QUOTE(MartaS @ 2009 02 06, 16:34)
Tai be reikalo tu ju lauki, pas mus juk Klaipedoje ju yra pirkti, 2 taures kainuoja 12 lt, tai net gali kartu su drauge nusipirkti, nes bent jau man uztenka vienos
Yra pirkti kur rusiska kosmetika, (pz ten kur Vingis) ten buna dar visokiu anticeliulitiniu alieju ir kremu nebrangiu
O mumiju tu gali nusipirkti turguj, jo yra senajam ir Egles
Nu as cia tau draugiskus patarimus duodu kaip sutaupyti pinigeliu, jei ka nepyk
Pas mane tai striju nera, tai as tik su kava darausi skraba, su tauremis ir su is tbs masazuokliu masaza kiekviena diena, nusipirkau is eurokos Geomar moli, didele bonkute, sumokejau apie 42 lt, bet jis toks gana skalsus, tai dabar su juo darausi kas antra diena, tai labai jis man patinka, nes kai apsivynioji plevele tai jis pradeda sildyti ir "kandziotis" nes ten yra visokiu eteriniu alieju ir taip visko pripilta, tai net nesinori nusivynioti
Ir dar 3 kartus i savaite sportas, noriu grazaus kuno kuris buvo pries nestuma 

Pas mane tai striju nera, tai as tik su kava darausi skraba, su tauremis ir su is tbs masazuokliu masaza kiekviena diena, nusipirkau is eurokos Geomar moli, didele bonkute, sumokejau apie 42 lt, bet jis toks gana skalsus, tai dabar su juo darausi kas antra diena, tai labai jis man patinka, nes kai apsivynioji plevele tai jis pradeda sildyti ir "kandziotis" nes ten yra visokiu eteriniu alieju ir taip visko pripilta, tai net nesinori nusivynioti

o tau jis nesaldo

sveikos. cia netycia ieskojau kaip naikinti strijas ir netycia radau, kad vakuminis masazas lyg ir turetu padeti. tai gal jus zinote ar cia tas pats vakuminis kur ir celiulitui ar kazkoks atskiras? turiu as savo geraji celluless aparata, jeigu tik padeda vakuminis masazas tu striju paskustvu atsikratyti, tai diena nakti bruzinsiu, blem, kaip jos mane nervina negaliu
nezinau ar skaitet, bet cia toks.."ikvepiantis" straipsnis apie strijas
http://mama.balsas.l...etTopic/1322/12 is serijos, kur moterys sako, kad strijas apmazina kremai, skirti randu naikinimui. matau tame racijos, juk ir mumijus yra gamtos vaistas zaizdelems gydyti. bet ta smarve mane vis sulaiko nuo naudojimo
. nezinau kaip ten kitoms nesijaucia, gal pas mane uosle jautri, bet nu jokie eteriniai aliejai man neuzmusa to dvoko... geda i zmones iseiti, nes jauciuosi lyg apie amne butu mumijo kvapo aureole
(vyrui irgi siaubingas tas mumijaus kvapas, tai, kai sunus padaro kakuti i pampersiuka, sako, kad mumijaus pridejo
) taigi juo pasitepu tik tada, kai zinau, kad namie sedesiu
bet su tokiu retu terliojimu vargu ar bus naudos
na bent geomar dar bandau, bet nesumazejo ne per kruopelyte, kaip plieske violetines raudonos ir melynos strijos is tolo taip ir dabar sviecia

nezinau ar skaitet, bet cia toks.."ikvepiantis" straipsnis apie strijas

QUOTE(MartaS @ 2009 02 06, 15:34)
Tai be reikalo tu ju lauki, pas mus juk Klaipedoje ju yra pirkti, 2 taures kainuoja 12 lt, tai net gali kartu su drauge nusipirkti, nes bent jau man uztenka vienos
Yra pirkti kur rusiska kosmetika, (pz ten kur Vingis) ten buna dar visokiu anticeliulitiniu alieju ir kremu nebrangiu
O mumiju tu gali nusipirkti turguj, jo yra senajam ir Egles
Nu as cia tau draugiskus patarimus duodu kaip sutaupyti pinigeliu, jei ka nepyk
Ir dar 3 kartus i savaite sportas, noriu grazaus kuno kuris buvo pries nestuma 

Aciu uz patarimus

Turiu dideliu striju ant krūtines violetines spalvos. Tai lieknėjau tai vėl priaugdavau svorio... Kai pamačiau kad krūtis lig sudraskytos randais, nepasakomai nusivyliau.
Iškart pas savo gydytoja užsirašiau.
Mano gydytoja-kosmetologe kaip visada pasiūlę man ALGODERMIA Senoplast. Tikriausiai todėl, kad ji dirba su šita kosmetika.
Tai riebus kremas krūtims (man tas riebumas nėra malonus).
Lieka riebiu dėmiu ant patalines.
Bet, ar tai iš tikrųjų gera priemone nuo striju, ar sutapimas, bet strijos pradėjo akivaizdžiai mažėti. Man padeda kartu su masažu ir po saunos. Išnaudojau beveik visa buteliuką. Ji man patarę naudoti prieš miegą, bet tai - riebu. Bet ir diena naudoti nemalonu.
Tai ir spręskit - padėta ir aš matau tai, bet naudoti nelabai malonu.
Mano gydytoja-kosmetologe kaip visada pasiūlę man ALGODERMIA Senoplast. Tikriausiai todėl, kad ji dirba su šita kosmetika.
Bet, ar tai iš tikrųjų gera priemone nuo striju, ar sutapimas, bet strijos pradėjo akivaizdžiai mažėti. Man padeda kartu su masažu ir po saunos. Išnaudojau beveik visa buteliuką. Ji man patarę naudoti prieš miegą, bet tai - riebu. Bet ir diena naudoti nemalonu.

QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 08, 23:05)
Turiu dideliu striju ant krūtines violetines spalvos. Tai lieknėjau tai vėl priaugdavau svorio... Kai pamačiau kad krūtis lig sudraskytos randais, nepasakomai nusivyliau.

o cia tik krutinei ar ir kitom kuno dalim? ir as senas isnaikina ar tik sviezias violetines/raudonas?
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 08, 23:05)
Mano gydytoja-kosmetologe kaip visada pasiūlę man ALGODERMIA Senoplast.
o kur galima rasti pirkti ir kokia kainele?

ar kas esat naudoją šias priemones:
http://www.svarospre...oducts_id=31178
http://www.svarospre...oducts_id=31177
http://www.svarospre...oducts_id=31179
būtų įdomu ar jos padeda?
http://www.svarospre...oducts_id=31178
http://www.svarospre...oducts_id=31177
http://www.svarospre...oducts_id=31179
būtų įdomu ar jos padeda?

QUOTE(Rasytee @ 2009 02 06, 22:14)
o tau jis nesaldo
?as turejau maza pokiuka tai man salde , dabar nusipirkau ir as ta banke bet dar nebandziau nes pasibaige plevele ir pamirsau nusipirkt 

As ir skaiciau ant mazo pakelio, kad jis saldo, o ant dideles bonkutes taip neparasyta, tai jis man labai sildo, toks jausmas, kad tirpstu

QUOTE(MartaS @ 2009 02 09, 14:36)
As ir skaiciau ant mazo pakelio, kad jis saldo, o ant dideles bonkutes taip neparasyta, tai jis man labai sildo, toks jausmas, kad tirpstu
Nu man jis labai super, dar apie poveiki nelabai galiu ka pasakyti, nes tik 4 karus vyniojausi, bet mano oda labai pasitaise o ant slaunu ir priekio jau celiulito nebesimato, nu nebent labai suspaudziu, bet as dar tepu kremus kiekviena diena anticeliulitinius is kavos skraba darau ir su taure pasimasazuoju, tai rezultatai yra, bet pas mane striju nera nei vienos, tik celiulitas, bet jis atrodo baisiai, o juk vasara neuzilgo
O plevele man vyras nupirko senukuose, toki labai dideli gabala, tiksliau kieki
nes kai pirkdavau parduotuveje tai labai brangiai gaudavosi ir tik 2 kartams man uztekdavo 

as vis dar jo neisbandau

QUOTE(atide1985 @ 2009 02 09, 11:31)
Manau Senoplast negales susidoroti su strijomis, kurie jau tapo balti. Nes pas mane buvo ryškiai violetiniai ir kiekviena vakarą naudojant su 5-10 min masažu aš pamačiau kad strijos pasidaro rausvesnes ir siauresnes, tik kai beveik išnaudojau visa buteliuką (100 ml). O užtenka ilgam, nes jis riebus labai. Dar jaučiu kad oda stangresne tapo.
Senoplast yra specialiai skirtas tam,kad pakelti krūtine, bet mano atveju, tai būtu fantastika. Todėl patenkinta kad nors strijos mažesnes. Aš kai užbaigsiu pirksiu dar, nes man reikia maksimaliai pagerinti efektą kol dar galima.
Neprisimenu kiek mokėjau tiksliai, bet apie 60 lt. Jeigu perku kažką iš kosmetikos, tai vieno gamintojo minimum 3 produktus. Pirkau Lietuvoje. Galima ir iš amazono.
http://www.amazon.co...c...036&sr=8-13
Papildyta:
Dar skaičiau kad nuo striju padeda priemone nuo randu Contratubeks (nežinau kaip rašosi).