Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

QUOTE(Diwa @ 2008 08 26, 17:48)
Girdejau kad celiulita labai gerai gydyti su vakuminem taurem g.gif tik sako kad skauda....o siaip as nors ir pati sportuoju jau kelerius metus, kojos stangrios, bet ant uzpakaliuko jau po biski lenda celiulitas doh.gif  manau tai kaltas paveldimumas, su kuriuo sunkiai pakovosi....dabar dar duse pastoviai kojas ir uzpakali masazuoju su tokia kempyne kieta, taip pat darau kontrastini dusa...manatu tektu ir kavos tirscius panaudot, bet vat niekas is namiskiu jos negeria doh.gif

Celiulitui NAIKINTI tinka anticeliulitiniai masazai. Man labai patinka ajurvedos centre SHANTI Garsan anticeliulitiniai masazai. Su abonementu netgi galima gauti 20 % nuolaida. Kas yra labai naudinga - juk vienas masazas nieko neduos... Reikia ju imti visa kursa...
Atsakyti
Celiulita tikrai galima ismasazuoti, bet srijos -tai jau visam gyvenimui.Daznai atsiranda paauglystes metu, kai šėlsta hormonai, netgi pas visai lieknutes panelytes.
Atsakyti
As nusipirkau 10 seansu Liposazo...kai atvaiksciosiu, parasysiu kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
Tikrai nesutinku su naujakė2005 kad strijų išnaikinti negalima,aš paauglystėje buvau apvalaina bet strijų nebuvo,atsirado po nėštumų,tai maniau viskas liks.
Bet su LPG vakuminiu aparatu man jas išnaikino nėra nei celiulito nei strijų.
Atsakyti
Dobiliuk,
sudominai, prasom issamiau 4u.gif
Kur dareisi, kokiam mieste, kiek kainavo, kiek proceduru reikejo? bigsmile.gif
Tavo strijos po gimdymo dar buvo sviezios, ryskiai raudonos, violetines,melsvos? Gal pasakojo jie tau, kokias butent strijas galima panaikinti, o su kuriomis prasideti neverta? g.gif Senesniu, pabalusiu striju nuo paauglystes ir atsiradusiu del svorio svyravimu vartojant hormoninius kontraceptikus, tikriausiai nebesumazinti jau jokiais aparatais?

Mano patirtis tokia..Praeita vasara praejau vakuuminiu masazu kursa (10kartu) . Ten aparatas su vakuumu ir ultragarsu buvo. Celiulito duobutes kaip buvo plika akimi matomos, taip ir liko, na gal vooos vos palygejo, taciau oda nesustangrejo ne kiek ir visos strijos vietoj liko (ju turiu daug, nera sveikos vietos ant uzpakalio, taip pat slaunu visos vidines puses iki keliu pilnos striju, bei slaunu sonai is virsaus) , joms poveikio - absoliuciai jokio nuo vakuuminiu masazu nebuvo schmoll.gif Veltui tik daug $ isleidau doh.gif
Atsakyti
Celiulitas formuojasi menesiais, metais, o daug kas bando ju atsikratyti per kelias savaites... Nerealu. per kelias savaites galima tik vaizdeli kazkiek pagerinti, kokiu lapsniu celiulita sumazinti. Nes kai moterys ateina, tai jau ne su pirmo kaipsnio celiulitu.
Atsakyti
As atsikraciau striju su "mumijo" pagalba smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
hm kaip čia išeina - neverta darytis vakuminio masažo? aš nusipirkau vakumine guminę taurelę ir kenčiu žvėriškus skausmus, bliamba tikiuosi rezultatas pasimatys doh.gif

aš pas masažistę lankiau 10 seansų masažo su medum ir kavos tirščiais - rezultatas gal ir buvo koks bet labai greit dingo
prieš porą mėn. nustojau gert kontraceptines tabletes (gėriau 7 metus), iki tol kojos buvo labai stangrios.
bandysiu dabar tęsti masažą su taurelėm, pasimasažuosiu su medum ir kavos tirščiais, plius anticeliulitinė želė desertui biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mila4ka @ 2008 11 03, 16:52)
As atsikraciau striju su "mumijo" pagalba smile.gif  thumbup.gif

o Jusu strijos sviezios buvo ar jau isisenejusios,isbalusios?ir kaip su tuo mumijo issigydet?yra kazkoks tepaliukas ar kaip? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėl vakuminio masažo reikia būti labai atsargioms. odą galima lengvai pažeisti ir ištampyti..... nesu aparatų draugė, matyt todėl ir skeptiškai į tai žiūriu.... Celiulitui puikiai tinka taurės, kuriomis pačios galite įveikti bėdą.....
Dėl strijų tai tikrai įmanoma jas išnaikinti. Turiu klientę, kuri darosi pilvos masažą ir stangrėdamas pilvukas rodo rezultatus..... žinoma, dirbti tenka ilgiau,kursas ilgesnis, tačiau viskas įmanoma. Rausvas strijas panaikinti lengviau, štai sudėtingiau su baltomis, kurios jau yra ilgametės..... Vistik viskas įmanoma.....
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2008 11 04, 11:31)
Dėl vakuminio masažo reikia būti labai atsargioms. odą galima lengvai pažeisti ir ištampyti..... nesu aparatų draugė, matyt todėl ir skeptiškai į tai žiūriu.... Celiulitui puikiai tinka taurės, kuriomis pačios galite įveikti bėdą.....
Dėl strijų tai tikrai įmanoma jas išnaikinti. Turiu klientę, kuri darosi pilvos masažą ir stangrėdamas pilvukas rodo rezultatus..... žinoma, dirbti tenka ilgiau,kursas ilgesnis, tačiau viskas įmanoma. Rausvas strijas panaikinti lengviau, štai sudėtingiau su baltomis, kurios jau yra ilgametės..... Vistik viskas įmanoma.....

aciu Jums!suteiket vilties,jei ne isnaikinti tai bent pamazinti strijas thumb_yello.gif as masazuojuos vakuuminem taurem pati,namuose.na tikiuos kad oda sustangres is maziau matomos bus jos.idomu po kiek laiko galiu tiketis rezultatu.tikiuos po pusmecio pageres bukle g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Žinoma, kad pagerės. ..... Kitaip ir būti negali. Svarbu Jūsų pastangos....
Oda drėkinama ir sukama stangrėja.....
Pirmyn ir nurungsite savo bėdą
Atsakyti