Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

Mano drauge po gimdymo striju ir celiulito atikrate darydamasi sportini masaza. Sake, kad labai skaudejo, bet rezultatas superinis. Kazkur Kaune, bet nzn kur tiksliai. Gal girdejot kur toki galima Klaipedoj pasidaryt ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 27, 11:45)
Ash irgi ne kiekviena diena sugebu tepliotis "Mumijo"  blush2.gif
O tu kavos skraba darai priesh "Mumijo"?

as kavos skraba darau 1-2kartus i savaite. Dazniau nesigauna unsure.gif O mumijum stengiuos kasdien issitepti.

Krema naudoju is Eurokos, kur buna visokie stipriu skaniu kvapu kremai kunui: kokosini, dabar va - apelsinini. Po to braskini koki pirksiu. Tai mumijaus kvapelio visai nesijaucia, kvepia visas kambarys tuo kremu thumbup.gif Mb sako, kad suvalgyt mane nori lotuliukas.gif

O delnai man kolkas neruduoja smile.gif Po issitepimo nusiplaunu rankas su muilu ir viskas liuks!

Medyte,
sportinis masazas? blink.gif O drauge nepasakojo, kaip butent jis atliekamas: ar aparatais kokiais, ar vakuumais, ar rankomis? Pirmakart toki girdziu g.gif
Atsakyti

Nezinau tiksliai, bet gal cia panasiai kaip koks skulpturinis? Nors nzn kas cia per dalykas biggrin.gif
Zinau, kad stipriai kilnojo, purte, krate ir pan. Rankomis viska dare. Jei kam bus idomu, tai pasiklausiu kur konkreciai daresi. Sake kad ta masaziste ir sportininkus masazuoja. Drauge tai labai dziaugesi, nes ir svorio numete ir visu negrazumu atsikrate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medyte: 27 sausio 2009 - 22:57
sveikutės, kovotojos su celiulitu ir kitais baubais (antsvoriu)
Viena mano draugė labai užsidegus pirkti iš TV shop'o masažuoklį celules. Sakė, neblogas. Gal žinot kuri apie jį daugiau? Smalsu. Ar čia geriau gamintis skrabą su kava ir tiek... g.gif
O tas mirimanovos puslapėlis, tai geras thumbup.gif
O ji pati tai mane sužavėjo, ir savo dieta, ir manierom. Paprastai viską perteikia. Taip užsidegiau išbandyt. Juolab, kad nesunku, nes nieko nereikia atsisakyt, gali ragaut visko tongue.gif
užsibrėžiau nutėkšt nuo savęs nei daug, nei mažai - 18 kg
Matysim
Tik keista, kad lietuviškuose tinklapiuose nieko apie tai nerandu schmoll.gif
laaabai užsidegiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinuke @ 2009 01 27, 23:09)
sveikutės, kovotojos su celiulitu ir kitais baubais (antsvoriu)
Viena mano draugė labai užsidegus pirkti iš TV shop'o masažuoklį celules. Sakė, neblogas. Gal žinot kuri apie jį daugiau? Smalsu. Ar čia geriau gamintis skrabą su kava ir tiek... g.gif
O tas mirimanovos puslapėlis, tai geras  thumbup.gif
O ji pati tai mane sužavėjo, ir savo dieta, ir manierom. Paprastai viską perteikia. Taip užsidegiau išbandyt. Juolab, kad nesunku, nes nieko nereikia atsisakyt, gali ragaut visko  tongue.gif
užsibrėžiau nutėkšt nuo savęs  nei daug, nei mažai - 18 kg
Matysim
Tik keista, kad lietuviškuose tinklapiuose nieko apie tai nerandu  schmoll.gif
laaabai užsidegiau  4u.gif

Paskaičiau Mirimanovos puslapiuka, nera zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Motyvacija pakele ziauriai rolleyes.gif
Tai gi pradejau kava, medum masazais. Dabar garantuotai tvarkysime mityba, ir sportuot reiks pradet, ir jau zinau, kad pirksiu mumiju.
Merginos, mes susidorosim su tais baubais drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 28, 10:57)
Paskaičiau Mirimanovos puslapiuka, nera zodziu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Motyvacija pakele ziauriai  rolleyes.gif
Tai gi pradejau kava, medum masazais. Dabar garantuotai tvarkysime mityba, ir sportuot reiks pradet, ir jau zinau, kad pirksiu mumiju.
Merginos, mes susidorosim su tais baubais  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

clap.gif clap.gif clap.gif mes butinai iveiksim tuos baubus.

O ta is topshopo as turiu aparaciuka man jis patinka rimtai masazuojuos dar tik antra savaite tai darau mazdauk 3 kart per savaite man jis patinka rezultatai kokie g.gif na negaliu pasakyti tiksliai kas padeda nnes mano mano organizme vyksa perversmas as tai darau dauk ivairiu masazu tai kas butent padeda negaliu pasakyt o kompleksas toks: viena 3 kart per savaite iviniojimai i moli, 3 kart per savite masazai su "celiules" kasdien kavos skarbas anticeliulitinis kremas ir mumijus, kai nedarau masazo su "celiules" masazuoju tokiu is oriflame masazuokliu su dantukais apie 10 minuciu kiekviena koja tai va rezultata jau matau kojos tikrai padailejo sumazejo apimtis thumbup.gif ai ir dar laikausi dietos ir siektiek fiziniu pratimu ir bodyflekso tai va pacios pasirinkit kas padeda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif zodziu labai rimtai susiemiau savo kuno prieziura kai perskaiciau Miranovos puslapi thumbup.gif kaip jau saket motivacija tikrai sustipreja ir plius pamacius nuotraukas pamaciau kaip ji buvo susbliuskus o veliau daili kaip nendre thumbup.gif pagalvojau jei ji gali kodel as negaliu ir pasakaiu sau "as irgi tai galiu" thumbup.gif ir vat uztai tiek visko daug darau gal persistengiau bet kolkas tai nevargina o veliau ziuresim
Atsakyti
Kas per siaubas tas mumijus doh.gif Išsitepiau vakar, bet gal tik 10 min su juo išbuvau, lėkiau praustis unsure.gif Siaubingas kvapas ir man, ir MB biggrin.gif Atidarinėjom langus, duris, o ir patalynė kaip greit to kvapo prisigėrė... Nors maišiau su pakankamai stipraus kvapo losijonu ir dar eterinio aliejaus įpyliau, bet visvien mumijaus kvapo neužgožė verysad.gif Bijau, kad tuo ir baigsis mano kovos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2009 01 28, 13:28)
Kas per siaubas tas mumijus doh.gif  Išsitepiau vakar, bet gal tik 10 min su juo išbuvau, lėkiau praustis unsure.gif  Siaubingas kvapas ir man, ir MB biggrin.gif Atidarinėjom langus, duris, o ir patalynė kaip greit to kvapo prisigėrė... Nors maišiau su pakankamai stipraus kvapo losijonu ir dar eterinio aliejaus įpyliau, bet visvien mumijaus kvapo neužgožė verysad.gif Bijau, kad tuo ir baigsis mano kovos unsure.gif

net neisivaizduoju kas ten tokio baisaus man visai jis nesmirdi kais susimaiso su kremu rozmarinu as jau pripratau prie to kvapo ir net man jis visai nieko lotuliukas.gif pradesiu turbut net kvepalus megti atsiduodancius vaistais kur pries savaite kritikavau nu nezinau aisku cia jau kaip nosyte reaguoja bet man tai viskas normaliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 28 sausio 2009 - 11:48
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 28, 11:47)
net neisivaizduoju kas ten tokio baisaus man visai jis nesmirdi kais susimaiso su kremu rozmarinu as jau pripratau prie to kvapo ir net man jis visai nieko  lotuliukas.gif  pradesiu turbut net kvepalus megti atsiduodancius vaistais kur pries savaite kritikavau nu nezinau aisku cia jau kaip nosyte reaguoja bet man tai viskas normaliai  thumbup.gif

O kur gaut rozmarinu eterinio aliejaus kokybisko g.gif , kadangi jis taip pat turi liekninamaji poveiki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 28, 09:57)
Paskaičiau Mirimanovos puslapiuka, nera zodziu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Motyvacija pakele ziauriai  rolleyes.gif
Merginos, mes susidorosim su tais baubais  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

zinai as su juos sistema jau 20 kilu numeciau, taigi tikrai verta pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 01 28, 11:52)
zinai as su juos sistema jau 20 kilu numeciau, taigi tikrai verta pabandyti  ax.gif

clap.gif clap.gif greit papasakok gossip.gif kaip tau sekesi, per kiek laiko tuos 20 kg numetei, nes panasiai tiek noreciau atsikratyt.
Labai labai idomu. Gal knygute jos uzsisakei? Kas tau atrode naudingiausia, ar stropiai laikeisi visu jos rekomendaciju?
O tau uz tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rutialia*: 28 sausio 2009 - 11:54
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 28, 13:50)
O kur gaut rozmarinu eterinio aliejaus kokybisko  g.gif , kadangi jis taip pat turi liekninamaji poveiki  ax.gif

Na nezinau kiek jis kokybiskas bet as ji pirkau eurokos parduotuveje jis rusiskas turbet nes rusiskai uzrasyta. O ar kokybiskas ar ne negaliu pasakyt nes tikrai nesu to reikalo zinove tai as del to ir pirkau ji kad jsi turi oda stangrinanciu savybiu ir man labai jis neutralizuoja mumijaus kvapa gal jis kai susimaiso su kiaisi saldziais kvapais dodel ir gaunasi tragiskas kvapas o mano tas rozmarinas ir dar mano kremas kvepia ne kazkokiais persikais bet toks gana idomus kvapas kaip medau ar kazkas panasaus irgi rusiskas pirkau is babules turgeleji skaidrus buteliukas o jame spirale supiltas kremas baltas ir toks gintaro spalvos thumbup.gif nu saku tie turbut kvapai tarpusavi dera ir tikrai man nosytes nedirginai ai va dar prisiminaiu nar truputi i ta misini pilu toki losijona stangrinanti oda jo kvapas nera toks kazkok konkretus kad kvepetuo tuo ar anuo tiesiog jis kvepia gaiva tai vat tokiu misinuku as teplioju save nezinaugal jame jau visko perdaug na ziuresim ar pajusim rezultata

QUOTE(Cheeky_B @ 2009 01 28, 13:52)
zinai as su juos sistema jau 20 kilu numeciau, taigi tikrai verta pabandyti  ax.gif

geras blink.gif thumbup.gif nu super prasom detaliau papsakot labai suintrigavai bigsmile.gif bigsmile.gif per kiak laiko tai ivyko ir t.t. ir t.t.
Atsakyti