Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

QUOTE(*rutialia* @ 2009 02 11, 14:28)
Tokiu atveju tas masažas su MB gali baigtis dar ir sportu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau tada trigubas thumbup.gif o ne dvigubas malonumas dar geriau thumbup.gif

man taip dazniausiai ir buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2009 02 11, 13:28)
Tokiu atveju tas masažas su MB gali baigtis dar ir sportu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi merginos, pasiskaiciau cia, kiek prisijuokiau lotuliukas.gif (geraja prasme mirksiukas.gif )

Man kol kas dar reikia luktert, bet kai gims maziai tai pulsiu bandyt visas tas priemones.. Tik tas mumijus manes kazko nesuzavejo blink.gif Bet siaip smagu cia pas jus 4u.gif

As tiesa sakant dabar kaip tik planuoju, kokiu priemoniu turet, kad iskart po gimdymo kibt i reabilitacija, nes pilvas dabar melynuote melynuoja, visas sutrukinejes... Celiulita tai visada turejau, tai kol kas nieko ypatingo nebandziau, tik pastebejau kad gazuoti gerimai ne i nauda...

O dar idomu, ar kas bandet ka nors panasaus i SOLIDEA masazinius sortukus nuo celiulito, ar kazka panasaus is topshopo? Idomu butu, ar veiksminga. Va ta celiules as irgi planuoiju isigyt. Kazkaip labiausiai as tikiu masazais, kas del celiulito. O su tom strijom velnias zino...

Zodziu praskaidrinau sau diena cia paskaitinejus apie mumijus ir MB uzvertimus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandžiau SOLIDEA. Nieko, visiškai nieko. Užsakiau sau dabar SLENDERTONE sijona ir dirža iš naujausiu. Tai laukiu kada jau jau atsius.
Žado kad po 3 savaičių bus rezultatai. Reiškia po 2 mėn bus aišku ar vertingas dalykėlis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 13, 13:35)
Bandžiau SOLIDEA. Nieko, visiškai nieko. Užsakiau sau dabar SLENDERTONE sijona ir dirža iš naujausiu. Tai laukiu kada jau jau atsius.
Žado kad po 3 savaičių bus rezultatai. Reiškia po 2 mėn bus aišku ar vertingas  dalykėlis bigsmile.gif

kas cia per sijonas ir dirzas?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 13, 15:11)
kas cia per sijonas ir dirzas?

http://www.slenderto...ystem-mini.aspx

Manau kad pirmadieni gal pristatys. Reklamuoja tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(laumi @ 2009 02 11, 16:21)
Oi merginos, pasiskaiciau cia, kiek prisijuokiau lotuliukas.gif  (geraja prasme mirksiukas.gif )

Man kol kas dar reikia luktert, bet kai gims maziai tai pulsiu bandyt visas tas priemones.. Tik tas mumijus manes kazko nesuzavejo blink.gif  Bet siaip smagu cia pas jus 4u.gif

As tiesa sakant dabar kaip tik planuoju, kokiu priemoniu turet, kad iskart  po gimdymo kibt i reabilitacija, nes pilvas dabar melynuote melynuoja, visas sutrukinejes... Celiulita tai visada turejau, tai kol kas nieko ypatingo nebandziau, tik pastebejau kad gazuoti gerimai ne i nauda...

O dar idomu, ar kas bandet ka nors panasaus i SOLIDEA masazinius sortukus nuo celiulito, ar kazka panasaus is topshopo? Idomu butu, ar veiksminga. Va ta celiules as irgi planuoiju isigyt. Kazkaip labiausiai as tikiu masazais, kas del celiulito. O su tom strijom velnias zino...

Zodziu praskaidrinau sau diena cia paskaitinejus apie mumijus ir MB uzvertimus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tai būdama nėščia nusprendžiau gelbėtis nuo celiulito, nes jau akis bado šlaunys mano doh.gif O dar trys mėnesiai liko nėštumo, tai kas paskui bus blink.gif
Manau kol kas išbandysiu kavos tirščių masažiuką thumbup.gif
Atsakyti
o man is vis celiulitas nedingsta o kaip tik dideja,nu ko tik nedarau ,jau baisu ,kojos iki kelenu celiulitines,drauges nieko nedaro o celiulito neturi
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 14, 19:39)
o man is vis celiulitas nedingsta o kaip tik dideja,nu ko tik nedarau ,jau baisu ,kojos iki kelenu celiulitines,drauges nieko nedaro o celiulito neturi

Kažkur skaičiau, kad celiulitas paveldimas ax.gif Jį turi arba ne doh.gif Kažin ar jį galim iš vis išsinaikinti g.gif
Atsakyti
aš galvoju,kad vien kremai ar masažai neišnaikins celiulito,reikia ir maistą prisižiūrėt,valyt organizmą cool.gif
Atsakyti
o kaip isvalyti organizma?as vis noriu bet nezinau su kuom reik
Atsakyti
as girdeja, kad jav mokslininkai istyre celiulita ir, pasak juos, celiulitas yra liga. ju manymu, celiulita ir gydyti reikia, net vaistus yra sukure, taciau kadangi musu laiku zmones ir taip vos ne visais gyvenimo atvejais vartoja vaistus (jau kaip ir raciono sudedamoji dalis biggrin.gif ), todel su celiulito kaip ligos itvirtinimu "stovi vietoj" g.gif as, ko gero, pasigydyciau. tegu tik duoda vaistus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti