Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

nepatariu mumijo maisyti su tokiais kremais-jogurtas kunui(yra arbuzu, vynuogiu kvapo), lieka kaip vandenukas toks..o ji labai nepatogu naudot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2009 01 30, 15:49)
aciu uz atsakyma 4u.gif , o tai kitas " problemines" vietas tepat nors ir maitinat?

Kitas vietas tepiu ax.gif
Atsakyti
norejau paklausti,ar bus koks nors rezultatas jei i krema desiu ne dvi o viena mumijo tablete?ar per maza koncentracija vienos tabletes ir nepades ji man?(striju yra tiek ant klubu tiek ant pilvo,todel teptinas plotelis susidaro nemazas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 01 31, 18:49)
norejau paklausti,ar bus koks nors rezultatas jei i krema desiu ne dvi o viena mumijo tablete?ar per maza koncentracija vienos tabletes ir nepades ji man?(striju yra tiek ant klubu tiek ant pilvo,todel teptinas plotelis susidaro nemazas) 4u.gif

Bus 4u.gif Ash ish pradzhiu dejau 2, o dabar irgi tik po 1 dedu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mila4ka: 31 sausio 2009 - 18:04
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 31, 19:03)
Bus  4u.gif  Ash ish pradzhiu dejau 2, o dabar irgi tik po 1 dedu  ax.gif

aciu labai!bandysiu po viena tablete deti,nes po 2 kazkaip per brangiai man gaunas biggrin.gif
Atsakyti
na ka,sumaisiau mumijo tablete su rasos anticeliulitiniu kremu.kvapas superinis!tikrai man patinka!primena pavasari,kai mama i lovelius pila zeme ir ten seja seklas ,tai va man tos zemes kvapas,zodziu,dvelkia pavasariu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 01 31, 21:54)
na ka,sumaisiau mumijo tablete su rasos anticeliulitiniu kremu.kvapas superinis!tikrai man patinka!primena pavasari,kai mama i lovelius pila zeme ir ten seja seklas ,tai va man tos zemes kvapas,zodziu,dvelkia pavasariu biggrin.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif

Atsakyti
del to kvapo doh.gif doh.gif doh.gif vyras man kas vakara sako,kad mano losjonas nekaip kvepia doh.gif doh.gif jau nzn ka daryt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 02 01, 13:00)
del to kvapo  doh.gif  doh.gif  doh.gif vyras man kas vakara sako,kad mano losjonas nekaip kvepia  doh.gif  doh.gif jau nzn ka daryt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

pabandykit ilasinti greipfrutu eterinio aliejaus.jis yra labai stipraus kvapo,gali "uzmusti"ir mumijo kvapa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 02 01, 12:21)
pabandykit ilasinti greipfrutu eterinio aliejaus.jis yra labai stipraus kvapo,gali "uzmusti"ir mumijo kvapa biggrin.gif

ilasinu rozmarino alieju,bet kvapas dar astresnis pasidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 02 01, 13:28)
ilasinu rozmarino alieju,bet kvapas dar astresnis pasidaro  doh.gif

Su kvapu tai ir man problemos, negaliu aš jo pakęst biggrin.gif doh.gif maišau kaskart su skirtingais kremais, bet visvien doh.gif ir MB jis labai nepatinka...nekas man su tuo mumijum unsure.gif Ir tą kvapą jau daug kur imu užuost, persekioja lotuliukas.gif
Reikia ieškot ko kito vietoj mumijaus, bet ko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2009 02 01, 13:37)
Su kvapu tai ir man problemos, negaliu aš jo pakęst biggrin.gif  doh.gif maišau kaskart su skirtingais kremais, bet visvien doh.gif ir MB jis labai nepatinka...nekas man su tuo mumijum unsure.gif  Ir tą kvapą jau daug kur imu užuost, persekioja lotuliukas.gif
Reikia ieškot ko kito vietoj mumijaus, bet ko? unsure.gif

Kas ieshko, tas randa thumbup.gif Bandyk iv. kremus ir tikrai ka nors rasi. Man tai padeda rozmarinu et. aliejus smile.gif Ir shiaip man jau "Mumijo" kvapas pradeda patikt lotuliukas.gif Gal pripratau?! ax.gif
Atsakyti