Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

QUOTE(pukučiai @ 2009 01 28, 12:02)
Na nezinau kiek jis kokybiskas bet as ji pirkau eurokos parduotuveje jis rusiskas turbet nes rusiskai uzrasyta.

eurokose sakai g.gif as vat nemaciau schmoll.gif ieskau visur ir nerandu doh.gif matyt blogai ieskau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 01 28, 14:13)
eurokose sakai  g.gif as vat nemaciau  schmoll.gif ieskau visur ir nerandu  doh.gif matyt blogai ieskau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pasiteirauk pardavejos as kai ieskojau irgi neradau paklausiau pardavejo o ji pati surado thumbup.gif jie taip buna nukisti kad net nepastebi kur yra blink.gif pardaveja pagelbejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 28 sausio 2009 - 12:22
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 28, 12:54)
clap.gif  clap.gif  greit papasakok gossip.gif kaip tau sekesi, per kiek laiko tuos 20 kg numetei, nes panasiai  tiek noreciau atsikratyt.
Labai labai idomu. Gal knygute jos uzsisakei? Kas tau atrode naudingiausia, ar stropiai laikeisi visu jos rekomendaciju?
O tau uz tai  4u.gif

QUOTE(pukučiai @ 2009 01 28, 13:02)
geras  blink.gif  thumbup.gif  nu super prasom detaliau papsakot labai suintrigavai  bigsmile.gif  bigsmile.gif per kiak laiko tai ivyko ir t.t. ir t.t.

na pacios jei skaitete jos saita, tai zinote kad ji sugalvojo sistema kuria pasidalino su kitais, knygute as jos skacalinau is interneto (tik 1) o knyginuose nemaciau pas mus isvis..grinai laiko kaip laikiausi jos sistemos tai apie 6 menesius..buvo taip..laikiausi 3 men numeciau nuo 85 iki 72, o dabar laikiausi 3 menesius (biski atsipalaidavus buvai..krc valgiau kaip kiaulyte) bet kas yra pats idomiausiais dalykas NESMERKIAU SAVES UZ TAI ir NEPRIAUGAU NEI KILO..prisipazinsiu-pirmi kilai pabego lb greitai..o dabar mazdaug po 2-3 kas menesi..
tai va-dabar sveriu 64 (sian dar svarstikliu varysiu pirkt)...tai va..na noriu pasiekt 55 kilu ir tada sustosiu, pas mirimanova yra net sugalvotas palengvintas variantas kaip tiesiog laikyti svori-nepriaugt...
Is jos punktus :mityba, sportas, masazas su mumijo ir skrabas - pirmus kai numeciau laikiausi visu, o dabar tik mityba, sportas(namie suku lanka ir pora pratimu darau pilvui mazinti),skraba darau ~4-5 kartus per savaite, mumijo dabar nesitepu, bet nuo jo striju tikrai sumazejo..na nzn ka dar pasakoti..

ps Kaip Ritulia tu ir sakei labai pakelia motyvacija, norisi mylet save ir savo kuna, daugiau saves nekaltinu uz suvalgytus saldumynus ir pan, man patinka ziuret i save veidrodyje..kazkaip keicia visa tai poziuri i save. dabar pradejau labaiu savim rupintis.
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 01 28, 14:23)
na pacios jei skaitete jos saita, tai zinote kad ji sugalvojo  sistema kuria pasidalino su kitais, knygute as jos skacalinau is interneto (tik 1) o knyginuose nemaciau pas mus isvis..grinai laiko kaip laikiausi jos sistemos tai apie 6 menesius..buvo taip..laikiausi 3 men numeciau nuo 85 iki 72, o dabar laikiausi 3 menesius (biski atsipalaidavus buvai..krc valgiau kaip kiaulyte) bet kas yra pats idomiausiais dalykas NESMERKIAU SAVES UZ TAI ir NEPRIAUGAU NEI KILO..prisipazinsiu-pirmi kilai pabego lb greitai..o dabar mazdaug po 2-3 kas menesi..
tai va-dabar sveriu 64 (sian dar svarstikliu varysiu pirkt)...tai va..na noriu pasiekt 55 kilu ir tada sustosiu, pas mirimanova yra net sugalvotas palengvintas variantas kaip tiesiog laikyti svori-nepriaugt...
Is jos punktus :mityba, sportas, masazas su mumijo ir skrabas - pirmus kai numeciau laikiausi visu, o dabar tik mityba, sportas(namie suku lanka ir pora pratimu darau pilvui mazinti),skraba darau ~4-5 kartus per savaite, mumijo dabar nesitepu, bet nuo jo striju tikrai sumazejo..na nzn ka dar pasakoti..

ps Kaip Ritulia tu ir sakei labai pakelia motyvacija, norisi mylet save ir savo kuna, daugiau saves nekaltinu uz suvalgytus saldumynus ir pan, man patinka ziuret i save veidrodyje..kazkaip keicia visa tai poziuri i save. dabar pradejau labaiu savim rupintis.

geras as suzaveta o tu gal galetum mestelt nuoroda is kur parsisiuti knyga buciau labai dekinga. Nu tu cia mane dar labiai nuteikei siekti uzsibresto tikslo thumbup.gif aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 28, 13:28)
geras as suzaveta o tu gal galetum mestelt nuoroda is kur parsisiuti knyga buciau labai dekinga. Nu tu cia mane dar labiai nuteikei siekti uzsibresto tikslo  thumbup.gif aciu tau  4u.gif

butinai mestelsiu nuoruoda, arba i maila parsiusiu-arba per skype(jei kitaip neiseis skacalint knygos)..as dabar turiu begt, tikrai lb dziaugsiuos jei kazkam tai pades ir ikveps..mesk man i az savo emaila ir skype jei gali, as grisiu uz 1.5-2val ir butinai tau atrasysiu.
Atsakyti
Manau tikrai reikia atskira tema "sistema -60" daryti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o aš va sedžiu db visa moliu apsiviniavusi lotuliukas.gif
man tai irgi nesmirdi tos mumijos schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ka gi, pavalgiau pietums makaronu, kad vakare nesugalvociau ju pasidaryt, dabar eisiu kafkes isgert su 1 ( o ne 2) sauksteliu cukraus tongue.gif
Nu ir zinokit eisiu ieskot mumijaus tongue.gif vakar besiterliodama kremais besimasazuodama atradau striju, tiesa pasakius seniai as jas turiu, bet jos neryskios. Bet pagalvojau,kad man jos nereikalingos.

Karas riebalams gun_rifle.gif valio groziui flirt.gif
Atsakyti
Sakykit,o jums netepa rubu,kai juo pritepat kuna?
nes paskaiciau,kad rankos ruduoja,o tai kaip tada oda? apatiniai?
Atsakyti
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 28, 15:12)
Manau tikrai reikia atskira tema "sistema -60" daryti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aha as suitinku busiu viena pagrindiniu lankytoju

QUOTE(mažulė @ 2009 01 28, 15:19)
o aš va sedžiu db visa moliu apsiviniavusi lotuliukas.gif
man tai irgi nesmirdi tos mumijos schmoll.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nu saunu man tai patinka tas molis bet as su zydisku drinks_cheers.gif kai terliojaus man taik maloniai silde jis o ta kur dabar turiu tai nieko jis man nedaro nei sildo nei saldo gal taip ir turi but nezinau g.gif
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 28, 15:26)
Na ka gi, pavalgiau pietums makaronu, kad vakare nesugalvociau ju pasidaryt,

Karas riebalams  gun_rifle.gif valio groziui  flirt.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Blueta @ 2009 01 28, 15:37)
Sakykit,o jums netepa rubu,kai juo pritepat kuna?
nes paskaiciau,kad rankos ruduoja,o tai kaip tada oda? apatiniai?

na rankos issitepa todel kad jomis tepame o kunas g.gif nelabai nes kai itrini jis isigeria na ta prasme as dar nesirengiu kol jis nesusigeria nes su drabuziais gali nuvalyt viska tai vat pasiplikineju koki 15 min ka nors dar padarau per ta laika vardan gozio ir tada jau i pizama ar naktinelius ir fsio o spalva naktiniu tokia rusva tai nieko nematau ar jie nukencia ar ne bet man tas pats tie rubai svarbu kad tu bjaurybiu atsikratyciau gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 28, 15:50)
aha as suitinku busiu viena pagrindiniu lankytoju
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  nu saunu    man tai patinka tas molis bet as su zydisku  drinks_cheers.gif kai terliojaus man taik maloniai silde jis  o ta kur dabar turiu tai nieko jis man nedaro nei sildo nei saldo gal taip ir turi but nezinau  g.gif

:

o kur gavai zydisko, nes ir man tas nieko nedare, nors sedejau kaip mumija lotuliukas.gif siltai isiviniojusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 28, 14:12)
Manau tikrai reikia atskira tema "sistema -60" daryti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

irgi palaikau-bet tada reiktu kazkokios info apie ja-tai reiktu versti produktus is rusu i lietuviu + dar visas rekomendacijas surasyti-p cia nemazai darbo.. doh.gif

Atsakyti