Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

QUOTE(pandutė @ 2009 02 03, 16:23)
as noriu bet esu klaipedoj,nebent siusti,o as uzsisakiau mumijo bet kaina 20lt doh.gif

ir as tiek moku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 02 03, 14:27)
o mums nereikia cia pesimisciu  bash.gif
mes iveiksim strijas  box.gif   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes ne pesimistes,o daug isbande ir su tuo susidure realistes 4u.gif
Tiesiog gaila,kad kenciant ta smirdanti kuno kvapa ir kazko tikites bigsmile.gif
Bet kaip sakoma,kol pats ant savo kailio neisbandai,nieks neitikins mirksiukas.gif
Visokeriopos sekmes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 03 vasario 2009 - 14:39
QUOTE(Blueta @ 2009 02 03, 16:38)
Mes ne pesimistes,o daug isbande ir su tuo susidure realistes  4u.gif
Tiesiog gaila,kad kenciant ta smirdanti kuno kvapa ir kazko tikites  bigsmile.gif
Bet kaip sakoma,kol pats ant savo kailio neisbandai,nieks neitikins  mirksiukas.gif

na jus ismeginot ale tai viskas saunu thumbup.gif
o as neismeginau nieko ir pradedu nuo mumijaus ir tas kvapas manes visiskai neerzina bigsmile.gif kai pasidarau savo "makaliuze" man kaip anksciau minejau 100 kart geriau mumijus nei kaip pvz J.Statkeviciau kvepalai (atsiprasau J.Statkeviciaus ax.gif ) negaliu pakest tu "prabangiu" kvepalu man jie vaiskatais atsiduoda o mumijus man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tongue.gif
cia mano nuomone bet kiek zmoni tiek nuomoniu

P.S.man keista g.gif kai zmones ima ir viska sugadina mes tikim tuo ka darom ir kam reikia zlugdyti kitu viltis nepades na ir tegul kiek merginos perka kremu brangiausiu ir isleidzia simtais litu daro operacija ar kazkokias proceduras ir jokio poveikio tai kodel mums neismeginus visai nebrangaus produkto tai ka duoda gamta ir pasitiketi merginomis kurios tvirtina kad joms padeda. O tos visos proceduros man daugiau akiu dumimas milziniski pinigai niekas jokiu garantiju neduoda ispusta reklama ir vistiek zino kad nepadeda bet merginos vistieks daro ir is to istaigos ir darosi pelna o kas is to mumijaus tures naudos manau kad menka nauda kad mes ji perkam mirksiukas.gif
oi kad isivaziavau doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif

Ir neraikia cia musu gaileti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 03 vasario 2009 - 14:59
QUOTE(Blueta @ 2009 02 03, 15:38)
Tiesiog gaila,kad kenciant ta smirdanti kuno kvapa ir kazko tikites  bigsmile.gif
Bet kaip sakoma,kol pats ant savo kailio neisbandai,nieks neitikins  mirksiukas.gif

O mes nekenciam tongue.gif Mes milym savo kuna ir juo rupinames mirksiukas.gif
Norint ivekti kazhka reikia pastangu. Ir jeigu tu pabandei viena kita karta kenteti ta "smirdanti kuno kvapa" ir tau nepavyko tai jau kitas reikalas.
Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mila4ka: 03 vasario 2009 - 15:19
QUOTE(Blueta @ 2009 02 03, 14:38)

Na nenoriu pulti, bet...manau, kad Jūs neteisi, ir turiu teisę taip manyti. Lygiai taip kaip ir Jūs turtei teisę išreikšti savo nuomonę mirksiukas.gif Bet jei mes prašome nenumušti mums ūpo, tai geriau jau pasidalinkite savo patirtimi, papasakokite ką bandėte, mums bus tikrai įdomu išgirsti, o ne nuneikite visko kuom mes tikime.

Manau, kad yra kategorija žmonių kurie tiki tik brangiais dalykais, tuom ką siūlo prabangūs salonai. Esu naudojusi laaabai brangius kremus, skrabus odai, ir galiu pasakyti, kad kavos skrabas "perspjauna" visas tas brangias ir prabangias priemones. Čia yra mano asmeninė patirtis, išbandyta ant mano nuosavo kūno. Tai gi, aš pasitikiu tik tuom ką matau ant savo kūno, o aš matau kad jis gražėja, dailėja. Tai gi tokia nuomone, kad mes kažką kenčiam gaunasi nieko verta. Mes nekenčiam, mes "kaifuojam" negi nematot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2009 02 03, 18:47)
Mes nekenčiam, mes "kaifuojam" negi nematot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras taikliai pasakyta
Atsakyti
uj, mergyčkos, viskas, ir aš važiuoju ryt mumijo pirkti biggrin.gif kolkas 5 dienas tepliojuos ryte ir vakare kava...bet nutariau kad uzteks ir viena karta dienoj, 2 jau per daug, ir dar kontrastinį dušą darau kasdien 2 kartus smile.gif bodyfleksą kasdien po pusvalandį ryte padarau ir dabar bus 5 diena kopenhagos dietos...taip sakant Valentinkė artėja biggrin.gif bet ir šiaip jau senai nuo celiulito kenčiu sad.gif strijų irgi yra, jos šviesios, bet vistiek nelabai gražios, keliausiu ryt mumijo+rozmarinų+dar kokio faino aliejaus...dar jei pinigęlių moliui ir dumbliams būtų...na bet viskas su laiku smile.gif
Atsakyti
Na, nusipirkau 3-ia mumijaus pakuote jau bei rozmarinu aliejaus smile.gif
Bet kaip as tuo rozmarino aliejum nusivyliau.. unsure.gif Pirkau Naujosios Barmunes, 7Lt su kapeikom kainavo. Istirpinau mumijaus tablete apelsininiame kuno kreme, kvapas lyg ir skanus buvo wub.gif Po to ilasinau ten 3 lasus to rozmarino, fuuu, tokiais zoliniais vaistais dvokti pradejo mega_shok.gif , net apelsininio kremo visai nebesijaucia.. Ir Mb iskart bambet pradejo, kokiais cia stipriais vaistais ar mumijom kokiom smirda, dvokas nerealus doh.gif verysad.gif O as tikejausi, kad tas aliejus skaniai rozemis kvepes...
Gal jus perkat koki kitoki? Kokios firmos? Kaip kvapelis jums??

Maniskis ka tik pareiske, kad jau geriau tu su strijom buk, nei kad toki smirdala kas vakara uostyt, sako, jau nusibodo cray.gif Maniau, kad nieko, apart apelsino kvapo jis daugiau neisskiria, bet pasirodo, kad jam labai mumijus ta skanu kremo kvapa numusa (o mano nosiai- tai visai malonus misinukas..).
Jau trecia krema pakeiciau.. KA daryt??
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2009 02 03, 22:47)

as tai tepliojuos dabar kai MB ner namie,ryte arba diena bigsmile.gif
bet tu neturi tokios galimybes ane g.gif tada nzn ka tau pasiulyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2009 02 03, 23:47)
Maniskis ka tik pareiske, kad jau geriau tu su strijom buk, nei kad toki smirdala kas vakara uostyt, sako, jau nusibodo  cray.gif  Maniau, kad nieko, apart apelsino kvapo jis daugiau neisskiria, bet pasirodo, kad jam labai mumijus ta skanu kremo kvapa numusa (o mano nosiai- tai visai malonus misinukas..).

pabandyk koki kita et. alieju, pvz. apelsino, ir prie kremo tinka smile.gif
Ash pvz naudoju paprasta nivea kuno krema ir rozmarino et. alieju ir man nesmirda, ir MB nieko nesako...
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 02 03, 16:38)
[

aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2009 02 04, 00:47)
Na, nusipirkau 3-ia mumijaus pakuote jau bei rozmarinu aliejaus  smile.gif
Bet kaip as tuo rozmarino aliejum nusivyliau..  unsure.gif  Pirkau Naujosios Barmunes, 7Lt su kapeikom kainavo. Istirpinau mumijaus tablete apelsininiame kuno kreme, kvapas lyg ir skanus buvo  wub.gif Po to ilasinau ten 3 lasus to rozmarino, fuuu, tokiais zoliniais vaistais dvokti pradejo mega_shok.gif , net apelsininio kremo visai nebesijaucia.. Ir Mb iskart bambet pradejo, kokiais cia stipriais vaistais ar mumijom kokiom smirda, dvokas nerealus  doh.gif  verysad.gif  O as tikejausi, kad tas aliejus skaniai rozemis kvepes... 
Gal jus perkat koki kitoki? Kokios firmos? Kaip kvapelis jums??

Maniskis ka tik pareiske, kad jau geriau tu su strijom buk, nei kad toki smirdala kas vakara uostyt, sako, jau nusibodo  cray.gif  Maniau, kad nieko, apart apelsino kvapo jis daugiau neisskiria, bet pasirodo, kad jam labai mumijus ta skanu kremo kvapa numusa (o mano nosiai- tai visai malonus misinukas..).

na juk rozmarinas tai ne roze rozmarinas tai preiskonines zolele tai ri turi toki idomu kvapa juk tai prieskonis o ne "kvepalas" bet man jis visai patinka bet cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif bandyk kita apieju
QUOTE(mila4ka @ 2009 02 04, 10:55)
pabandyk koki kita et. alieju, pvz. apelsino, ir prie kremo tinka  smile.gif
Ash pvz naudoju paprasta nivea kuno krema ir rozmarino et. alieju ir man nesmirda, ir MB nieko nesako...

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti