Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

o kur jo buna pirkt? na tepaliuko, ar tableciu?
Atsakyti
Sorry už apgailėtiną klausimą, bet aš iš tikrųjų nežinau, kaip atrodo strijos doh.gif gal foto galit įmest kas čia per dalykas?
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 01 12, 14:50)
as tai naudoju EVELINE SLIM EXTREME seruma nuo striju...strijos sviezios,raudonai-melsvos.jauciu kad padeda nes pasitepus pradeda grauzt biski,kartu ir vesina...  smile.gif  idomu ar kas nors zino kur galima to "mumijo" nusipirkt vilniuje?  g.gif kiek klausiau vaistynese tai sake kad nera  verysad.gif  arba nera isvis registruotas lietuvoje.gal kas parasytumet adresa kur tikrai jis parduodamas...buciau dekinga ax.gif

man slim extreme nieko nepadejo, taip vesina bet kito poveikio nepamaciau. mumijo yra pirkti madoj-virsuliskese jei tu vilniete, ten yra rusisku vaistu kioskelis prie tabako gaminiu, va ten ir yra.
Atsakyti
va aplėkiau visas vaistinės savo miestelio bet tokių Mumijo tablečių jau nebepardavinėja, tik iš savietsko galima parsivežti doh.gif o gal yra čia klaipėdiečių žinančių kur klaipėdoje būtų galima jų gauti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažulė: 12 sausio 2009 - 15:46
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 11, 20:50)
Taip, taip tos tabletes smile.gif Tik jos reikia ishtirpiti kreme ir imasazhuoti i kuna wink.gif

bandysim,aciux 4u.gif
Atsakyti
mergaites vakar padariau ivyniojima su moliu skirtu daryti anticeliulitinius ivyniojimus..jausmas labai geras..atrode, kad kas verzia oda, traukia. siandie dariau pylinga su kava...oda labai svelni liko. norisi iki pavasario sumazinti sita bjaurybe
Atsakyti

[/quote]
o kavos tirščius jau naudoju pora metelių thumbup.gif
[/quote]

Bet tirsh4iuose nelieka kofeino, kuris labai teigiamai veikia kuna, todel mano nuomone geriau naudoti paprasta (stambaus malimo) kava ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mažulė @ 2009 01 12, 16:45)
va aplėkiau visas vaistinės savo miestelio bet tokių Mumijo tablečių jau nebepardavinėja, tik iš savietsko galima parsivežti doh.gif o gal yra čia klaipėdiečių žinančių kur klaipėdoje būtų galima jų gauti? ax.gif

Klaipedoj nezhinau kur galima isigyti sad.gif Bet jei nerasi pabandyk per e-parduotuve. Viena ish merginu shioj temoj buvo metusi linka kur galima isigyti.
Sekmes smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 01 12, 16:10)
Sorry už apgailėtiną klausimą, bet aš iš tikrųjų nežinau, kaip atrodo strijos  doh.gif gal foto galit įmest kas čia per dalykas?

Kaip mazhdaug atrodo strijos gali pazhiureti 4ia: http://www.neo-clini...es/small_57.jpg
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 01 12, 16:10)
Sorry už apgailėtiną klausimą, bet aš iš tikrųjų nežinau, kaip atrodo strijos  doh.gif gal foto galit įmest kas čia per dalykas?

Jei nežinote, vadinasi jų ir neturite irnesakyk.gif ir rami Jūsų širdis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2008 12 05, 21:36)

nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 01 12, 20:49)

http://www.vaistai.l...archword=Mumijo

ten taip pat ishvardintos vaistines Klaipedoje kur galima isigyti "Mumijo" smile.gif
Sekmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 01 12, 15:45)
o gal yra čia klaipėdiečių žinančių kur klaipėdoje būtų galima jų gauti? ax.gif

Rusiškų vaistų paieškok Eglės turgaus pačioj pirmoj eilėj (prie apatinių, iškart nusileidus laiptukais) 4u.gif
Atsakyti
internetu galima uzsisakyti cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *B.A*: 13 sausio 2009 - 12:53