Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

QUOTE(dovila @ 2008 11 04, 11:23)
o Jusu strijos sviezios buvo ar jau isisenejusios,isbalusios?ir kaip su tuo mumijo issigydet?yra kazkoks tepaliukas ar kaip?  4u.gif  biggrin.gif

Strijos buvo sviezhios smile.gif Bet daugumai mano pazhystanu ir senu striju jei ne visai atsikratyti, tai bent jau sumazhinti padejo. "Mumijo" galima nusipirkti vaistineje, tai yra tokios juodos tabletes. Viena tablete reikia ishtirpinti kuno kreme ir gerai apdoroti visas problemishkas vietas su gauta konsistencija smile.gif
Reikia tokia procedura daryti kiekviena diena!!!
Atsakyti
QUOTE(mila4ka @ 2008 11 04, 18:38)
Strijos buvo sviezhios smile.gif Bet daugumai mano pazhystanu ir senu striju jei ne visai atsikratyti, tai bent jau sumazhinti padejo. "Mumijo" galima nusipirkti vaistineje, tai yra tokios juodos tabletes. Viena tablete reikia ishtirpinti kuno kreme ir gerai apdoroti visas problemishkas vietas su gauta konsistencija smile.gif
Reikia tokia procedura daryti kiekviena diena!!!

kaip supratau procedura tai kremo tepimas g.gif
reiks ir man pabandyt mano strijoms jau 11.5 metu doh.gif
Atsakyti
erika v, mila4ka aciu uz atsakymus 4u.gif o gal galit patarti dar koki kremuka nuo striju geresni.nuo isisenejusiu,kad nors biski jos sumazetu,susitrauktu.mano strijos labai senos,bet tikiu kad koks nors kremas jas susiaurintu,nes jos lb placios... verysad.gif g.gif
Atsakyti
kremai .....visi kremai yra tik Jūsų pačių įsitikinimas..... vien kremais neįmanoma sumažinti problemos..... reikia stangrinti odą, masažuoti ją.... ir plius tepti kremais, kurie aktyviai drėkindami odą mažina randelius.
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2008 11 05, 12:29)
kremai .....visi kremai yra tik Jūsų pačių įsitikinimas..... vien kremais neįmanoma sumažinti problemos..... reikia stangrinti odą, masažuoti ją.... ir plius tepti kremais, kurie aktyviai drėkindami odą mažina randelius.

Nepykit uz nemaza skepticizmo doze, bet.. nu nera israstos dar nei vienos panacejos nuo striju. Vienos raso, kitos tiki.. doh.gif
masazai tonizuoja oda, padeda trauktis, teisingai, bet sveika oda, o kad masazai strijas naikintu, ar kazkokie kremai - cia is fantastikos srities. Strijos - tai pazeista oda ir ji tose vietose niekada nebebus lygi, net jei ir lazeriu gydyti strijas, vietoje ju liks randeliai..
Su laiku tos strijos ir taip sumazes, susitrauks, pabals, pas kurias buvo raudonos, ir zymiai maziau matysis.
Atsakyti
Dirbau su klientėmis, kurių rausvos strijos liko vos vos matomos, nesakau, kad panaikinti išvis įmanoma, bet jas sumažinti..... taip, yra vilties..... Baltos strijos įsisenėjusios, tačiau intensyviai dirbant galima ir jas sumažinti.... Jūsų teisingas pasisakymas Beily, visiškai sutinku..... kad laikas padeda. Tiesiog man tenka susidurti dažnai su šiomis problemomis ir pastebime, kad yra galimybė sumažinti....
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2008 11 05, 18:47)
Dirbau su klientėmis, kurių rausvos strijos liko vos vos matomos, nesakau, kad panaikinti išvis įmanoma, bet jas sumažinti..... taip, yra vilties..... Baltos strijos įsisenėjusios, tačiau intensyviai dirbant galima ir jas sumažinti.... Jūsų teisingas pasisakymas  Beily, visiškai sutinku..... kad laikas padeda. Tiesiog man tenka susidurti dažnai su šiomis problemomis ir pastebime, kad yra galimybė sumažinti....

galbut rausvas ir galima kazkiek apmazinti, bet pas mane is karto jos buvo baltos ir mazytes.. ant sedimosios..
Atsakyti
taip, kitoms net negimdžius yra strijų ant juosmens, sėdmenų.....
Tačiau stangrinant odą, darant pratimus, jos apmažėja
Atsakyti
nesenai skaičiau žurnale,kad nbent kas natrą dieną tepti naturaliu obuoliu actu.Pati nebandžiau,bet gal kas kokių atsiliepimų turit g.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit kuri imesti foto kaip tos taures atrodo g.gif kazkaip daug apie jas girdejau, bet matyt taip ir neteko schmoll.gif idomu ar rasciau ne LT kanors panasaus g.gif

Atsakyti
Sveikutes. Kazkur skaiciau, kad musu kunui labai kenkia alkoholis, rukalai, sokoladas, vistienos odele, kad ir kaip butu skanu, taciau tai priesas nr1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 06 lapkričio 2008 - 14:33
QUOTE(Beily @ 2008 11 05, 16:03)
Nepykit uz nemaza skepticizmo doze, bet.. nu nera israstos dar nei vienos panacejos nuo striju. Vienos raso, kitos tiki.. doh.gif
masazai tonizuoja oda, padeda trauktis, teisingai, bet sveika oda, o kad masazai strijas naikintu, ar kazkokie kremai - cia is fantastikos srities. Strijos - tai pazeista oda ir ji tose vietose niekada nebebus lygi, net jei ir lazeriu gydyti strijas, vietoje ju liks randeliai..
Su laiku tos strijos ir taip sumazes, susitrauks, pabals, pas kurias buvo raudonos, ir zymiai maziau matysis.

`Pritariu thumbup.gif
O tuos taures galiu pasakyti taip pat nera veiksmingos smile.gif
Mano drauge praejo visa kursa ... ir verke paskui... pinigai sumoketi , o rezultato visiskai ... nulis unsure.gif
Plius dare ji iskarto po gimdymo, labai bijojo uzdelsti, nes sake jai kad paskui jau nepades nei taures.
Atsakyti