Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

Sveikos visos smile.gif

Turiu labai opia beda . Norejau , kad jus visos savo patarimus rasytumete grynai i viena temele tai sukuriau nauja smile.gif tikiuosi dideliu nepatogumu nesukelsiu .. norejau paprasyti jusu pagalbos gal turite patarimu ?
man 18 metu taciau jau apie 2 metus mano visa sedyne ir dali slaunu ''puosia''
stryjos ir yra siektiek celiulito ... zinau reikia sportuoti ir laikytis mitybos ... taciau nesu stora , nei vaiku dar neturejau , ir mano mityba nera labai bloga , taciau mane tai kamuoja verysad.gif bukite geros parasykite kokiu turite patarimu , gal kaikam pavyko kazkiek sau padeti ... laikiu jusu nuomoniu bei patarimu unsure.gif
bus labai aciu smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na, su stryjomis tai abejoju, kad galima ką nors padaryti - turiu nuo 16 metų, tuo metu buvau apvalutė, vėliau sulieknėjau.
Na, o dėl celiulito - skaičiau neseniai straipsnį, kad net mokslininkai tiksliai nežino, kodėl jis atsiranda. Pati noriu jo atsikratyti, bet sunkiai sekasi...
Atsakyti
Na celiulita galima siektiek paslepti sportuojant unsure.gif bet tos strijos jos toks galvos skausmas ipatingai vasara , dar tik 18 metu o jau su strijom , tai kas bus kai busiu mamyte nestuke.gif doh.gif g.gif
Papildyta:
Na del celiulito gali pabandyti kavos tirscius smile.gif tikrai geriau nei nieko mirksiukas.gif as pries vasara 2 savaites kekviena ryta po dusu eidama nesdavausi puodeli ritines kavos , ir trindavau sukamaisiais judesiais slaunis biggrin.gif zinok rezultatas matosi smile.gif beda rtik jei kavos kas nemegsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(juustulka @ 2008 08 25, 12:02)
Na celiulita galima siektiek paslepti sportuojant  unsure.gif  bet tos strijos jos toks galvos skausmas ipatingai vasara , dar tik 18 metu o jau su strijom , tai kas bus kai busiu mamyte  nestuke.gif  doh.gif  g.gif

man strijos atsirado paauglystėj ir net nepastebėjau, nes nerūpėjo. Niekad neturėjau viršsvorio ir niekad nebuvo svorio kaitos, tačiau jų priviso nemažai. Kosmetologė sakė, jog jų jau neišnaikinsiu, o jos galėjo atsirast dėl sveikatos sutrikoimo (tik dabar nepamenu nuo antinksčių veiklos ar ko kito)..
o kai būsi mamytė gali nieko ir nebūt..tik turėsi prisižiūrėt save nėštumo metu ir po jo mirksiukas.gif man jų atsirado tik paskutinį nėštumo mėnesį ir tai sakyčiau nedaug..bet čia manau viskas per mano tingėjimą kasdien teptis kremu blush2.gif
Atsakyti
Pas mane po 3 vaikiuko atsirado ziauriai daug celiulito ir striju ant shlaunu sad.gif Niekaip neapsisprendziu ar nusipirkt 10 seansu Liposazo. Gal kas esate isbande ir tikrai verta moketi tuos pinigus?
Atsakyti
striju nemanau kad isnaikinsi o del celiulito tai manau pirmiausia sportas,kontrastinis dusas, aisku sveika mityba ir dar masazai.
Atsakyti
Labai aciu visoms kad apsvieciate blush2.gif na manau kad pries pradedant rimtesnes sprendimo priemones reikia pirmiausia ir gyvenimo buda patvarkyti , ir pameginti liaudiska metodika , senoliu patarimus , manau neisbandzius to kas pigu ir galbut veiksminga neverta leisti pinigu sensams , na o kad ir kaip bebutu keista , kavos tirscius tikrai siulau visoms , mano pusesere po triju vaikiuku susigadino figura nuo striju ir celiulito , ir po keliu metu pradejo kompleksuoti , bet va dabar pas ja tera siektiek striju bet vos matomu , o celiulito nebera thumbup.gif taciau ji jau 2 metus sportuoja tai reikia bent tris kartus i savaite sau leisti , nebutinai treniruokliu saleje , namu saligomis , ar begiojimas , taip pat maiso kavos tirscius su druska , medum , ivariais tokiais tepa slaunis ir zinokite paziurejus i ja tai tikrai veiksminga , tik neaisku ar tai visoms tinka , taciau siulau pabandyti , kaip del striiju nezinau bet nuo celiulito padeda smile.gif beje vasara leisdamos atostogas prie juros nepamirskite slaunis istrinti dumbleis ant kranto labai veksminga smile.gif thumbup.gif ir taip pat uzsikasti smelyje smile.gif tik sirdies plota reikai palikti smile.gif juokinga bert tai kaikurioms padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juustulka @ 2008 08 25, 11:05)
Na celiulita galima siektiek paslepti sportuojant  unsure.gif  bet tos strijos jos toks galvos skausmas ipatingai vasara , dar tik 18 metu o jau su strijom , tai kas bus kai busiu mamyte  nestuke.gif  doh.gif  g.gif
Papildyta:
Na del celiulito gali pabandyti kavos tirscius  smile.gif  tikrai geriau nei nieko  mirksiukas.gif  as pries vasara 2 savaites kekviena ryta po dusu eidama nesdavausi puodeli ritines kavos , ir trindavau sukamaisiais judesiais slaunis  biggrin.gif  zinok rezultatas matosi  smile.gif  beda rtik jei kavos kas nemegsta  g.gif

neatsimenu kur skaichiau, kanorint atsikratyt celiulito geriau negerti kavos, nes ten ji kazhka daro su hormonais taip, kad skatina ji atsirasti, o trintis aishku puiku:) taip kad reikia trintis kieno nors kito gertos kavos tirshchiais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Girdejau kad celiulita labai gerai gydyti su vakuminem taurem g.gif tik sako kad skauda....o siaip as nors ir pati sportuoju jau kelerius metus, kojos stangrios, bet ant uzpakaliuko jau po biski lenda celiulitas doh.gif manau tai kaltas paveldimumas, su kuriuo sunkiai pakovosi....dabar dar duse pastoviai kojas ir uzpakali masazuoju su tokia kempyne kieta, taip pat darau kontrastini dusa...manatu tektu ir kavos tirscius panaudot, bet vat niekas is namiskiu jos negeria doh.gif
Atsakyti
Juustulka, būk gera, paprašyk moderatorės ištaisyti klaidas pavadinime doh.gif
Atsakyti
O aš esu skaičiusi ar girdėjusi, kad celiulitas atsiranda nuo minkštų sėdimųjų baldų g.gif Persėdam visos ant grindų arba kietų kėdžių lotuliukas.gif

Diwa, tikrai nemanau, kad celiulitas paveldimas, nes mano mamai dar jo nėra, o man jau po truputį išlenda (nors ir maitinuosi, atrodo, sveikai, ir sportuoju) verysad.gif

Niekaip neprisiruošiu pabandyti kavos masažiukų, bet, turbūt, teks. Veiduką tai gerai nušveičia ax.gif
Atsakyti
Pas mane celiulitas nedidukas, nepasakyciau kad pastebimas, bet jau striju kiek doh.gif nukrenta keli kg ir ju tik padaugeja doh.gif Bandau dabar masazuot tas vietas kur ju yra, skaiciau kad jos neisnyksta tik galima jas padaryt beveik nepastebimas unsure.gif O celiulitui gali buti kad padeda kavos tirsciai, visgi trinant su jais masaziukas gaunas, gal dar ir kofeinas kazkiek veikia smile.gif va isgeriau kavikes ir eisiu pabandyti su tais tirsciais pasiterlioti, vistiek manau blogiau nebus ax.gif
Cia kazkas minejo, kad norint atsikratyti celiulito geriau vengti kavos, bet juk dar neaisku patiems mokslininkams nuo ko tas celiulitas doh.gif Manau nuo kiekvieno organizmo fiziologijos priklauso, gal vieniems ir kazkaip itakoja kava , kitiems kitkas, kazin ar visus tas pats produktas veikia vienodai g.gif
Atsakyti