nebutu uzteke.. Nes akys kaip arbuzai, lotuliukas.gif tai net priklijuotos blakstienos ju nebutu uzdengusios biggrin.gif Gal jei grazi nuotaka, tada uztenka tik blakstienu, kitu atveju, manyciau, vis vien geriau pazaisti spalvom.. ryskinti akis..
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2008 08 25, 19:11)
Dėkoju, Alta  4u.gif
Nemoku šešėliuot  schmoll.gif nesigauna man.
Jei rastų kas nors dar ...būčiau neapsakomai dėkinga...gal ryškesnio?
user posted image
Šitas labai gražus  wub.gif

laaaaaaaaabai grazus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2008 08 25, 08:31)
Pora pavyzdėlių.

man šitas ryškus l. gražus wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2008 08 25, 20:11)

sita bandysiu ant savo veido per vestuves rolleyes.gif ziuresim kas gausis...
Atsakyti
Nepamirškit kad akių spalva irgi daug reiškia mirksiukas.gif . Nes toks rezultatas kaip paveiksliuke tai gali ir nesigauti. O tamsiais šešėliais kai kurios nuotakos dienos pabaigoje atrodo apgailėtinai nuvarvėjusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaut. @ 2008 09 03, 16:53)
Nepamirškit kad akių spalva irgi daug reiškia  mirksiukas.gif . Nes toks rezultatas kaip paveiksliuke tai gali ir nesigauti. O tamsiais šešėliais kai kurios nuotakos dienos pabaigoje atrodo apgailėtinai nuvarvėjusios  doh.gif

mano akių spalva kaip tik tokia kaip anoj nuotraukoj ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif niu tas tas makiažas- super .Laaabai gražus .O zuzla dažysies pati, ar rodysi visažistei ? unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Ryškus, tamsiaakėms.
Papildyta:
user posted image

Rožinis.
Atsakyti