Aš bandysiu pasiryškinti akis su dirbtinėm blakstienom (nes maniškės labai " kūdos"), nesu niekad bandžiusi, tai nežinau kas per jausmas.. Girdėjau, būna taip, kad akis labai skaudėti pradeda, tai net nežinau ar verta klijuotis, nes paskui jei vidury baliaus pradės skaudėti vokus, juk nebėgsiu nusiplėšti blakstienų

QUOTE(spyglyte @ 2008 08 28, 18:44)
Aš bandysiu pasiryškinti akis su dirbtinėm blakstienom (nes maniškės labai " kūdos"), nesu niekad bandžiusi, tai nežinau kas per jausmas.. Girdėjau, būna taip, kad akis labai skaudėti pradeda, tai net nežinau ar verta klijuotis, nes paskui jei vidury baliaus pradės skaudėti vokus, juk nebėgsiu nusiplėšti blakstienų 

nu skaudet tai neskauda, bet kol suklijuoja tai klijai gali erzinti. bet tikrai verta. juk ilgos, tankios blakstienos ne kiekvienai dievulio duota dovana

QUOTE(audruzele @ 2008 08 28, 19:23)
nu skaudet tai neskauda, bet kol suklijuoja tai klijai gali erzinti. bet tikrai verta. juk ilgos, tankios blakstienos ne kiekvienai dievulio duota dovana 

a6 buvau su priklijuotom blakstienom per vestuves ir beje pirmą kartą. ir nieko nejaučiau nei skaudėjo, nei sunku buvo, atrodė kaip mano.

Oj, kaip smagu
Kai balkstienos ilgos ir tankios , tai ir visų šešėlių ryškumo mažiau reikia

QUOTE(spyglyte @ 2008 08 29, 15:37)
Oj, kaip smagu
Kai balkstienos ilgos ir tankios , tai ir visų šešėlių ryškumo mažiau reikia 

Bent man, vien blakstienu dirbtiniu nebutu uzteke.. Nes akys kaip arbuzai,

QUOTE(Nady @ 2008 08 25, 19:11)
Dėkoju, Alta
Nemoku šešėliuot
nesigauna man.
Jei rastų kas nors dar ...būčiau neapsakomai dėkinga...gal ryškesnio?

Šitas labai gražus

Nemoku šešėliuot

Jei rastų kas nors dar ...būčiau neapsakomai dėkinga...gal ryškesnio?

Šitas labai gražus

laaaaaaaaabai grazus

QUOTE(Nady @ 2008 08 25, 20:11)
sita bandysiu ant savo veido per vestuves

Nepamirškit kad akių spalva irgi daug reiškia
. Nes toks rezultatas kaip paveiksliuke tai gali ir nesigauti. O tamsiais šešėliais kai kurios nuotakos dienos pabaigoje atrodo apgailėtinai nuvarvėjusios

QUOTE(vilmaut. @ 2008 09 03, 16:53)
Nepamirškit kad akių spalva irgi daug reiškia
. Nes toks rezultatas kaip paveiksliuke tai gali ir nesigauti. O tamsiais šešėliais kai kurios nuotakos dienos pabaigoje atrodo apgailėtinai nuvarvėjusios 

mano akių spalva kaip tik tokia kaip anoj nuotraukoj