Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-4, tą dieną privalote atrodyti

[quote=skorpione20,2009 02 20, 17:21]
[quote=pupa*uoga,2009 02 20, 17:12]
laba visoms smile.gif gal zinot Kaune gera visaziste? isskyrus Rykute, nes mano diena ji jau uzimta verysad.gif
[/quote

Sveika, pupa*uoga, as dariausi makiaza tikrai pas labai gera visaziste Kaune. Ji turi meistres laipsni, dirba Femina Bona Vilniuje, ten ji moko makiazistes meno, vazineja po Italija, patirti didele turi. rekomenduoju. Vardas Ausra, salonas "Blic" Ausros g. berots. Gali mano foto pamatyti atsidarius nuoroda auksciau.
[/quote]

Mano makiazas:

http://images46.fotk.../7257584/as.jpg
http://images42.fotk...7257584/as1.jpg
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 02 20, 17:37)
Mano makiazas:

Man antram pavyzdelyje kazkaip prie vidiniu krasteliu, arciau nosytes per balta..bet gal tik fotkej taip g.gif gaila uzsimerkusios ner g.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 02 20, 17:37)

Grazu thumbup.gif , pamirsote pamineti, kad ji dirbo TV 4u.gif
As asmeniskai is jos daug ismokau ir daug naudingu patarimu esu gavusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 02 20, 18:46)
Grazu  thumbup.gif 

Man irgi grazus drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man makiazas ir tiek ax.gif
Atsakyti
dekui, labai dekui smile.gif o kaip kainos ten?

Sveika, pupa*uoga, as dariausi makiaza tikrai pas labai gera visaziste Kaune. Ji turi meistres laipsni, dirba Femina Bona Vilniuje, ten ji moko makiazistes meno, vazineja po Italija, patirti didele turi. rekomenduoju. Vardas Ausra, salonas "Blic" Ausros g. berots. Gali mano foto pamatyti atsidarius nuoroda auksciau.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Sticky_Toffee @ 2009 02 20, 16:15)
as niekur nejau ir nesibandziau, bet Vivoj pasakiskai padare  thumbup.gif

Pas ka dareisi, gal pas Viktorija, man ja rekomenduoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(raskila83 @ 2009 02 21, 19:42)
Pas ka dareisi, gal pas Viktorija, man ja rekomenduoja  smile.gif

Ir kiek sumokejai, jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.gal kas galite pasiulyti ar patarti kas Gargžduose atlieka gerą makiažą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as_vaida @ 2009 02 26, 00:16)
Sveiki.gal kas galite pasiulyti ar patarti kas Gargžduose atlieka gerą makiažą?  smile.gif

na kurgi dingo merginos nuo pajurio, na nejaugi niekam neteko grazintis Gragžduose? g.gif
Atsakyti
O kur yra minima Aušra iš Blic salono tai jos pavardė Kindurienė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as_vaida @ 2009 02 26, 00:16)
Sveiki.gal kas galite pasiulyti ar patarti kas Gargžduose atlieka gerą makiažą?  smile.gif

Labas,
Net keista girdėti, kad nežinai kas Gargžduose daro gera makiažą g.gif Aš nors ten ir negyvenu, bet žinau, kad yra tokia Eglė, kuri turi nuostabų skonį ir įdirbį. Siūlau tik pas Ją. Jos darbo vietą - grožio salonas prie MSV salės smile.gif Sėkmės !
Atsakyti
Sveikos merginos, klausimelis klaipedietem, kur gi Jus mielosios grazinotes ar zadate tai daryti? 4u.gif
Atsakyti