Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

Sveikai gyvenant celiulito tikimybė nėra mažesnė..... tai tiesiog struktūra..... polinkis.... o kas jį įtakoja? visi žinom, tik kad nelabai kas keičiasi nuo to...... masažas padeda ir netgi labai labai...... eina moterys, svarbu neapsileisti, paskui darytis palaikomąjį masažą, toms, kurios tingi sportuoti.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2008 11 19, 18:47)
g.gif  nesupratau
Na pabandziau ir su neuzplikyta kava ir kol kas jokio skirtumo nepastebejau, nebent, kad nereikia kavos i kriaukle ispilt (nes negeriu).

O man pvz. nuo stambiai maltos kavos skrabo oda tampa super shilkine thumbup.gif O jei darau skraba su kavos tirshciais, tokio rezultato niekada nepasiekiu. Vat ir visas skirtumas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mila4ka @ 2008 11 20, 15:59)
O man pvz. nuo stambiai maltos  kavos skrabo oda tampa super shilkine  thumbup.gif  O jei darau skraba su kavos tirshciais, tokio rezultato niekada nepasiekiu. Vat ir visas skirtumas tongue.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
Nuo striju jau niekas nepades, isbandziau pati labai daug, daznai atsiranda paauglysteje, brendimo metu, nebutinai priaugant svorio.O celiulita galima ismasazuoti, padeda ir kremukai ir sportas:mazes riebalu, mazes ir celiulitas.
Atsakyti
o as kad atsirado celiulitas visa kalte suverciau kontraceptinems,10 men.kaip geriu ir pries koki pora men.atsirado tas "draugelis" ant slaunu ir sedimosios! doh.gif anksciau ir dabar taip pat maitinuosi,tiek pat sportuoju,gal ir daugiau...tai tik ta viena priezasti ir atrandu... g.gif
Atsakyti
Sveikos,
su celiulitu kovoju vieninteliu budu- masažai, darau kažkur viena kursą į pusę metų, i kursa ieina 10-15 kartu, bet rezultatas tikrai akivaizdus! Anksciau bijojau issirengti ieidama i baseina- buvo net tokia gumbai celiulitu susidare bet viska ismasazavo, tai net drauges pastebejo kai nueijau i baseina smile.gif Iskart perpeju - labai skauda, nes masazuoja rankom ir labai stipriai pirmus kartus vos ne su asarom akyse kentejau, paskui jau ne taip skaudziai. Kam reik kontaktu rasykite i AZ, atsiusiu tel.nr.
Atsakyti
QUOTE(evkau @ 2008 11 23, 15:41)
Sveikos,
su celiulitu kovoju vieninteliu budu- masažai, darau kažkur  viena kursą į pusę metų, i kursa ieina 10-15 kartu, bet rezultatas tikrai akivaizdus! Anksciau bijojau issirengti  ieidama i baseina- buvo net tokia gumbai celiulitu susidare bet viska ismasazavo, tai net drauges pastebejo kai nueijau i baseina smile.gif Iskart perpeju - labai skauda, nes masazuoja rankom ir labai stipriai pirmus kartus vos ne su asarom akyse kentejau, paskui  jau ne taip skaudziai. Kam reik kontaktu rasykite i AZ, atsiusiu tel.nr.

Evkau,
o cia kokiame mieste masazuoja? Ar vien tiktai rankom? Jokiu kitu priemoniu nenaudoja, pvz taureliu vakuuminiu? 4u.gif Kokia viso kurso kaina arba 1 karto kaina?
Atsakyti
aga as is susidomejau masazais.. idomu kokia kaina butu kurso g.gif
Atsakyti
sveikos:) o kava kuri stambaus malimo galima gal pirkt papigiai? blush2.gif nes pati kavos negeriu...o ją nevirtą maišyti su dušo žele?tiesiog gerai įtrinti su kempine ir nuplauti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2008 11 24, 12:57)
Evkau,
o cia kokiame mieste masazuoja? Ar vien tiktai rankom? Jokiu kitu priemoniu nenaudoja, pvz taureliu vakuuminiu?  4u.gif  Kokia viso kurso kaina arba 1 karto kaina?

Sveika,
masažuoja tik rankomis. Man aktualu buvo kojos, tiksliau šlaunys (iš priekio ir iš nugaros). Masažuoja Vilniuje, jei darbo metu tai pas ja darbe, jei po 17 tai atrodo priima ir namie. Aš darau kursą kas pusę metu. Kursas trunka nuo 10 iki 15 kartų, čia jau priklauso nuo to, ar daug to celiulito ar ne. Vienas kartas trunka 30 min, kaina 30lt, rezultatas man asmeniškai labai matosi. Jei pas merginas tik biski yra vos vos tai net nesiulau eit, pas mane tai jau tokie akivaizdūs buvo "nelygumai" labai matesi. Po jos masažų kojytės pasidaro lygios, gražios. 4u.gif jei kam treiks kontaktų rašykit i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evkau: 24 lapkričio 2008 - 20:14
Idomu ar neuzplikytos kavos tas pats poveikis tam bjaurybei, kaip ir uzplikytos g.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinka @ 2008 11 24, 17:27)
sveikos:) o kava kuri stambaus malimo galima gal pirkt papigiai? blush2.gif nes pati kavos negeriu...o ją nevirtą maišyti su dušo žele?tiesiog gerai įtrinti su kempine ir nuplauti? rolleyes.gif

Ash pvz perku "Sostines" kava smile.gif Reikia tiesiog paimti keleta shaukshteliu kavos, sumaishyti su dusho zhele ir gerai itrinti i kuna smile.gif Virti kavos nereikia!!!
Nuo tokio skrabo oda tampa shilkine, bei padeda atsikratyti celiulito smile.gif Bandyk ir rashyk kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mila4ka: 27 lapkričio 2008 - 10:57