nu patikrinau
rankoje palaikius pardeda minksteti istirpinau vandenyje nuosedu 0
tokia kaip kokakola spalva gavos vadinas bus geras
mumijus
O, man kilo klausimas
O jus ta mumiju sumaisote su losijonu, issitepate kuna ir.....nebenuplaunate nenuvalote? Nes mumijaus tabletes kaip suprantu juodos, tai kaip cia viskas...
Aš tai irgi sistemos nesuprantu
Bet taip pat užsimaniau nusipirkti
Reikės gal kitą savaitę į Kalvarijų turgų nulėkti, gal būtų tam rusiškų papildų kioskely
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 22, 23:02)
O, man kilo klausimas
O jus ta mumiju sumaisote su losijonu, issitepate kuna ir.....nebenuplaunate nenuvalote? Nes mumijaus tabletes kaip suprantu juodos, tai kaip cia viskas... 
Taip viska ir darom
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 23, 08:44)
Taip viska ir darom
Aishku po to drabuzhiai gali shiek tiek ishsitepti, bet ko tik nepadarysi del grozhio 
Aisku, spratau. Tai tas stebuklu mumijus (man kazkodel skamba kaip koks naminukas
Nors as pradejus po 3 kartus savaitej sportuot ir pradejus kavos masaziuka bei molio ivyniojimus daryt jau po keliu kartu matau rezultata. Man atrodo apelsina lauk isvarysiu
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 23, 11:49)
Aisku, spratau. Tai tas stebuklu mumijus (man kazkodel skamba kaip koks naminukas
) ne tik nuo striju bet ir nuo celiulito padeda?
MB ziauriai jautrus kvapams, tai nezinau nezinau ar pradet ziurinetis to mumijaus.
Nors as pradejus po 3 kartus savaitej sportuot ir pradejus kavos masaziuka bei molio ivyniojimus daryt jau po keliu kartu matau rezultata. Man atrodo apelsina lauk isvarysiu
ir be mumijaus 
tai as kiek supratau tas mumijus nuo striju o kavos skarbas nuo celiulito jei tau nera striju tai kam tau tas mumijus daryk ta kavos skarba ar kaip jis ten ir molio iviniotines o dar spaortuoji tai manau tas mumijus tau niekam nereikalingas nu aisku cia tik mao nuomone
o vat as isaketa striju tai mumijaus kaip stebuklo ieskojau kaip tas tetis stebuklingos geleles dukrai ieskojo taip as mumijaus
o as ir mumijas tepliojus ir moliu tepuosi
o kuom jus apsivyniojate uzsitepusios ta moli?
QUOTE(mažulė @ 2009 01 23, 09:59)
maistine plevele
ir dar ant virsaus koki silta drabuzi uzsidedu,kad kojom butu dar karsciau
QUOTE(mažulė @ 2009 01 23, 09:59)
o as ir mumijas tepliojus ir moliu tepuosi
o kuom jus apsivyniojate uzsitepusios ta moli? 
Apsivynioju maistine plevel, tai taip gera silta buna, dar chalaciuka ant virsaus ir pusvalandi pasedziu taip. Ir, nezinau ar tai tiesa, bet man sake, kad molio ilgiau kaip puse valandos laikyt negalima, nes pusvalandi molis traukia is taves visas blogybes, o po pusvalandzio atiduoda viska atgal.
Tai gi va, nezinau ar tai tiesa, bet del visa ko, as palaikau 25 minutes, ir begu dusan
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 23, 10:49)
) ne tik nuo striju bet ir nuo celiulito padeda?
MB ziauriai jautrus kvapams, tai nezinau nezinau ar pradet ziurinetis to mumijaus.
ir be mumijaus 
Darydami kavos skraba, nuo odos pashalinam visokias negyvas lasteles ir pan, t.p. pilinguojam strijas. O kremas su "mumijo" regeneruoja oda, todel skrabas + mumijo ir padeda atsikratyti striju
Tik kavos skrabas teigiamai veikia oda (aishku jeigu nera alergijos kavai), kofeinas padeda kovai su celiulitu
Jeigu neturi striju, "mumijo" nereikalingas, nors aishku, kad ir nepakenks. Bet jeigu pvz. nori numest pora kg. tai irgi patar4iau naudoti "mumijo", kadangi tu striju gali atsirasti liesiejant.
Shiaip tas "Mumijo" tikras stebuklas
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 23, 09:55)
o vat as isaketa striju tai mumijaus kaip stebuklo ieskojau kaip tas tetis stebuklingos geleles dukrai ieskojo taip as mumijaus
Tai as ir galvoju, kad kol kas as to mumijaus nepirksiu
Papildyta:
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 23, 11:07)
Darydami kavos skraba, nuo odos pashalinam visokias negyvas lasteles ir pan, t.p. pilinguojam strijas. O kremas su "mumijo" regeneruoja oda, todel skrabas + mumijo ir padeda atsikratyti striju
Tik kavos skrabas teigiamai veikia oda (aishku jeigu nera alergijos kavai), kofeinas padeda kovai su celiulitu
Jeigu neturi striju, "mumijo" nereikalingas, nors aishku, kad ir nepakenks. Bet jeigu pvz. nori numest pora kg. tai irgi patar4iau naudoti "mumijo", kadangi tu striju gali atsirasti liesiejant.
Kai kurie daro kaukes plaukams, kai kurie ideda i veido krema ir teigia, kad poveikis superinis, raukshliu mazheja
Ash dar nebandzhiau, tai drasiai teigti negaliu 
Hm, na bet argi strijos atsiranda lieknejant?
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 23, 12:10)
Hm, na bet argi strijos atsiranda lieknejant?
Nes as kaip tik tai bandau padaryt
As visa laika maniau, kad strijos atsiranda tik kai priaugi svorio, nes odyte tempiasi, ir strijos yra realiai odos "plysimas". Gal as visai neteisingai manau apie tas strijas? Paprotinkit mergaites 
Strijos atsiranda nuo kuno mases poky4iu, ypa4 kai tai vyksta labai greitai, nesvarbu ar tu lieknieji ar plonieji
Jeigu tu liekniesi normaliai, t.y. pora kg i menesi, manau, kad tikrai striju neatsiras