Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-4, tą dieną privalote atrodyti

QUOTE(Renatulyte @ 2009 01 23, 08:45)

tai tik apsvietimo kalte

nemanau kad cia detas apsvietimas... veidas paprastai labiau saugomas nuo idegimo... kad be laiko nesusirauksletu lotuliukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Errnyte @ 2009 01 26, 15:08)

Man ziurint i toki makiazuka norisi sakyti: hrrrrrrrrr...arba kaip ten panteros daro biggrin.gif
Atsakyti
sakyčiau baisoki tie balti ratilai apie akis, bet šiaip bendras vaizdas būtų reikalingesnis griežtesniam vertinimui...
Atsakyti
QUOTE(Errnyte @ 2009 01 26, 15:08)

aisku nematant viso vaizdo komentuot sunku, bet, mano nuomone, nuotakai toks makiazas schmoll.gif
Atsakyti
sveikos paneles smile.gif
pamaniau, kad gal kam bus idomu pasiziureti visokias foto sudetas vienoj vietoj smile.gif viska sudeliojau i papkutes smile.gif

http://public.fotki....uvinismakiazas/

Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2009 01 28, 10:37)
nebent nuotaka labai temine svente rengia  smile.gif

pvz gotiška tematika mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
As manau, kad geras visazistas turetu pats matyti kokias spalvas parinkti kad tiktu kiekvienam individualiai (prie akiu, prierubu spalvos ir t.t)
As tai nusprendziau darytis bandomaji makiaza, kad zinociau ko laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Midnattssola @ 2009 01 28, 10:40)
sveikos paneles smile.gif
pamaniau, kad gal kam bus idomu pasiziureti visokias foto sudetas vienoj vietoj smile.gif viska sudeliojau i papkutes smile.gif

http://public.fotki....uvinismakiazas/

mane (7) prašom išimti, nes "gyvos" ten nei vienos nėra, vien modeliai, tai man nejauku.. jei dedat modelius, dėkit modelius, jei "gyvas", tai gyvas".. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 01 28, 15:41)
mane (7) prašom išimti, nes "gyvos" ten nei vienos nėra, vien modeliai, tai man nejauku.. jei dedat modelius, dėkit modelius, jei "gyvas", tai gyvas".. ačiū 4u.gif

bet užtat koks grožis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma80 @ 2009 01 28, 15:18)
Sveikos merginos smile.gif
As manau, kad geras visazistas turetu pats matyti kokias spalvas parinkti kad tiktu kiekvienam individualiai (prie akiu, prierubu spalvos ir t.t)
As tai nusprendziau darytis bandomaji makiaza, kad zinociau ko laukti ax.gif

Tiesa, tik ne visada tas visazistes skonis, zinios ir nuoziura atitinka klientes isivaizdavimus ir pan..Manyciau, reikia konkreciai pasikalbeti pries darant, apie spalvas, apie norima ivaizdi...
Man irgi daznai atrodo, kad vat pvz. tai ar anai klientei tiktu visai kitos spalvos nei uzsiprase...tenka tik pasiulyti..bet pirsti "naxalom" ir teigti, kad ne, vat tas ar anas tikrai labiau Jums tinka negalima ax.gif
Bandomasis gerai, isbandysite ir ramu bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 01 28, 15:41)

Na tai prilygsti modeliui - reiskia bigsmile.gif Grazus bruozai, dailus veidukas, tai ir patikai panelei wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 28 sausio 2009 - 15:13
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 01 28, 15:05)
bet užtat koks grožis  wub.gif  4u.gif

QUOTE(Benice @ 2009 01 28, 15:11)
Na tai prilygsti modeliui - reiskia  bigsmile.gif  Grazus bruozai, dailus veidukas, tai ir patikai panelei  wub.gif  thumbup.gif

ačiū, mergaitės 4u.gif blush2.gif
bet sakau, būtųme nors kelios ten, būtų gerai, o dabar.. unsure.gif man vienai nejauku..
Atsakyti