Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

QUOTE(Agne T. @ 2009 01 25, 20:52)
Kokiam kieki vandens jus istirpinate tabletyte? ir ar viena tablete yra vienam kartui ar kaip? kaip Jus sumaisote su losjonu(kiek vieno kiek kito)? lauksiu pasisakymu
aciu blush2.gif

Paimi kuno kremo tiek, kiek ishnauduoji vienam kartui. I ta mase idedi 1 (max 2) "Mumijo" tablete. Palauki kol jin ishtirps (1-3 val.) Tada padarai kavos skraba, ir po jo naudoji ta paruoshta krema su "mumijo" smile.gif Ir viskas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 25, 21:04)
Paimi kuno kremo tiek, kiek ishnauduoji vienam kartui. I ta mase idedi 1 (max 2) "Mumijo" tablete. Palauki kol jin ishtirps (1-3 val.) Tada padarai kavos skraba, ir po jo naudoji ta paruoshta krema su "mumijo" smile.gif Ir viskas wink.gif

aciu 4u.gif

parasysiu rezultatus kaip man sekesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 25, 20:04)
kol jin ishtirps (1-3 val.)

pas mane tablete istirpsta per 20-30min unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2009 01 25, 21:13)
aciu  4u.gif

parasysiu rezultatus kaip man sekesi  rolleyes.gif

Lauksim, lauksim rezultatu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*B.A* @ 2009 01 25, 21:42)
pas mane tablete istirpsta per 20-30min  unsure.gif

Gali buti ir taip ax.gif
Atsakyti
noriu pasigirti-po savaites tepliojimosi su mumijo strijos ant krutines jau beveik isnyko thumbup.gif tik va uzpakaliukas niekaip nepasiduoda
Atsakyti
QUOTE(nafnaf @ 2009 01 26, 17:33)
noriu pasigirti-po savaites tepliojimosi su mumijo strijos ant krutines jau beveik isnyko thumbup.gif tik va uzpakaliukas niekaip nepasiduoda

o strijos pas tave kokio sviezumo?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 01 26, 19:36)
o strijos pas tave kokio sviezumo??  bigsmile.gif

jau virs metu.
Atsakyti
QUOTE(nafnaf @ 2009 01 26, 19:33)

geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazi ar man isnyks tavo gal nebuvo labai ryskio s mano tai ryskios nezinau savaites tikrai nepapaks apsidziaugsiu jei nors po menesio apskritai pamatysiu koki rezultata bigsmile.gif na dziaugiuosi uz tave thumbup.gif o tu kur pirkai ta mumiju ? g.gif gal mano negeras vel pradejau abejot nes man labai jau itartinai pasirode kaina tai labai idomus is kur tu isigyjei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 26 sausio 2009 - 17:55
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 26, 19:50)
geras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kazi ar man isnyks tavo gal nebuvo labai ryskio s mano tai ryskios nezinau savaites tikrai nepapaks apsidziaugsiu jei nors po menesio apskritai pamatysiu koki rezultata  bigsmile.gif  na dziaugiuosi uz tave  thumbup.gif o tu kur pirkai ta mumiju ?  g.gif  gal mano negeras vel pradejau abejot nes man labai jau itartinai pasirode kaina  tai labai idomus is kur tu isigyjei  bigsmile.gif

Pirkau parduotuvej Sveikata netoli centrines maximos, mokejau beveik 17 lt. Siaip ant krutines nebuvo baisiai ryskios, tikriausiai todel taip greit ir pasidave mumijui smile.gif ant sedinukes jau ryskesnes ir didesnes, teks ilgiau pavargti kol isnaikinsiu. Bet as napsiduosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nafnaf @ 2009 01 26, 20:07)
Pirkau parduotuvej Sveikata netoli centrines maximos, mokejau beveik 17 lt. Siaip ant krutines nebuvo baisiai ryskios, tikriausiai todel taip greit ir pasidave mumijui smile.gif  ant sedinukes jau ryskesnes ir didesnes, teks ilgiau pavargti kol isnaikinsiu. Bet as napsiduosiu  mirksiukas.gif

o ant krutines buvo raudonos ar baltos, nes pas mane raudonos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nafnaf @ 2009 01 26, 18:07)
Pirkau parduotuvej Sveikata netoli centrines maximos, mokejau beveik 17 lt.  mirksiukas.gif

Tokioje dezuteje rudoje gal? o kasdien tepdavai? smile.gif nu dziugu.ir visai nebeliko ju?
Atsakyti
QUOTE(nafnaf @ 2009 01 26, 18:33)

Na va kaip smagu thumbup.gif O tu skraba priesh tepliojimasi su mumijo darai?
Atsakyti