Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

QUOTE(Jurgitukia @ 2009 01 07, 17:04)
as ir tep pamaniau ir vakar nulekiau smile.gif dar galvoju ryt nubegsiu..  g.gif  utiutiu... aciu  4u.gif

ir dar siulau nepersistengt su tom skarom/ranksluosciais - tik atkreipia demesi mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 01 07, 16:16)
ir dar siulau nepersistengt su tom skarom/ranksluosciais - tik atkreipia demesi mano nuomone  blush2.gif

tei va ir mastau ar detis ka ar ne... sad.gif nes vaizdelis, tai tikrai nelabai koks sad.gif ech.. nezinau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukia @ 2009 01 07, 17:18)
tei va ir mastau ar detis ka ar ne... sad.gif nes vaizdelis, tai tikrai nelabai koks sad.gif ech.. nezinau.. doh.gif

Man atrodo, kad be skraistės Jūs tiesiog jausitės nepatogiai, vis galvodama apie tą nelemtą celiulitą. Manau gražiai priderinta ir surišta skraistė atrodys kaip lengvutė suknelė mirksiukas.gif
user posted image
atsiprašau, bet greitai neradau geresnės ir mažesnės foto, bet manau esmė aiški ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šaltute: 07 sausio 2009 - 23:14
QUOTE(šaltute @ 2009 01 07, 23:12)

user posted image
atsiprašau, bet greitai neradau geresnės ir mažesnės foto, bet manau esmė aiški  ax.gif

gal ir as ne i tema dabar,bet kokio dydzio turi but skara,kad jau taip graziai surist,kaip paveikslelei g.gif g.gif g.gif man labai grazu wub.gif
Atsakyti
Man atrodo turetu buti didoka ir plono audinio, kad susiristu graziai uz kaklo...
Atsakyti
Sveikos merginos,
Prisiskaiciau cia jusu patarimu, tai nusipirkau ta melynaji moli, ir vakar sedejau apsivyniojus puse valandos. Nu ka, siandien aisku celiulita tebeturiu blush2.gif lotuliukas.gif vienas kartas nepadejo lotuliukas.gif esu pasiryzus ilgiau pasikankint, sakiau reiks ir ta kavos medaus kauke pasidaryt.
Nors ir visos grozybes dar su manim, bet kaip jauciausi fainai vakar thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rutialia*: 09 sausio 2009 - 13:27
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 09, 14:26)
sakiau reiks ir ta kavos medaus kauke pasidaryt.

Pabandyk kavos skraba padaryti, pamatysi kokia shilkine ir nuostabi oda tampa sokiai.gif
Atsakyti
Siandien, paskaicius sia tema,pradejau ryztinga kova su celiulitu biggrin.gif . Nors jis pas mane tik pradeda rysketi, bet nusprendziau nelaukti, kai jau visai blogai bus.

Sudariau sau tokia savaites programa:
1-2 kartus pilingas su kava
1 karta paprastas pilingas (sako padeda, nes irgi savotiskas masaziukas)
2 tepsiu ir masazuosiu su sepeciu koki nors anticeliulitini krema (siuo metu naudoju Nivea)
1 karta i savaite ivyniojimas su moliu

Siandien isbandziau pilinga su kava ir anticeliulitinio kremo imasazavima. Nu super man patiko su kava, oda super lygi, ir ne tik koju, bet ir delnu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 09, 14:08)
Pabandyk kavos skraba padaryti, pamatysi kokia shilkine ir nuostabi oda tampa  sokiai.gif

Na butinai reiks isbandyti ir su kava pasiskrabinti biggrin.gif Mano kolege pasakojo, kad bande medumi kovoti su celiulitu, tepe silta medu ant "lecku" ir tiesiog pleksnojo rankomis. Sako skausmas tai ojojoj doh.gif tai jai net sutrukinejo kapiliarai, melyna buvo. Tai jos vyras pareiske, geriau tu buk su celiulitu, bet ne melyna lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal kuri dar bandet ta medaus stebukla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 09, 16:16)
Na butinai reiks isbandyti ir su kava pasiskrabinti  biggrin.gif  Mano kolege pasakojo, kad bande medumi kovoti su celiulitu, tepe silta medu ant "lecku" ir tiesiog pleksnojo rankomis. Sako skausmas tai ojojoj  doh.gif tai jai net sutrukinejo kapiliarai, melyna buvo. Tai jos vyras pareiske, geriau tu buk su celiulitu, bet ne melyna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal kuri dar bandet ta medaus stebukla  lotuliukas.gif

as bandziau,ir man kapiliarai sutrukinejo,kojos taskeliais raudonais "nuejo".turbut alergija medui.todel bukit atsargi su medum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 01 09, 15:48)
as bandziau,ir man kapiliarai sutrukinejo,kojos taskeliais raudonais "nuejo".turbut alergija medui.todel bukit atsargi su medum mirksiukas.gif

O taip, su medum tikrai reikia atsargiai, nes jis alergenas stiprus apskritai doh.gif
Na gal as pirmai pradziai su kava pasidarbuosiu. Man plius dar ir medaus biski gaila blush2.gif ir lecku aisku taip pat lotuliukas.gif

Nesikreipkit i mane daugiskaita, as esu "tu", labai sena pradedu jaustis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rutialia*: 09 sausio 2009 - 16:40
Sveikos,

Čia tiek daug prirašyta apie tą "Mumijo" bet tai nei vieno komentaro kaip poveikis g.gif
Atsakyti