Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-4, tą dieną privalote atrodyti

QUOTE(vilmaut. @ 2008 09 04, 15:02)
wub.gif  wub.gif  wub.gif niu tas tas makiažas- super .Laaabai gražus .O zuzla dažysies pati, ar rodysi visažistei ? unsure.gif

vizažistei rodysiu, nes pati tai net pudros neturiu blush2.gif kasdien tik akis paryškinu pieštuku ir tušu ir lupas blizgesiu, daugiau nieko nenaudoju... būtų mano valia tai pati pasidažyčiau ir tiek, tik sako, kad su tais "špakliais" gražesnės nuotraukos, nu tai aš ir tikiu smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia rasau, bet beziurint makiazus man kilo noras paprasyti patarimo... as labai jautriai reaguoju i sviesa. net kai saules nera, ar debesuota kartais jauciu kad man dienos sviesa per rysku ziureti , tai labai prisimerkiu ir akys gaunasi tokios kaip siauros uztine;) jau dabar jauciu kad normaliai pries vestuves pailseti neteks, o keltis anksti, o kai pavargus tai ir sviesa suintensyveja... labai noretusi veidui gaivos ir atsigavimo. gal kokia kauke pasidaryti? ar kitaip pasilepinti pries makiaza, patarkit prasau.
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 09 05, 12:25)
Nezinau ar cia rasau, bet beziurint makiazus man kilo noras paprasyti patarimo... as labai jautriai reaguoju i sviesa. net kai saules nera, ar debesuota kartais jauciu kad man  dienos sviesa per rysku ziureti , tai labai prisimerkiu ir akys gaunasi tokios kaip siauros uztine;)  jau dabar jauciu kad normaliai pries vestuves pailseti neteks, o keltis anksti, o kai pavargus tai ir sviesa suintensyveja... labai noretusi veidui gaivos ir atsigavimo. gal kokia kauke pasidaryti? ar kitaip pasilepinti pries makiaza, patarkit prasau.

As ir turiu broblemu su akimis, jautrios ir alergiskos labai, reaguoja i bet kokia dulkele ar vejo paputima ir pan. Kai pablogeja, palasinu taip vadinamu "dirbtiniu asaru", arba tepaliuku akims tepdavau nuo alergijos, tai buvo pagereje... Tik pavadinimo nepamenu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 04, 21:55)
vizažistei rodysiu, nes pati tai net pudros neturiu  blush2.gif kasdien tik akis paryškinu pieštuku ir tušu ir lupas blizgesiu, daugiau nieko nenaudoju... būtų mano valia tai pati pasidažyčiau ir tiek, tik sako, kad su tais "špakliais" gražesnės nuotraukos, nu tai aš ir tikiu smile.gif

Niu jei salonas geras ir naudoja gerą kosmetiką tai liuks biggrin.gif Bet dažnas variantas kai pudrą nutepa ne į "temą" t.y.neatitaiko spalvos ir matosi veidelis koks nors "rūžavas", o kūno spalva rusva doh.gif .Arba veidelis sausas- tai tada gaunasi kaip "nutinkuotas" doh.gif
Jei priemonės atitinka- tai tikrai tada nuotraukose gaunasi žymiai žymiai gražiau wub.gif
Aš pati kadangi naudoju kosmetiką,tai krempudrą nešiausi savo, ir tušą savo ( nes nerizikuočiau akims ką nors "pasigauti"), o visą kitą naudojo visažistė biggrin.gif
Ir būtinai pasidaryk bandomąjį makiažą ir nepasikuklink pasidomėt kokios firmos priemones naudoja- juk tu moki už tai pinigėlius smile.gif O jei makiažas bus nevykęs, tai juk svarbiausios dienos nepakartosi . Nors.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš pakartojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 09 01, 20:51)
man šitas ryškus l. gražus  wub.gif
user posted image

thumbup.gif liabaaaaaiiiii grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2008 08 25, 11:00)
Vat žiūriu žiūriu aš tuos makijažus ir liūdna  verysad.gif
ČIA demonstruojamos simetriški veidai, tobulos akys
Na tarkim šias akis pakaktų tik tušu padažyt
user posted image

O ką daryt jei akys netinka antakiams?  lotuliukas.gif  čia vienos dailininkės pastebėjimas. Sako "tavo akys įdomios, toks jausmas, kad tiesūs antakiai (brūkšniukai) netinka prie įkypokų akių.

Gal kas užtikot makijažų tokioms akims? Būtų įdomu ir naudinga. Dėkoju  4u.gif
Primenu: antakiai-brūkšniukai, akys kiek įkypokos (bet ne "katės")

Bet kokioms akims galima gera makiaza padaryti.Aš net savo mamai (61 m.) padariau. Jeigu kokia proga tai galiu nebrangiai tau padaryti, nes neseniai baigiau makiažo kursus. Rašyti į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Atene82 @ 2008 09 05, 16:33)
Bet kokioms akims galima gera makiaza padaryti.Aš net savo mamai (61 m.) padariau. Jeigu kokia proga tai galiu nebrangiai tau padaryti, nes neseniai baigiau makiažo kursus. Rašyti į AŽ

O kokiam cia mieste? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaut. @ 2008 09 05, 12:31)
nepasikuklink pasidomėt kokios firmos priemones naudoja

kas man iš to, juk nenusimanau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 05, 19:39)
kas man iš to, juk nenusimanau  doh.gif
g.gif na gal draugę nusivest unsure.gif arba tada forume pasiklausinėt unsure.gif gal kas darėsi tame salone- tai jau žino mirksiukas.gif
Nes "siurprizai" vestuvių dieną tai cray.gif

Papildyta:
biggrin.gif Dar pamiršau doh.gif .Fotografų patarimuose radau kad naudoti kuo mažiau blizgučių, nes nuotraukose atrodo kaip juodos dėmelės, arba pleiskanos doh.gif
O iš patirties pasakysiu- jei akies viršutinis vokas užkritęs, arba toks na "patinęs" tai jokiu būdu ant voko netepkit perlamutrinio šešėlio.Pati turiu savo nuotraukas su tokiu makiažu tai net dabar juokas ima pažiūrėjus lotuliukas.gif atrodo baisiai lotuliukas.gif
Atsakyti
labas zuzla as per savo vestuves pirma kart dariausi makiaza, na salone, tai as ir nieko nenusimaniau . bet kadangi ejau ten sake labai gera tai pasitikejau. ir super thumbup.gif likau labai patenkinta . na ji dar pries makiaza norejo pamatyt as pasakiau kad noriu ryskaus taip ir gavos. taip kad sekmes ir tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julliax @ 2008 09 05, 19:46)
taip kad sekmes ir tau  biggrin.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmaut. @ 2008 09 05, 19:31)
Fotografų patarimuose radau kad naudoti kuo mažiau blizgučių, nes nuotraukose atrodo kaip juodos dėmelės, arba pleiskanos  doh.gif

tai taip taip, aš ir renkuosi matinį makiažą, nes kadangi beveik nesidažau, t.y. tik akis paryškinu, o pudros visai nenaudoju, tai bijau, kad jaunikis išsigas ir pabėgs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 09 01, 19:51)
man šitas ryškus l. gražus  wub.gif
user posted image

šis irgi gražus

QUOTE(Alta @ 2008 09 04, 18:29)
user posted image
Ryškus, tamsiaakėms.
Papildyta:
user posted image

Rožinis.

labai ryškus, aš tai nelabai ryžčiausi vestuvių dieną tokį ryškų darytis g.gif