o kur jo buna pirkt? na tepaliuko, ar tableciu?
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 01 12, 14:50)
as tai naudoju EVELINE SLIM EXTREME seruma nuo striju...strijos sviezios,raudonai-melsvos.jauciu kad padeda nes pasitepus pradeda grauzt biski,kartu ir vesina...
idomu ar kas nors zino kur galima to "mumijo" nusipirkt vilniuje?
kiek klausiau vaistynese tai sake kad nera
arba nera isvis registruotas lietuvoje.gal kas parasytumet adresa kur tikrai jis parduodamas...buciau dekinga 

man slim extreme nieko nepadejo, taip vesina bet kito poveikio nepamaciau. mumijo yra pirkti madoj-virsuliskese jei tu vilniete, ten yra rusisku vaistu kioskelis prie tabako gaminiu, va ten ir yra.
va aplėkiau visas vaistinės savo miestelio bet tokių Mumijo tablečių jau nebepardavinėja, tik iš savietsko galima parsivežti
o gal yra čia klaipėdiečių žinančių kur klaipėdoje būtų galima jų gauti?

QUOTE(mila4ka @ 2009 01 11, 20:50)
bandysim,aciux

mergaites vakar padariau ivyniojima su moliu skirtu daryti anticeliulitinius ivyniojimus..jausmas labai geras..atrode, kad kas verzia oda, traukia. siandie dariau pylinga su kava...oda labai svelni liko. norisi iki pavasario sumazinti sita bjaurybe
[/quote]
o kavos tirščius jau naudoju pora metelių

[/quote]
Bet tirsh4iuose nelieka kofeino, kuris labai teigiamai veikia kuna, todel mano nuomone geriau naudoti paprasta (stambaus malimo) kava

Papildyta:
QUOTE(mažulė @ 2009 01 12, 16:45)
va aplėkiau visas vaistinės savo miestelio bet tokių Mumijo tablečių jau nebepardavinėja, tik iš savietsko galima parsivežti
o gal yra čia klaipėdiečių žinančių kur klaipėdoje būtų galima jų gauti? 

Klaipedoj nezhinau kur galima isigyti

Sekmes

Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 01 12, 16:10)
Sorry už apgailėtiną klausimą, bet aš iš tikrųjų nežinau, kaip atrodo strijos
gal foto galit įmest kas čia per dalykas?

Kaip mazhdaug atrodo strijos gali pazhiureti 4ia: http://www.neo-clini...es/small_57.jpg
QUOTE(solo @ 2009 01 12, 16:10)
Sorry už apgailėtiną klausimą, bet aš iš tikrųjų nežinau, kaip atrodo strijos
gal foto galit įmest kas čia per dalykas?

Jei nežinote, vadinasi jų ir neturite

QUOTE(mažulė @ 2009 01 12, 20:49)
http://www.vaistai.l...archword=Mumijo
ten taip pat ishvardintos vaistines Klaipedoje kur galima isigyti "Mumijo"

Sekmes

QUOTE(mažulė @ 2009 01 12, 15:45)
Rusiškų vaistų paieškok Eglės turgaus pačioj pirmoj eilėj (prie apatinių, iškart nusileidus laiptukais)