Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

radau yahoo.gif
rozmarinu aliejuko reik pilt 3-5lasus
o greipruto 6-7 lasus
istirpint ji meduj,piene ir ipilt i 38 laipsniu vonia bigsmile.gif
megautis 10-20minuciu rolleyes.gif
Atsakyti
Negi tikites pasitepliojusios odos pavirsiu, kad dings strijos? Jos net lazeriu nesinaikina.Išmasažuoti galima tik celiulita, o strijos-visam gyvenimui, deje..patikekit, isbandziau viska, kas Lt pasiekiama, domejausi ir uzsienio kliniku patirtim, bet tai yra poodiniai randai ir jie lengvai nepasiduoda,tiesa, vienos proceduros nebandziau, pagalvojau, kad jau visai is skausmo numirciau:su adatom ir kazkokiu vaistu pagalba jas isdrasko ir leidzia odai is naujo sugyti, bet kai pas mane ju daug reiktu visa uodega išakėt-nesiryžau, nes garantijos , kad sugis teisingai nedave.
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2009 02 02, 21:04)
Negi tikites pasitepliojusios odos pavirsiu, kad dings strijos? Jos net lazeriu nesinaikina.Išmasažuoti galima tik celiulita, o strijos-visam gyvenimui, deje..patikekit, isbandziau viska, kas Lt pasiekiama, domejausi ir uzsienio kliniku patirtim, bet tai yra poodiniai randai ir jie lengvai nepasiduoda,tiesa, vienos proceduros nebandziau, pagalvojau, kad jau visai is skausmo numirciau:su adatom ir kazkokiu vaistu pagalba jas isdrasko ir leidzia odai is naujo sugyti, bet kai pas mane ju daug reiktu visa uodega išakėt-nesiryžau, nes garantijos , kad sugis teisingai nedave.

Visiskai pritariu issakytai nuomonei smile.gif
As irgi isbandziau dauguma LT siulytu proceduru nuo striju,poveikis -didelis 0.
Tai vat ir netikiu,kad mumijaus tabletes ka macyt schmoll.gif
Ar nors vienai isnyko? jei irodytu kas,tai turbut aukstielnika nugriuciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 02 vasario 2009 - 20:30
QUOTE(naujakė2005 @ 2009 02 02, 22:04)

QUOTE(Blueta @ 2009 02 02, 22:26)
Visiskai pritariu issakytai nuomonei  smile.gif
As irgi isbandziau dauguma LT siulytu proceduru nuo striju,poveikis -didelis 0.
Tai vat ir netikiu,kad mumijaus tabletes ka macyt  schmoll.gif
Ar nors vienai isnyko? jei irodytu kas,tai turbut aukstielnika nugriuciau  biggrin.gif

na jei jus netikit tai ir nedarykit to o mes tikime thumbup.gif ir gal pades
man ziurint trodo tos kur nezymios tikrai sumazejo zinoma tos didziules kur yra as nelabai tikiu kad pades bet kie pades kiek ne nera skirtumo tepsiu ir ziuresiu ar kas vyksta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jus dar ne viska ismeginot mumiju tai praleidot thumbup.gif
Atsakyti
Nenaudosiu mumijaus, nes nepernešu kvapo, ieškosiu ko kito unsure.gif tad galiu perleist mumijų pigiau kuriai mamytei blush2.gif Mokėjau 16,24Lt, dvi tabletės išluptos, tai atiduosiu už 10Lt rolleyes.gif Sorry už off topic 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 02 vasario 2009 - 21:23
QUOTE(naujakė2005 @ 2009 02 02, 21:04)

O man padejo!!!
Man atrodo jus per daug demesio skiriat visokiom naujom technologijom, ir visai pamirshtat ka galima paimti ish gamtos smile.gif Bet cia jau jusu reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2009 02 02, 20:04)

Na tiesiog super, ateina zmogus ir uzmusa paskutine vilti lotuliukas.gif
Jeigu pati netiki, kad yra priemoniu nuo striju, tai susigyvenk su jom. O va mes tikim, kad jas galima iveikt, nors ne visas ir ne visiskai, bet tobulumo siekti visada norisi. Jei galiu bent viena maza strija turet maziau, tai as stengsiuos tai padaryt, o ne nuleist rankas, galvodama kad neimanoma. Gal mums tiesiog patinka kankintis ir uostyt mumijaus kvapa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2009 02 03, 12:13)
Na tiesiog super, ateina zmogus ir uzmusa paskutine vilti  lotuliukas.gif
Jeigu pati netiki, kad yra priemoniu nuo striju, tai susigyvenk su jom. O va mes tikim, kad jas galima iveikt, nors ne visas ir ne visiskai, bet tobulumo siekti visada norisi. Jei galiu bent viena maza strija turet maziau, tai as stengsiuos tai padaryt, o ne nuleist rankas, galvodama kad neimanoma. Gal mums tiesiog patinka kankintis ir uostyt mumijaus kvapa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

je je je thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 100 % palaikau
kam uzmusti kitiems upa g.gif gerai sakai jei yra bent viltis atsikratyt nor vienos bjaurybes kodel gi ne jei kasvakara tepiesi kremu kodel nepasitepliojus mumiju man sis kvapas nera bjaurus o jei dar viltis atsikratyt striju ar bent apmazint kodel gi nepameginus
kaip ir sakiau as tu tokiu kur turiu beveik 1 cm plocio tai ir nesitikiu panaikint nes tai butu stebuklas bet mazytes manau galiu pamegint thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 02 03, 10:20)
je je je  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  100 % palaikau
kam uzmusti kitiems upa  g.gif gerai sakai jei yra bent viltis atsikratyt nor vienos bjaurybes kodel gi ne jei  kasvakara  tepiesi kremu kodel nepasitepliojus mumiju man sis kvapas nera bjaurus o jei dar viltis atsikratyt striju ar bent apmazint kodel gi nepameginus
kaip ir sakiau as tu tokiu kur turiu beveik 1 cm plocio tai ir nesitikiu panaikint nes tai butu stebuklas bet mazytes manau galiu pamegint  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mes kovojam ir mums tai patinka gun_bandana.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2009 02 03, 12:29)
Mes kovojam ir mums tai patinka  gun_bandana.gif  yahoo.gif

butent lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif pukučiai , *rutialia* saunuoles teisingai ir as su jumis group.gif
o mums nereikia cia pesimisciu bash.gif
mes iveiksim strijas box.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2009 02 02, 21:22)
Nenaudosiu mumijaus, nes nepernešu kvapo, ieškosiu ko kito unsure.gif  tad galiu perleist mumijų pigiau kuriai mamytei blush2.gif Mokėjau 16,24Lt, dvi tabletės išluptos, tai atiduosiu už 10Lt rolleyes.gif Sorry už off topic 4u.gif

as noriu bet esu klaipedoj,nebent siusti,o as uzsisakiau mumijo bet kaina 20lt doh.gif
Atsakyti